Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 24.09.10 20:05
« Re: Krstný otec
...ty hosti v mojí restauraci mě zase pěkně se.rou, vůbec nechtějí žrát ty psí nohy co jsem jim uvařil, ale tady se takhle vařit bude! Ať si chodí klidně jinam! Můj provozní Fernando jim ty huby zalepí, komu nebude chutnat už ho sem nepustí! To je moje restaurace!!! -
El_Scorpio 24.09.10 18:54
Si to zjednodušujete alebo obraciate na srandu. Ale je to fakt. Je mi jasné, že 99% ľudí si v krízovej situácii nedokáže zachovať chladné a jasné zmýšľanie a skôr sa poddá svojim prirodzeným pudom, ale AK by to dokázal tak by vyriešil situáciu/problém oveľa ráznejšie a vyšiel by z toho pre mnohé strany ako víťaz.
Tým chcem povedať (napísať), že nejaké nepremyslené a pudové kroky voči Zezulkovi & spol. ťažko zaznamenajú úspech, no nejaký ten inteligentne vedený "protiútok" na úrovni, dostane redakciu do šachu a ak proti ráznym, jasným a jednoznačným argumentom nedokážu odpovedať činmi, ostaní pred každým za blbcov oni a nie vy. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 18:19
« Re: Došlo na má slova
wii-jay
Normálně budu diskutovat až :
1.redakce odkryje recenze Feferonce a napíše alespoň časový nástřel,kdy ten zdejší paskvil spraví
2.nebude cenzurovat příspěvky,které se jí tak nějak nehodí do ,,krámu,,
Souhlasím s essexem a dalšími uživateli (perfektně to i zde napsali),že je krajně amorální normálně komunikovat jako kdyby se nic nestalo a přehlédnout pár křiváren ze stran redakce (možná,že jsi nečetl vše,co se tady událo), i když apatie je tak trochu český sport ;-\ -
"-- skrytý --" 24.09.10 18:17
Wii - vidíš i tvoje rada týkající se CapsLock je sice totálně ku h.o.v.n.u., ale je to rada a je to nějaká reakce. S Ricardem jsem samozřejmě mluvil a ten mne odkázal na troubu jehož email je: pavel.jura@auto.cz. Samozřejmě jsem se obracel i na servis@auto.cz. Veškeré mé problémy nastaly před spuštěním "moderní" verze MACZ, takže klucí měli určitě spoustu času na řešení. Mohli aspoň napsat "nemáme na tebe čas" a byl by pokoj. Bohužel ani k tomuto nedošlo. :'-(
Tak a teď k tomu Italovi s chladnou hlavou - ve středu u nás vyvážejí popelnice. Jedna rákoska zaparkovala tak, že popeláři nemohli projet a tak na truc rozházeli popelnice po ulici. Trošku fouklo a nechybělo moc a přítelkyně měla obtisk popelnice na autě. Večer jsem tedy nelenil a rákosce přivázal popelnice za auto, když se rozjel tak mu hrkli na auto a bylo. A jak píšeš vše s chladnou hlavou. :-) Asi to bude ta správná cesta. :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 18:16
Ale wii,to se pleteš,jen vysvětluju,zrovna tak jako ty.
Nerozčilovat se?Tos mě ještě neviděl skutečně nas...rozčílenou... >:-[]
Nevím,zda jsi byl u problému spuštění nové verze MACZ od úplného začátku?Pokud ano a znáš i moji komunikaci s redakcí,smýšlel by jsi jinak.Pokud ne,nepochopíš. -
Wiii 24.09.10 18:03
Feferonko, Mojito:
Vidím, že jste to vzali jako útok.
Vše k čemu jsem vás chtěl přimět, je nerozčilovat se kvůli webu (něčemu tak nepodstatnému) a dál normálně diskutovat (už ne o těhle ho.vnech) a dát MACZ čas... Ono se nakonec vyléčí, bude mít jinou formu, ale ve výsledku to bude zase v klidu a bude se to dát přežít..... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 17:13
wii - není rok 1990,ale 2010! Dnes je taková doba,že pokud není něco hned dobrý,tak je velká šance,že to skončí v propadlišti dějin,hold bývalé časy pokus-omyl-pokus-omyl jsou bohudík pryč....
A hlavně udělat takový polotovovar (MACZ) a ještě se s ním chlubit,někdy povýšeně komunikovat,cenzurovat - :no: :no: :no:
Co se týče skrytí aut,rozhodně to má moji podporu,však se podívej na tu srandovní ,,topku,,
Nevidím JEDINÝ důvod rozšiřovat a zkvalitňovat recenzi na tomto webu,to bych musel být padlej na hlavu :'-( -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 16:49
Wii,tak to máš teda kliku,že ti redakce odpovídá.
Předpokládejme tedy,že ten jejich 'machr' pracuje i na jiných webech(chudáci majitelé),správně jsi ale podotknul,že zřejmě existuje nějaká smlouva.Tím spíš.Toto bych brala jako klasickou reklamaci.Nezlob se,ale profík si nemůže dovolit 'vpustit do světa' nefunkční web.Nebo jak jinak mám označit např.toto . [odkaz] ???
Proč redakci nevěřím?Že by proto,že tu špatnou zkušenost s ní již mám??
Jen tak mimochodem,za 'hlavu' této frašky se rozhodně nepovažuju,jen píši své názory.Že se ke mně přidali i ostatní uživatelé bude nejspíš tím,že se se mnou ztotožňují,nemyslíš?
A krom toho nemám sebemenší důvod tomuto webu věnovat už ani špetku mé energie. -
Chuck Norris 24.09.10 16:30
to bych rád viděl jak by kdokoliv kdo nese označení člověk zachoval klidně, rozumem a nepřekonatelně argumentoval pokud by viděl jak mu někdo poškrábal úmysně auto či mu někdo do dveří surově otevřel ty svoje. pro takové a podobné či jiné případy mám vypilované výhrušky, slovník a po ruce (v autě) velkou násadu od krumpáče. -
El_Scorpio 24.09.10 16:17
« Krstný otec
Don Corleone nikdy nepoužíval hrozby, nechápal ako sa niekto môže znížiť k vyhrážkam, keď nie sú na mieste. Dôvodil, chladno argumentoval a používal logiku ktorá sa nedala vyvrátiť. A Don Corleone vždy dosiahol svoje. Týmto vypožičaním si charakteristiky jednej z hlavných postáv slávneho románu chcem poukázať na to, ako sa tu niektorí správajú. Vždy nakoniec zvíťazí ten, kto používa viac chladnú inteligenciu a počúva rozum, než svoje pudy a emócie. To platí aj v reálnom svete a história tomu dáva za pravdu. -
"-- skrytý --" 24.09.10 15:51
Wii - sice si to napsal hezky, nicméně si asi jediný, komu redakce na něco odpověděla. Už víc jak měsíc řeším problém, že se nemůžu přihlásit na svůj profil. Psal jsem na oba dva zmiňované emaily a nedostal jsem ani řádku. Takže upřímně i dle mně je to banda nul a tupých hovad. ;-) -
Wiii 24.09.10 15:17
Feferonko, nechci na tebe nijak útočit. Ale částečně vidím problém i v tobě. Všechno nejde udělat hned a webdesigner (předpokládejme, že ta ocenění má) takových kvalit určitě nemá na práci jen jediný web. Dále má určitě nějakou smlouvu a tak si redakce jen tak brigádníka - vysokoškoláka, který by to opravil, najmout nemůže.
To že ti nikdo neodpovídá na maily nechápu, ale těžko soudit, když jsem tvuj e-mail s žádostí o termín nečetl. Já se slušně zeptal, kdy budou provedeny další změny (které jsou avizované v Novinkách) a bylo mi slušně odpovězeno ještě tentýž den. Změny budou provedeny "...do konce týdne nebo půlky příštího...". Takže zde máš nějaký přibližný termín. Nevím jestli budou provedeny všechny, ale podstatné (aspoň dle mě podstatné) změny provedeny budou. ;-) Na ty jsem se redakce ptal.
Proto nechápu tvůj názor "bych (na vašem místě) přešla opět do 'útoku' " copak to něco řeší? Myslíš, že tím někoho posadíme ke stolu a ten nebude hodiny dělat nic jinýho, než že se bude věnovat opravám designu? Ne, nic tim neurychlíš a jen zbytečně se bude dít rozruch a všichni tu budeme nadávat na redakci a nic se nikam nepohne.
Tím chci říct, že žádný útok ničemu nepomůže a aby se lidé na MACZ a kompletně na ACZ obrnili trpělivostí, jelikož na problémech se pracuje a budou opraveny. Nevidím důvod, proč by měla redakce lhát o tom, že to opraví. Co by z toho měla? Prostě s tím zatim nějak žijme a ono se to zlepší, ale mávnutím kouzelné hůlky to nebude......
S pozdravy a přáním brzkého uzdravení MACZ, Wii
PS: Nemyslím si, že skrývání recenzí a odchody z MACZ něco vyřeší.... Pokud teda nebude jiné, podobné a příjemnější místo kam odejít... ;-)
PPS: Píšu "Feferonko" jelikož hlavou tohoto "odboje" jsi tu ty (aspoň tak to vnímám já). -
"-- skrytý --" 24.09.10 15:03
Jediná možnost je vyrazit do Zlína a konat. Jinak se obávám, že ta banda chudáků jen sedí, dloube se v nose a pak v ř.i.t.i. (ti méně inteligentnější opačně) a jen se smějí jak to tu vře. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že nikdo na emaily na adresu servis@auto.cz a pavel.jura@auto.cz vůbec nereaguje a to jsem jich psal hezkou řádku (některé byly dokonce i slušné). >:D -
Aspire 24.09.10 10:21
Tak to tam jsou ale K.O.K.O.T.I >:-[] :no:
Je čas aby admin začal odpovídat jak je to možné, že když ty machři tam nahoře pracují od rána do večera že se tu děje hov.no, tipuji že se tam dloubou v ři.ti místo toho aby něco dělali.
fefe:myslíš že by tě odstřihli z důvodu že jsi řekla pravdu? No když to udělají tak tu ještě víc lidí bude zuřit. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 09:49
« Došlo na má slova
Začínám vážně(teprve teď)'pěnit' a to z důvodu chování redakce vůči nám(spíš vám,mně už se to netýká)!
Úprava(vaše, doslova směšné požadavky) webu je otázkou max.dnů za předpokladu,že se tomu někdo ale věnuje.Pokud redakce nestíhá,proč nenajme brigádníka?Kdejaký študák jim to za pár flinců spíchne a dost možná i líp,než jejich 'vyhlášený profík'! 8-s
Mně z toho vyplývá pouze jediné - redakce vás má v paži!Napsala jsem to tvrdě,ale je to pravda.
A vzhledem k tomu,co poslední dny zde čtu(redakce prý na maily neodpovídá),bych (na vašem místě)přešla opět do 'útoku'.
Pokud by redakce odpověděla na můj dotaz předběžného termínu(např.do Vánoc letošního roku),měla by jisté 'alibi' a čas.Takhle zůstalo u slibů. :no: :no:
Očekávám teď,že mě Ricardo 'odstřihne' od tohoto webu úplně.Ale je mi to tak nějak jedno.