Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 04.08.12  20:38

« Re: OH na ho...

jasný no, chybička se vloudila.. s omluvou a klobouček dolu :-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.08.12  16:06

Já psal o kritice obecně, tedy kohokoli/čehokoli a i ty výroky mají své příčiny/souvislosti s těmi výkony..., kdyby se jim naopak dařilo, budou i ty výroky podstatně jiné.

Ale hlavně, že už nám to tam zase padá:
    [odkaz]
    :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 04.08.12  16:04

Sice názor na výrok Romana Kreuzigera mám pozitivní názor, ale je fakt, že se našim nějak nedaří.
    Podle mě není nic špatného na tom, že stájový kolegové přejí svému leadrovi (zde i šéfovi) veliký úspěch ke konci kariéry. Na Tour se mu vyhrát etapu nepodařilo tak mu alespoň přáli vyhrát olympiádu když věděli, že oni sami budou mít příležitost zase příště protože jsou ještě mladí.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.08.12  07:51

Nekritizuju výkony, ale výroky....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.12  23:31

Díky, ale abych potvrdil, co jsem sám (i o sobě) napsal, tak ti musím napsat, žes tam měl mít napsáno "takoví" (s měkkým í) a ne "takový"... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 03.08.12  22:45

WL: :yes: :yes: :yes: a ještě jeden :yes: takový kdyby byli všichni :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.08.12  18:54

Zrovna dneska se nám (vlastně jim) docela daří. Všimněte si, že když se daří, tak se daří "nám", ale když se nedaří, tak se nedaří hlavně "jim"...,
    kdyby každý Čech (samozřejmě včetně mě) ovládal umění sebekritiky alespoň z poloviny tak, jak mu jde kritika druhých, tak jsme už dávno skuteční mistři světa "ve všem". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 03.08.12  11:35

Bohužel z 133 sportovců musí být vždycky nějaké procento, kteří na OH jedou spíše z povinnosti ;-\ naštěstí ta druhá větší skupina si to tam jede užít a zabojovat :yes: Viz. například hodně pohodoví vodní slalomáři >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 03.08.12  07:27

« OH na ho...

Smutně koukám, jak nám sportovní svět utíká. Našim sportovcům se nedaří podle našich představ.
    Horší jsou ale výroky některých z nich...
    medaile by skončila stejně v šuplíku,
    předjet kolegu ze stáje se přece nedělá,
    věděli jsme, že se zraněním nepostoupíme (ač mohli jet na OH zdraví náhradníci) a ještě další perlička jedné tenistky ohledně financí.

Kde jsou sportovci srdcaři? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.07.12  13:12

« Re: 1000 km na jednu nádrž

Já dneska koukal na ty rozdíly v cenách i u jedné značky. Příklad u nás v Dač. - Benzina klasická nafta = 35,50 . Jihlava - Benzina nafta Verva 34,20 (klasickou jsem si nevšiml). Slownaft Jihlava nafta - 34,50. Shell Třešť nafta TopQ nebo jak tomu říkaj - 36,60. Shell H.Brod nafta TopQ - 35,20.
    Jinak hezkej dojezd :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.07.12  10:41

pekny výkon :yes: mne raz ukazalo dojazd 1200 km, ale žiaľ dlho nám to nevydržalo začali sme sa nudiť a stiahli to na 800 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 27.07.12  22:42

Naše Mondeo to zvládá taky,jen má větší nádrž,a tudíž větší dojezd.. :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.07.12  21:15

« 1000 km na jednu nádrž

Na jednu nádrž zvládnout 1000 kilometrů moc aut neumí. Mě se to s Priusem povedlo při běžném provozu hned několikrát za sebou. Důležité je připomenout, že nádrž je na 45 litrů. S Priusem jsem najezdil více než 20.000 kilometrů. Je to vynikající auto! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.07.12  18:08

« Re: Kolo

Ale u nás by mohlo být jinak, kdyby politici nebyli tak nenažraní... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 27.07.12  06:38

ale páni kým ste nežili na slovensku neviete čo je to žobrota >:D
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 26.07.12  23:18

Zloděj není jen Bém,podobných je tam víc..nedivím se ti,že tu nechceš zůstat.Kdyby to šlo,už jsem dávno pryč..Ale bohužel u mě to nejde..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.07.12  23:15

Média se zabývají blbostma, místo toho aby se zabývala předraženou vodou, energiemi a potravinami. Ve vládě je nějaká strana Lidem, zloděj Bém nadále poslancuje, klesá životní úroveň a roste arogance moci. Nene, tady už nemůžu zůstat.
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 26.07.12  08:55

Dylan:Stěhuješ se mimo republiku?Nedivím se,vládne tu chaoz,vysoké daně a korupce..
    Třeba má Dylan v sedačce ventilátor >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.07.12  21:40

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Celkem pohodička, pokud 80km z toho nefouká vítr pouze proti tobě >:D >:D

edit: tak jsem si nahrál do PC data z mobilu z Sports Trackeru za včerejšek - 121km dokud se mobil nevybil. Za tu dobu spáleno 3649kCal to už je docela číslo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 24.07.12  21:17

153 km na kole to si neviem (nechcem) ani predstavit >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…