Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 27.09.10  15:31

« Re: RICARDO

Tak samo Mercedes se poslední roky hodně změnil k horšímu dílenským zpracováním, jestli to je těma turkama na lince či šetřením... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 27.09.10  14:00

« Re: nabídka práce pro redakci auto.cz

>:D >:D hahaha....

jak trefné :-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.09.10  13:00

« nabídka práce pro redakci auto.cz

OSN hledá lidi pro komunikaci s mimozemšťany. Myslím, že by mělo hledat v redakci auto.cz. [odkaz]

Proč? Nevíme co od mimozemšťanů čekat, nevíme jestli by nás zničili, snědli či zotročili. Proto by bylo lepší s nimi nekomunikovat, a to by redakce auto.cz zvládala nejlépe! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.09.10  12:34

essex, tak ty by jsi chtěl obálky, jo? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.10  12:01

trochu odbočím, netušíte někdo, kde se v nové verzi zobrazují soukromé zprávy ? Našel jsem pouze odkaz na odesílání (obálka v okně s údaji o majiteli).

Prase aby se vyznalo v bílém pekle, fakt 8-s

...odpovím si sám, po té, co jsem sám sobě odeslal SZ se vedle okénka k přihlášení objevila obálka, která tam před tím nebyla...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.10  11:41

No ono je to sice hezký auto, ale už jen když koukneš do interiéru, Porsche interiér je luxusností úplně jinde
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.09.10  06:55

Kamarád z Prahy má docela šikovnou přítelkyni. Ta si chtěla koupit Porsche 911, tak on se na něj hrozně těšil. V den kdy pro něj měli jet ale přijela fungl novým MB SL s nejslabším motorem (Kysky viděl). Ten to auto úplně nenávidí, hrozně mu celkově Mercedes vadí...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 26.09.10  22:23

Ona taky spolehlivost meďouru a Porsche je někde úplně jinde >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.09.10  21:16

Viděl jsem holku s lepším bobrem...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 26.09.10  20:35

Myslel jsem ten roadster od Mercedesu, co byl na fotce s tou nonrařkou >:D i přítulce se ten roadster líbí ;-)
    Psal jsem jak jsou ceny ze stejného roku jako je Porsche Boxster oproti Boxsteru nízké, na to že to je meďour
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 26.09.10  19:26

Tak to koukám, já myslel, že cenzuru tady provádí nějaký kápo z redakce, a on to dělá ten bezpáteřní admin!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.09.10  18:59

Nejspíš Boxster S Roadster ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.10  18:44

Tím "S roadsterem" myslíš co?
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 26.09.10  18:05

Tak jsem koukal jak se dnes dá ten S roadster pořídit za hubičku oproti např. mému oblíbenci Boxstru...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.09.10  16:58

Veselyt: můžeš na ICQ?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 26.09.10  16:56

jj S klas
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.10  13:48

« Re: Jidášdo

šl
    Jestlo to nebude spíš tím, že si sebou obvykle bereš celý svůj tým, tedy jak ten pracovní, tak ten pro osobní volno a zábavu.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.09.10  13:27

Kuva Ricardo nepřetáčej! Kde jsem psala,že ..."Pouze Feferonka chtěla pokračovat ve svém zatvrzelém postoji s tím, že pokud bych obrázek "bojkot" smazal, tak ho stejně nahraje znovu." - že nahraji 'bojkot' znovu??!!
    Napsala jsem,že pokud by jsi mi hl.foto s bojkotem smáznul a nahradil jinou fotkou a mé recenze zveřejnil,že za těchto okolností bych recenze opět skryla.A byla to reakce na tvůj dotaz směřován nevím už komu, zda toto máš udělat.Můj bojkot a jeho neustálé trvání u mých recenzí mělo a má opodstatnění a ty mi nebudeš diktovat,jak se mám k celé situaci postavit!
    Takže klidně mi foto s bojkotem smaž,ale za mě nic zveřejňovat nebudeš!

Z tvých řádků jest ale patrno,že otočit si stav věci ve "svůj prospěch" fakt umíš!
    Zrovna tak jsem NIKDY NENAPSALA,ANI NEVYŘKLA tato TVÁ slova:
    "Feferonka chce(po redakci) přesný seznam, které připomínky se zapracují do změn webu a harmonogram"...!!!!!

Nebo snad to,že jsem redakci PROSILA o nástřel termínu je shodné s tvojí vymodelovanou větou??????????
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.09.10  13:22

Krispos
    Barva nic moc, ale hlavně, že je to funglovka... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 26.09.10  13:12

Jistě, tvoje 911-ka je už připravena.... [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…