Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 27.09.10 13:00
« nabídka práce pro redakci auto.cz
OSN hledá lidi pro komunikaci s mimozemšťany. Myslím, že by mělo hledat v redakci auto.cz. [odkaz]
Proč? Nevíme co od mimozemšťanů čekat, nevíme jestli by nás zničili, snědli či zotročili. Proto by bylo lepší s nimi nekomunikovat, a to by redakce auto.cz zvládala nejlépe! >:D -
"-- skrytý --" 27.09.10 12:01
« Re: RICARDO
trochu odbočím, netušíte někdo, kde se v nové verzi zobrazují soukromé zprávy ? Našel jsem pouze odkaz na odesílání (obálka v okně s údaji o majiteli).
Prase aby se vyznalo v bílém pekle, fakt 8-s
...odpovím si sám, po té, co jsem sám sobě odeslal SZ se vedle okénka k přihlášení objevila obálka, která tam před tím nebyla... -
Dylan McKay 27.09.10 06:55
Kamarád z Prahy má docela šikovnou přítelkyni. Ta si chtěla koupit Porsche 911, tak on se na něj hrozně těšil. V den kdy pro něj měli jet ale přijela fungl novým MB SL s nejslabším motorem (Kysky viděl). Ten to auto úplně nenávidí, hrozně mu celkově Mercedes vadí... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.09.10 13:27
Kuva Ricardo nepřetáčej! Kde jsem psala,že ..."Pouze Feferonka chtěla pokračovat ve svém zatvrzelém postoji s tím, že pokud bych obrázek "bojkot" smazal, tak ho stejně nahraje znovu." - že nahraji 'bojkot' znovu??!!
Napsala jsem,že pokud by jsi mi hl.foto s bojkotem smáznul a nahradil jinou fotkou a mé recenze zveřejnil,že za těchto okolností bych recenze opět skryla.A byla to reakce na tvůj dotaz směřován nevím už komu, zda toto máš udělat.Můj bojkot a jeho neustálé trvání u mých recenzí mělo a má opodstatnění a ty mi nebudeš diktovat,jak se mám k celé situaci postavit!
Takže klidně mi foto s bojkotem smaž,ale za mě nic zveřejňovat nebudeš!
Z tvých řádků jest ale patrno,že otočit si stav věci ve "svůj prospěch" fakt umíš!
Zrovna tak jsem NIKDY NENAPSALA,ANI NEVYŘKLA tato TVÁ slova:
"Feferonka chce(po redakci) přesný seznam, které připomínky se zapracují do změn webu a harmonogram"...!!!!!
Nebo snad to,že jsem redakci PROSILA o nástřel termínu je shodné s tvojí vymodelovanou větou??????????