Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10 20:50
« Re: Redakce sere na MACZ!
Beru,to máš těžký,Ricardo ti řekl ať napíšeš tomu a tomu,ale vzhledem k tomu,že jsem se dozvěděla,že Ricardo vyřizuje i (mailovou) korespondenci za Zezulku,tak je docela pravděpodobné,že tvé e-maily skončily zase u Ricarda.Tak se nediv. -
"-- skrytý --" 25.09.10 20:41
Ricardo: zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Upřímně nesleduji celou kauzu od začátku a díky nepřehlednosti ani nemám šanci dopátrat, co kdy, kde a jak bylo napsáno. Nicméně mám sám svůj osobní problém (nemožnost přihlásit se na svůj profil) se kterým si mne přesměroval na pana Juru či jak se ta figurka jmenuje. Psal jsem mu min. 2x a min. 3x na servis@auto.cz a doposud se nic nedělo. Žádná reakce, vůbec nic. Proto pokud i redakce reaguje na celý "bojkot" tak se ani nedivím a jsem docela překvapen, že to někteří zvládají s takovým klidem. :-( -
David Silver 25.09.10 19:55
Zdravím
Toto píše redakce: Na vzhledu, ale i na tom co není vidět, se stále pracuje. Bohužel to nejde tak rychle jak by si všichni přáli. Momentálně nás trochu brzdí přípravy na velkou událost - Autosalon v Paříži, z něhož budeme jako vždy infomovat živě v závěru příštího týdne.
Co ovlivňovali jinou práci správců před cca rokem? Autosalon v Ženevě! :yes: 8-s >:D
Takže jestli to bude jako s tou Ženevou že se čekalo 3/4 roku, tak se máme na co těšit >:D