Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ricardo 26.09.10 12:58
« Re: RICARDO
Bylo jasně napsáno, že výjimečně budeme akci tohoto typu tolerovat od pátku až do pondělního rána (jediné skutečné protiopatření bylo vyřazení žebříčku MACZ z hlavní stránky Auto.cz), celá top 15 mohla být plná obrázku "bojkot" a my jsme proti tomu nic nepodnikli. Se všemi se dalo domluvit, pár uživatelů sice (doufám, že žertem) mělo narážky typu "je půlnoc a ještě nic nesmazali". V pondělí jsem skryl asi 10 recenzí, u všech se to vyjasnilo a recenze jsou opět odkryty, jako by se nic nestalo. Pouze Feferonka chtěla pokračovat ve svém zatvrzelém postoji s tím, že pokud bych obrázek "bojkot" smazal, tak ho stejně nahraje znovu.
Co se týká předání seznamu připomínek, tak sorry, ale diskuse není standardní komunikační kanál ani se mnou a už vůbec ne s provozovateli serveru. Zde došlo ke zkreslení, kdy ho Libor Zezulka dostal mailem od Pana Stanislava a ne od Feferonky, která byla jeho iniciátorkou, takže ta "sláva" padla na Stanislava. Ale to je vlastně to samé dokola - pořád píšu, že nejlepší je se na mě obracet emailem, jako varianta jsou soukromé zprávy. Na to, že něco najdu v diskusi (tím spíš, když to bude "zakecané" na čtvrté stránce) se prostě nedá spoléhat. Stejně tak Libor Zezulka nemůže zase zaručit, že bude moct odpovědět na každý email. Na komunikaci směrem k Moje.auto.cz má mě jako administrátora této služby. -