Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Krispos 26.09.10 01:03
« Re: RICARDO
Mam slabost pro britsky herecky - Emma Watson, Kiera Knightley a Helen Baxendale.... :yes:
Svihaku, nebyls ve stredu se svym cayennem v Krupce? :-)
Berustino, aspon vime ktere nove fíčury se opravdu testovaly - uzamceni uzivatelskeho profilu a nasledna nulova komunikace :-)
btw. doufam ze si redakce do Parize vezme tu svoji MACZ znacku, muze ji cestou pridelat na prvni Kachnu, kterou potka :-)
-
white label 26.09.10 00:34
Mojito
Máš to dobře, je to 60-80%... ;-)
S tou mimotématikou ve fotosoutěži máš zcela pravdu. Bohužel to není zdaleka poprvé a není to ani jen u Ricarda. V pravidlech je na to sice pamatováno, ale nikdo to nehlídá. Asi je každý rád za každou přihlášenou fotku, včetně těch mimotématických.... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.09.10 00:23
Já si myslím,že Ricardo nebyl zas až tak špatnej admin,průšvih nastal při tomto ,,větším,, problému.Jednostranně se postavil na stranu redakce,veřejně neuznal ani JEDNU naši připomínku ve smyslu ,,jo,to webmaister pokálel,, neumí si přiznat svoji chybu (a to by chlapi umět měli) i když to dostává ,,sežrat,, i od uživatelů,od kterých ho to muselo překvapit.Troška seberexlexe by neškodila.
Vrcholem toho,že se náš admin do všeho zamotal je jeho soutěžní foto,kde jsem tedy téma Auto a voda nenašel
;-\
btw : ano alkohol obsahuje určitý podíl vody,ale když vyfotím např.svojí máti,tak i její tělo obsahuje vodu,cca 70 %,kdyžtak mě opravte....