Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10 23:21
« Re: RICARDO
Placen redakcí je,ale díky nám tuto pozici vůbec má.Byla zde skutečně velká 'válka' ohledně volby admina,no a hádej kdo se za něho bil???
Thomasino,já se skutečně obávám,že celou tu dobu všichni komunikujeme vlastně POUZE s Ricardem a jen občas zřejmě admin řekne redakci to,co se mu hodí a navíc podle sebe. -
Thomasino 25.09.10 23:12
AHA, já myslel že nemůžeš.. Aspoň jsem to tak pochopil.. Ale stejně, jde o to "lehké" překrucování :-O :-O Navíc jsem původně tak nějak chápal, že admin by měl být buď na straně uživatelů, nebo minimálně nězávislý a snažit se o kompromis.. Ne si vykládat věci po svém a ještě všemožně bránit redakci v jejich "duchaplné" komunikaci s komunitou MACZ ;-\ -
"-- skrytý --" 25.09.10 23:09
Ricardo - díky za nabídku, nicméně si opět neodpustím nějaký peprnější email p. Jurovi. Bohužel mi jde už o princip. Jak si poznamenal na začátku mého problému, tak ty s tím nic neuděláš a já bych rád docílil jakéhokoliv cíle bez "protekce". Pokud ovšem můžeš něco udělat, tak bych tě poprosil o stažení recenze. Díky
edit: koukal jsem na Harryho Pottera. Hermijóna mi prostě nedá spát. :-! -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10 23:03
Thomasino,do recenzí se dostanu a mohu je editovat.Ale jak si správně podotknul,nechci.
Ricardo - ještě pro pořádek:
Dávno mi zde nejde o mé recenze.Na m-áčku skutečně závislá nejsem,jak jsi někde mylně podotknul(máš docela špatnej odhad a možná i zrak,ale to mě ani nepřekvapuje,když tak strašlivě obhajuješ novej 'kabát'tohoto serveru a doslova NEVIDÍŠ zmiňované chyby).
Poslední týdny mi jde už jen o princip.
Co totiž k smrti nesnáším je křivárna,lhaní,překrucování! -
Thomasino 25.09.10 22:55
Ricardo, trochu tu ale občas některé věci bohužel překrucuješ :-O :-(
Už v době bojkotu jsi to překroutil. Bojkot byla jen reakce na povýšené vzkazy od redakce a ne akce kvůli barvičkám a pár chybějícím funkcím. Kdyby komunikovala redakce na úrovni a ne jako malý kluci co jim někdo náhodou kritizuje jejich neprofesionální práci, žádný bojkot nebyl 8-s Stačilo napsat "ne všechno se povedlo, pracujeme na nápravě, napište nám své připomínky"...
Stejně tak s FEFE. Ona se jen zeptala, kdy to asi tak bude, nekladla žádné ultimáta jak píšeš, nechtěla vědět ani přesný termín, ale aspoň rámcově ;-\ Moc dobře věděla, že ji asi recenze stáhnete, ale stačilo jen slušně odpovědět a ne se dále tvářit že na zdejší komunitu a jádro MACZ pr.díte z vysoka :no:
Pochopil bych, že ji smáznete tu fotku BOJKOT a pak necháte na ní, jestli recenzi skryje sama nebo ne. Pokud vím, nyní se do recenze ani nedostane, takže tu fotku nemůže smazat ani kdyby chtěla.. Jako že nyní evidentně už stejně nechce a nedivím se jí.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10 22:50
Ricardo,nijak si ovšem nevysvětlil své křivé jednání.
A malé školení pro tebe:
ultimátum - výzva ke splnění požadavku do určitého časového termínu, jehož nedodržení může mít sankční následky pro vyzývanou stranu
Žádná ultimáta nekladu a už vůbec nestojím o zveřejnění recenzí zde a už vůbec ne tebou!!

Fotky - :*) :*) :*) :*)