Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  21:41

« Re: Redakce sere na MACZ!

Už jsem měl strach, že jsi z GTIčka udělal stěhovák. :-) Bohužel mám říjen, listopad už trošku plnější, tak nevím jestli bych to někam nacpal. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  21:38

Měl jsem na to dva dny půjčenou firemní koktu kombi, ale občas něco v GTI vezu ;-) Pár krabic obkladaček apod. Ale dávám si bacha, abych si neušpinil kufr >:-[]
    Až s vánoční besídkou? :-( To je až za 3 měsíce! :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 25.09.10  21:37

fefe: že by se dostalo na světlo světa informace o Ricardovi která měla být navždy utajená? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  21:33

zino - nesmaže ti hodnocení. Prostě se jen nebudeš moc připojit na svůj profil. >:D
    vrkuboy - no jestli to dobře sleduju, tak je jediný z redakce, kdo vůbec reaguje (to jak reaguje je už jiná věc) >:D >:D
    Tome - do Mostu určitě ne, nebude čas. Hele to všechno stěhuješ GTIčkem? To zapití asi spojíme s vánoční besídkou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.09.10  21:33

feferonka1 (RSKa) takže je to jak se říká: koho chleba jíš toho píseń zpívej?
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.09.10  21:33

feferonka v tejto diskusii o dovere k ricardovi pisat nemusis >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10  21:30

No tak po tom,co jsem se dnes o Ricardovi dozvěděla,vám nikomu takovou naději nepřeju.
    Nejraději bych si nafackovala za to,že jsem tak 'kopala' za nového admina... 8-s 8-s 8-s

VŠEM!!!! - MOC RICARDOVI NEDŮVĚŘUJTE!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  21:29

Potřebuješ nějaké skříně na boty, skříně na pomůcky, věšáky do šatny, pod věšáky na zeď nějaký hrubý hadr aby se oblečení neotíralo o zeď, sešroubovat lavice do šatny na sezení atd. Dopoledne tam bude dětský koutek pro malé děti, aby tvá paní až bude chtít do města ke kadeřnici nebo na úřady, měla kam dát na nějakou tu hodinku dítko ;-) :-) Ten dětský koutek sponzoruje EU a provozují to Lužánky.. No a pro koutek jsem dnes nakupovali dětské barevné židličky, stolky, polštářky a taky budou potřebovat dvě skříně na pomůcky, hračky, barvy a pastelky atd >:-[]
    Pak domluvíme nějakou tu hospodu na zapití vašich synátorů ;-)
    Ty se asi nechystáš na sraz sportovních aut KSA do Mostu v úterý, že? Nejel by jsi? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.09.10  21:28

next_berustina: tomu snad nevěříš! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.09.10  21:28

beru co sa zmeni zmaze nam nejake hodnotenie ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  21:26

švihák - ale on je naše poslední naděje, že se něco změní >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 25.09.10  21:26

svihaku dobry vecer prajem uz si mi tu chybal ;-) :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.10  21:24

Ricardo, bejt tebou tak někam zalezu a vůbec se neukazuju, a už vůbec ne s tak hloupou otázkou...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  21:22

Tome - je sice po veletrhu a čekal jsem, že bude klid, bohužel (bohudík) je všechno přesně opačně. Za 2 týdny vyrážím k chlebodárcům a dokonce roku tak nějak pořád dokola. ;-)

Co montuješ v tanečním studiu? Stačí snad slušná podlaha, stolek na "magneťák" a je ne? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  21:18

Nazdar velký brachu! Taky mám pocit, že když sem náhodou zavítám, že tu nikdy nikdo není :-( ;-\ Stále máš tolik hokny, nebo je to už lepší?
    My dokončujeme nové taneční studio, následující dva dny budu montovat několik skříní z IKEA, pak montovat věšáky atd. Už jsme z toho kaput, ale snad se to už blíží ke konci :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 25.09.10  21:16

Ricardo: Pokud myslíš můj příspěvek, tak se nediv že člověk musí něco takového udělat aby si toho někdo z "vrchu" nebo "podvrchu" všiml víš? Když tu je tolik negativních reakcí tak je asi něco špatně ne? :no:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  21:14

protože tu nikdo ONLAJN není. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  21:05

Nazdárek všem! Co je tu nového? Stalo se za těch pár dní něco? Nový design? Staro-nové funkce? Nebo stále to stojí za prd?? 8-s 8-s

edit: proč tu stále do-pr-de-le není vidět, kdo je ON-LINE??!!!!!! :-O :-O ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  20:56

Ahoj Fefe, tak zase pokud Ricardo vyřizuje emaily za celou redakci, tak je docela možné, že je i tím slavným programátorem a pokud je celá MACZ "one man show", tak klobou dolů a je potřeba uznat, že je to sakra dobře odvedená práce. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  20:54

vrkuboy - znáš tu reklamu "až to budu natírat příště maminko, vy už tady nebudete"? Obávám se, že po autosalonu v Paříži už tu stejně nikdo nebude. :-( Je to škoda, objevil jsem MAčko asi před rokem a poznal díky němu spoustu fajn lidí. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…