Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 23.09.10 23:19
« Zmena
Ja som sa este nejako extra nevyjadroval k zmene. Na news.auto.cz sa mi tato zmena paci, to pozeram rovnako dlho ako perdtym, ale pozeranie MACZ sa mi skratilo na 5-10 percent casu, ktory som mal predtym. Nie je to ale zlepsenim prehladnosti, ale tym, ze mi to nejako nesedi... -
Dylan McKay 23.09.10 21:27
« cenzura je nástroj sviní
Nemám rád cenzuru, bohužel se s ní setkávám často. Ale existujou dva druhy.
1. cenzura stašlivá: To je když se někomu něco nelíbí, ať už obrázky nebo příspěvky, jsou nepohodlné, a mohly by nějak ohrozit. Tak se jednoduše vymažou.
2. cenzura hnědojedová: To je když se méněcenný týpek chce zalíbit nadřízenému, zahnědojedat si u něj, vylízat mu pr.del, a zradit přitom všechny své přátele, kteří se za něj rvali.
-
Co-pilot 23.09.10 01:40
« Re: Re: švihák ve Zlíně
Avatar bohužel není to jediné, co tu schází... ;-\ Tenhle web je unikátní v tom, že zatímco běžně je cílem inovace zachování starých funkcí a jejich doplnění novými a vylepšenými, zde s příchodem "inovace" zmizely dvě třetiny veškeré funkčnosti a zůstal pouze kontroverzní obal... Evidentně tu někdo nepoužíval mozek ani náznakem a evidentně nový design dělal někdo, kdo o fungování MACZ a komunitních webů obecně neměl pražádné povědomí... Pokud my povědomí měl, alespoň na pár dní s webem pracoval, analyzoval jeho fungování a chování jeho uživatelů předtím, než napsal první řádek kódu, nemohlo by tu nikdy dojít ke spuštění "výtvoru", kterého jsme se od redakce dočkali...
Alespoň budu mít důvod zajet tě někdy navštívit osobně, když teď nemá smysl trávit tady čas ;-) -
white label 23.09.10 01:05
Co-p
Jak sám víš, mám bílou jen na jednom autě a tam mi bohatě stačí, navíc se můj nick na bílém pochopitelně ztrácí (podobně jako Marek Ztracený ve svých písních), zvlášť když k němu schází ten provokativně stylový avatar... :no: ;-) -
Co-pilot 23.09.10 00:55
Ahoj Labele, koukám, že po nocích tajně konzumuješ zásoby tureckého medu dovezené z dovolené. :-) Jako milovník bílé barvy bys měl být jeden z mála, kdo jásá nad novou podobou MACZ, nebo snad ne? >:-[] ;-) S erotikou se obrať na Thomasina, určitě ti dobře poradí. :-! -
white label 23.09.10 00:42
Čau "Co-pe", stojí to tu teď fakt za starou bačkoru, přemýšlím, že bych (na stará kolena a další klouby) zkusil raději nějaký erotický server. Zkusím se poradit s Thomasinem, ten má přes tuto tématiku jistě zdaleka největší přehled... ;-) >:-[] -
Co-pilot 23.09.10 00:36
Ahoj Šviháku, koukám, koukám... kde je S-mike? :-O Že by byla jeho recenze viditelná pouze za použití tvých MACZ brýlí???? :-|
Jinak jsem po delší době udělal pár nových fotek auta, ale opravdu nevím, jestli má cenu je sem dávat... Fakt je to tu teď dost na houby...
Jak šly min. týden obchody na jihu Moravy? ;-) -
Dylan McKay 22.09.10 09:33
« švihák ve Zlíně
Svoji hrozivě vypadající dodávkou s bojovým nápisem "švihák lázeňský" jsem obklíčil Zlín. Zadávám do navigace ulici ve které má sídlit redakce. Možná se tam na ně přijedu podívat, třeba mi udělají kafe, či čaj na oči...
PS: redakce, nebojte se, nemám žádný klacek, ale od Jirky chci pořádnýho banána! ;-) -
Chuck Norris 21.09.10 20:36
« Re: MatematYka dle redakce
no tak to je kakastrofa >:D >:D >:D nevím jaký je zezulka v soukromí na veřejnosti se chová suprově, ale jaký důvod měl nebo proč polepil krásný stříbrný bmw bílou folií a zrcátka stříbrný je fakt divný :-) jako výběr auta je parádní to no coment... u mě se k tomu ještě přidává odpor k bílím autům... pamatuju se když tady měl recenzi na nějakou svojí E90, tu už nemá?