Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  23:34

« Re: RICARDO

švihák - takže ty jsi taky koukal? a já měl strach, že jsem v tom sám.

Fotky - :*) :*) :*) :*)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  23:32

Asi jí bylo chudince zima, no >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.09.10  23:28

švihák: málem bylo vidět až do kuchyně >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.10  23:24

berustina, to je holka od Bobří řeky...
    [odkaz]
    [odkaz]

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10  23:21

Placen redakcí je,ale díky nám tuto pozici vůbec má.Byla zde skutečně velká 'válka' ohledně volby admina,no a hádej kdo se za něho bil???

Thomasino,já se skutečně obávám,že celou tu dobu všichni komunikujeme vlastně POUZE s Ricardem a jen občas zřejmě admin řekne redakci to,co se mu hodí a navíc podle sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  23:15

Tome - předpokládám, že je admin placen redakcí. Až bude placen uživateli věřím, že bude pevně na jejich straně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.09.10  23:14

Thomasino :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  23:12

AHA, já myslel že nemůžeš.. Aspoň jsem to tak pochopil.. Ale stejně, jde o to "lehké" překrucování :-O :-O Navíc jsem původně tak nějak chápal, že admin by měl být buď na straně uživatelů, nebo minimálně nězávislý a snažit se o kompromis.. Ne si vykládat věci po svém a ještě všemožně bránit redakci v jejich "duchaplné" komunikaci s komunitou MACZ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.10  23:09

Ricardo - díky za nabídku, nicméně si opět neodpustím nějaký peprnější email p. Jurovi. Bohužel mi jde už o princip. Jak si poznamenal na začátku mého problému, tak ty s tím nic neuděláš a já bych rád docílil jakéhokoliv cíle bez "protekce". Pokud ovšem můžeš něco udělat, tak bych tě poprosil o stažení recenze. Díky

edit: koukal jsem na Harryho Pottera. Hermijóna mi prostě nedá spát. :-!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10  23:03

Thomasino,do recenzí se dostanu a mohu je editovat.Ale jak si správně podotknul,nechci.

Ricardo - ještě pro pořádek:
    Dávno mi zde nejde o mé recenze.Na m-áčku skutečně závislá nejsem,jak jsi někde mylně podotknul(máš docela špatnej odhad a možná i zrak,ale to mě ani nepřekvapuje,když tak strašlivě obhajuješ novej 'kabát'tohoto serveru a doslova NEVIDÍŠ zmiňované chyby).
    Poslední týdny mi jde už jen o princip.
    Co totiž k smrti nesnáším je křivárna,lhaní,překrucování!
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10  23:00

ricardo - kdyby se k nám redakce nechovala jako k onuci,nemazali se fotky a recenze,web nezprasil amatér,tak není co řešit ....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.09.10  22:55

Ricardo, trochu tu ale občas některé věci bohužel překrucuješ :-O :-(
    Už v době bojkotu jsi to překroutil. Bojkot byla jen reakce na povýšené vzkazy od redakce a ne akce kvůli barvičkám a pár chybějícím funkcím. Kdyby komunikovala redakce na úrovni a ne jako malý kluci co jim někdo náhodou kritizuje jejich neprofesionální práci, žádný bojkot nebyl 8-s Stačilo napsat "ne všechno se povedlo, pracujeme na nápravě, napište nám své připomínky"...
    Stejně tak s FEFE. Ona se jen zeptala, kdy to asi tak bude, nekladla žádné ultimáta jak píšeš, nechtěla vědět ani přesný termín, ale aspoň rámcově ;-\ Moc dobře věděla, že ji asi recenze stáhnete, ale stačilo jen slušně odpovědět a ne se dále tvářit že na zdejší komunitu a jádro MACZ pr.díte z vysoka :no:
    Pochopil bych, že ji smáznete tu fotku BOJKOT a pak necháte na ní, jestli recenzi skryje sama nebo ne. Pokud vím, nyní se do recenze ani nedostane, takže tu fotku nemůže smazat ani kdyby chtěla.. Jako že nyní evidentně už stejně nechce a nedivím se jí..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 25.09.10  22:50

Ricardo,nijak si ovšem nevysvětlil své křivé jednání.

A malé školení pro tebe:
    ultimátum - výzva ke splnění požadavku do určitého časového termínu, jehož nedodržení může mít sankční následky pro vyzývanou stranu

Žádná ultimáta nekladu a už vůbec nestojím o zveřejnění recenzí zde a už vůbec ne tebou!!
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 25.09.10  22:50

Tak to není, jen píšu, že stačí se chovat slušně a nerozvracet to tady, pak není žádný důvod ke skrytí recenze. Měřím každému stejným metrem, jak jen to jde.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 25.09.10  22:49

to máš asi staršího forda viď? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 25.09.10  22:47

Nositel řádu vítězného února - je urážka >:D tyjo jak je to dlouho kdy tyhle lidi jezdili s řidičem v tatře 603 a dneska je to urážka >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 25.09.10  22:43

švihák: to je dobrý postřeh >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.09.10  22:39

švihák: >:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.10  22:37

...Feferonko, kladu ti ultimáta, pokud nebudeš klást ultimáta...

Tak malej a tak drzej.
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 25.09.10  22:36

Ricardo: ale asertivní urážka není vulgarismus ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…