Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 21.09.10 16:32
« Re: MatematYka dle redakce
mne sa ta dynamicka top 14 taktiez paci no najviac sa mi paci spustenie HP co klik na moje.auto.cz to sa stane nejaka nova chyba napriklad teraz som mal hodnotenie novacikov pri poslednych prispevkoch myslel som si ze svihak zverejnil recenziu opat a ma hodnotenie 8,22 >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.09.10 16:04
PeT-o,vše vysvětluje Zezulka zde: [odkaz]
A nevím co pořád máte,dyť to byl přeci velký krok vpřed a autorem jest webdesignér,jenž sbírá spoustu ocenění po celým světě....
8-s
Někde jsem uváděla,že desítky web.stránek průmyslových firem navštěvuji denně již spoustu let.Do nedávna zcela bez problémů,ani mé oči nic nenamítaly.Zde je jedna pro příklad barevného sladění: [odkaz]
Nevím jak na vás,ale na mě působí tato kombinace barev velice příjemně.
Nechápu,proč někdo zastává názor,že svět je z poloviny černý a z druhé poloviny bílý...
Cituji redakci,jmenovitě p.Zezulku:
..."Osmdesát procent toho, co čtu na internetu, ve svém počítači, dokonce podklad tohoto e-mailu, stránky v knize, časopise atd. jsou bílé. Půlka světa je bílá, druhá půlka černá. My jsme ta bílá půlka světa. Opravdu nevím, co bych vám měl poradit. Facebook je mimochodem taky bílý..."
btw - ve světě p.Zezulky bych teda žít nechtěla.... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.09.10 16:02
švíhák - add. příspěvek č.......nevím (12.50 hod.) ;-\ Je to blbý,ale máš pravdu :-(
poustnik - ..a proč asi mlčí?Těch důvodů je víc a napsalo se o nich zde dost.
Buď se tady HODNĚ rychle najde nový okruh PRAVIDELNÝCH diskutérů,nebo redakce zrychlí ty šílený nedodělky a v neposlední řadě se nebudou skrývat recenze :no:
Pokud tady nebude diskutovat to ,,jádro,,cca 15-20 lidí (zbytek se k tomu vždy nějak ,,přibalil,,)tak sbohem a šáteček,dřív hojně navštěvovanému MACZ ;-\ ...pokud není redakce úplně ,,mimo obraz,,musí jí to být jasný....
btw : jediné,co mě na MACZ baví,je pohled na TOP 14 - dost srandovní :yes: >:-[]
btw1 : jo a ty náhledy nových fotek jsou na velice profesionální úrovni :yes: >:-[] >:D -
David Silver 21.09.10 15:38
JO, tak to se zeptej redakce, pokud si vzpomínám tak o vylepšení se mluvilo pouze v detailech a név zásadním vzhledu jak to proběhlo. Jinak když si vzpomenu na jejich krásné video o modernizaci a přirovnáním z nějakého pekáče změna na GT-R R35, tak bych tuto změnu vzhledu přirovnal spíš opačným směrem -
David Silver 21.09.10 15:29
PeT-a: já někde ve škole? Né, to po mně nechtěj. Já si to zase rozdávám v posteli s Chřipkou. Na mailu a FB jsem každou chvíli, ale nikdo nikde nepíše. A semka nechodím protože se tu nic neděje, a kdyby se tuněco dělo, vůbec mě to tu nebaví jak to tu vypadá hnusně a nikam se rychle nedostanu. Tento server je díky modernizaci POHŘBENÝ
WL: tak SX30IS vypadá dost supr, výkonná a překvapivě levná!!! -
PeT-a (RSKa) 21.09.10 15:04
Švihák má pravdu....kdysi sem byl tady schopný trávit dny a večery. Teď ne ;-\
Poustníku, máš pravdu s těma diskutátérama. Kysky pořád někde ve škole, Dadánek má holku, Wii někde trajdá po světě, Kubyyyk studuje, S-mike a ostatní pozorujou co se tu děje a je to hned jiné no.... -
Dylan McKay 21.09.10 12:50
S kým jsem mluvil, tak ho to na MACZ už netáhne. Ať už kvůli barvám, tak hlavně kvůli nepochopitelně nepřehledným diskusím. Čísla příspěvků a možnost vstoupit do diskuse svého auta tady prostě chybí.
Ale když si Libor myslí, že takhle je to dobře, tak ať si to myslí. Třeba ho vyhodí, stejně už je okoukanej a bez nápadů. :-) -
David Silver 20.09.10 17:44
Zino: >:D >:D >:D >:D >:D
Mimochodem, nevíte někdo jak u Vodafone, aniž bych tam volal, zjistím jestli mám tarif na internet na vždy nebo jenom na rok? Ještě mi za tento měsíc nepřišla zpráva o stavu mém vyčerpaném limitu a tak mám trochu strach aby zase nepřišla faktura o 2000 víc jak jindy

věta: VÝSLEDEK: MÉNĚ ČASU, MÉNĚ KLIKŮ A VÍC INFORMACÍ: je pro mě věta roku - to je parodie :no: :no: