Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Krispos 24.09.10 22:06
« Re: Krstný otec
Stahuju recenzi svy Felicie, coz sice nikomu asi moc vadit nebude, ale je to z me strany vyraz vzdoru proti nezvladnute komunikaci ze strany redakce. Jako normalni lidskou reakci bych ocekaval, ze se nekdo z redakce vyjadri alespon v dikuzi pod onim clankem, kde ten svuj novy dyzajn predstavovali. Bylo by fajn, kdyby nekdo rekl, ze se na webu stale jeste pracuje a ze tedy mame byt trpelivi. Nestalo se tak, jedinou reakci jsme si vymohli akci Bojkot, ale od te doby je zase ticho po pesine... Chápu, že poslouchání Bílého jezdce při sledování bílého MACZ je pro někoho velice uklidňující, ale já mám jiné preference. Chodil jsem sem hlavně přes diskuzi live, která je ovšem v designu WEB 1996 opravdu tristní ([odkaz] Teď už sem chodím víceméně ze setrvačnosti... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 20:50
Jen si ji tak trochu zařídili a vybavili.... 8-s
No nic,nezbývá než si své vybaveníčko vzít a přesunout se do hospůdky hned vedle,která je přátelštější a svých hostů si váží(a když jim ještě k tomu dodáme nějaké to vybavení,i nějakou tu žranici zadarmo dostaneme ;-) )
A jako bonus k tomu všemu si zachováme zdravý zrak.Tato hospůdka je totiž útulně vybavena, každý stoleček má intimní osvětlení(né zářivky celozávodní jídelny),stěny jsou vymalovány teplými barvami a personál se k vám chová vstřícně...Sem bude radost se vracet. :-) -
Dylan McKay 24.09.10 20:05
...ty hosti v mojí restauraci mě zase pěkně se.rou, vůbec nechtějí žrát ty psí nohy co jsem jim uvařil, ale tady se takhle vařit bude! Ať si chodí klidně jinam! Můj provozní Fernando jim ty huby zalepí, komu nebude chutnat už ho sem nepustí! To je moje restaurace!!! -
El_Scorpio 24.09.10 18:54
Si to zjednodušujete alebo obraciate na srandu. Ale je to fakt. Je mi jasné, že 99% ľudí si v krízovej situácii nedokáže zachovať chladné a jasné zmýšľanie a skôr sa poddá svojim prirodzeným pudom, ale AK by to dokázal tak by vyriešil situáciu/problém oveľa ráznejšie a vyšiel by z toho pre mnohé strany ako víťaz.
Tým chcem povedať (napísať), že nejaké nepremyslené a pudové kroky voči Zezulkovi & spol. ťažko zaznamenajú úspech, no nejaký ten inteligentne vedený "protiútok" na úrovni, dostane redakciu do šachu a ak proti ráznym, jasným a jednoznačným argumentom nedokážu odpovedať činmi, ostaní pred každým za blbcov oni a nie vy. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 18:19
« Re: Došlo na má slova
wii-jay
Normálně budu diskutovat až :
1.redakce odkryje recenze Feferonce a napíše alespoň časový nástřel,kdy ten zdejší paskvil spraví
2.nebude cenzurovat příspěvky,které se jí tak nějak nehodí do ,,krámu,,
Souhlasím s essexem a dalšími uživateli (perfektně to i zde napsali),že je krajně amorální normálně komunikovat jako kdyby se nic nestalo a přehlédnout pár křiváren ze stran redakce (možná,že jsi nečetl vše,co se tady událo), i když apatie je tak trochu český sport ;-\ -
"-- skrytý --" 24.09.10 18:17
Wii - vidíš i tvoje rada týkající se CapsLock je sice totálně ku h.o.v.n.u., ale je to rada a je to nějaká reakce. S Ricardem jsem samozřejmě mluvil a ten mne odkázal na troubu jehož email je: pavel.jura@auto.cz. Samozřejmě jsem se obracel i na servis@auto.cz. Veškeré mé problémy nastaly před spuštěním "moderní" verze MACZ, takže klucí měli určitě spoustu času na řešení. Mohli aspoň napsat "nemáme na tebe čas" a byl by pokoj. Bohužel ani k tomuto nedošlo. :'-(
Tak a teď k tomu Italovi s chladnou hlavou - ve středu u nás vyvážejí popelnice. Jedna rákoska zaparkovala tak, že popeláři nemohli projet a tak na truc rozházeli popelnice po ulici. Trošku fouklo a nechybělo moc a přítelkyně měla obtisk popelnice na autě. Večer jsem tedy nelenil a rákosce přivázal popelnice za auto, když se rozjel tak mu hrkli na auto a bylo. A jak píšeš vše s chladnou hlavou. :-) Asi to bude ta správná cesta. :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 24.09.10 18:16
Ale wii,to se pleteš,jen vysvětluju,zrovna tak jako ty.
Nerozčilovat se?Tos mě ještě neviděl skutečně nas...rozčílenou... >:-[]
Nevím,zda jsi byl u problému spuštění nové verze MACZ od úplného začátku?Pokud ano a znáš i moji komunikaci s redakcí,smýšlel by jsi jinak.Pokud ne,nepochopíš.