Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 28.09.10  07:43

« Re: RICARDO

myslím že mám konstruktivní dotaz, vím že diskuse není nic moc good spojení ale vzhledem k té výměně názorů sem asi zavítáš. Jak teď budete ohodnocovat "nejlepší recenze"? tipy od uživatelů už tu nevidím... už jen vy sami?
  • « 00 Reagovat !

foto StormShadow

StormShadow 28.09.10  00:00

dnes 22:17 švihák lázeňský

Já když na jezdicích schodech do metra viděl nápis "stůjte vpravo", tak jsem si myslel, že je to nějaká předvolební kampaň, a stoupl jsem si vlevo...

>:D >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 27.09.10  23:08

Ano nová auta každý den přibývají, ale od nového MACZ to jsou jen ***** a ne recenze (netýká se to těch pár lidí co nějakou slušnou recenzi napsali), případně recenze co vypadají jako inzeráz z novin.
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.09.10  22:49

Feferonko, tak teď ses v překrucování vyznamenala ty. Libor Zezulka samozřejmě na maily odeslané na svou adresu odpovídá svým jménem sám, nevím, jak tě mohlo napadnout, že bych snad odpovídal jeho jménem. Zbytek přeposílá mně a pak se může stát, že některé zprávy jednoduše zapadnou v jiné agendě, protože on není ta kontaktní osoba, na kterou kontaktovat ve věcech kolem MACZ. Toto obvinění jde skutečně mimo...
    A to, že celé MACZ omezuješ pouze na diskusi, od které pak zobecněním vyvozuješ, že tahle stránka je "křivá a zákeřná", tak to je opravdu škoda. Tady je to totiž v prvé řadě o autech a recenzích na ně, které každým dnem přibývají - na auta nová i starší a běžná i neobvyklá. Komunita, která tady pravidelně diskutuje a pomáhá MACZ "dýchat", je příjemnou a žádoucí nadstavbou, ale nejde potom z jejího pohledu odmítat všechno ostatní, co dává této stránce ten hlavní smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.10  22:24

Švihák: >:D >:D jsem před nějakým časem slyšel heslo : kdo zvedá pravici, má nas.áno v palici :yes: >:D ať si člověk veme jakej koli význam, je to vtipný, teda podle mě >:D
    Jinak já na eskalátorech stojím taky vždycky vlevo, nemám rád ty co když jsou lidi namačkaný nakaždým schodě, se cpou mermomocí dopředu, dva nebo tři schody nikdy nepomůžou tomu aby ti neujel autobus... >:D No a když mám s sebou cestovku, tak ta dokonale zabere místo vedle mě jako by se mnou jel jinej člověk :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.09.10  22:17

Já když na jezdicích schodech do metra viděl nápis "stůjte vpravo", tak jsem si myslel, že je to nějaká předvolební kampaň, a stoupl jsem si vlevo...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.10  22:11

Aspire: ráno muselo být noční můra! >:D

Krispos: to když ti klekne auto a máš ho v servisu a nejezdíš taxíkem, tak tam si najdeš jak jezdí autobusy, vlaky, MHD, letadla ;-) jsou to jízdní řády
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 27.09.10  22:06

« Jen sen, nebo předtucha změn?

Zdál se mi sen, že jsem šel na MACZ a nešlo se tam dostat bylo tam zase nějaké to video že probýhá změna stránek. Pak když už jsem se tam dostal tak to byl výsledek spojení starého a nového MACZ, (ani jsem nevěděl že mám takovou představivost >:D ) ale stránky vypadaly MOC krásně. Ráno jsem se probudil a šel jsem se podívat na MACZ a ono nic. :-( Tak dál zůstávám u snění.
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 27.09.10  22:05

Já jezdím zásadně autem.... cože je to ten IDOS? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.10  22:05

Rendoš: u MHD je to úplně normální. To nepojmenovává IDOS ale mají tam názvy jaký jsou v reálu. u MHD v Budějovicích je taky zastávka Tesco, a každý ví kam to jede, myslím že u vás to bude podobný. Kdyby to nebylo u tesca tak by tam určitě nebyl název Tesco. Nebo se to jmenuje podle něčeho jinýho než obchoďáku, to pak nenadávej na idos ale na někoho jinýho

Aspire: dovolit si to můžeš a já s tebou souhlasím, ikdyž je tam chvilková chyba, tak je to mnohem lepší než když mám tady natáhnutou hlavní stránku tak že to nejde přečíst, na IDOS v chybové verzi je všechno na novým řádku, ale jde to přečíst narozdíl od MACZ
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 27.09.10  22:00

rendoš: Souhlasím s tím co říká Kysky, já se v pohodě na IDOSu orientuji, dovolil bych si i říct že je to přehlednější než tady 8-s

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.10  21:59

Kysky:Tak přehledný jo...tak mě dostali tím že jednu zastávku u nás pojmenovali Tesco >:D . Možná ti to nepřijde divné ale od nás je to k nejbližšímu 30km.... 8-s Takže pokud u nás vystoupíš na zastávce Tesco tak to se ještě pěkně projdeš.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.10  21:51

Rendoš: mě IDOS příde přehlednej dobře. Sice občas to blbne a to jejich wpxa.idos nebo jak to je, tak to pak je nepřehledný, ale je to chyba na stránce...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.09.10  21:42

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.09.10  21:42

Tyto nové stránky jsou debilní a přehledné jako jízdní řád IDOS :no:
    Já vím je to jejich píseček a my uživatelé jim do toho nemáme kecat ale mě připadá že se do toho písečku někdo vysral a pár vlezdoprdelistů to hezky rozšlapalo.
    Pokud se pletu tak už dnes schovám ten burčák :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.10  21:34

Švihák: už tady byly názory na odvolání Ricarda jako admina, já si to matně pamatuju, ale co si vzpomínám, tak redakce psala ať napíšeme názory co se nám nelíbí na tom co dělá špatně a odpověď nám byla že jeho "nadřízeným" se jeho počínání zdá kvalitní a není důvod jej měnit. Bylo to o tom jak nebyl aktivní, což bylo dlouho dobu a né jednou. Když už bylo špatně tak vždycky jednou po čtyřech měsících přišel a promazal nováčky aby se neřeklo
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 27.09.10  21:30

V tomto případě spíš známou píseň "Neděkujem, vypadněte"....
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 27.09.10  21:19

feferonka: s tím slovesem bych tolik nebyl skromný, alespoň bych tam dal nějakou tečku aby se to nedalo považovat za sprosté slovo a napsal že to prostě pos.ral >:-[]

švihák: admin by měl slyšet větu ,,Děkujeme odejděte"
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.09.10  20:14

Ricardo, měl bys skončit ve funkci administrátora MACZ, myslím, že by se našel někdo schopnější a spolehlivější.

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.09.10  19:32

Tady labilní Feferonka(takto mě vidí admin).
    --------------------------------------… />
    Ještě mám takový malý postřeh:
    Veřejně jsi zde přiznal Ricardo,že p.Zezulka neodpovídá na všechny své maily,na tuto práci má tebe…..“Stejně tak Libor Zezulka nemůže zase zaručit, že bude moct odpovědět na každý email. Na komunikaci směrem k Moje.auto.cz má mě jako administrátora této služby.“

V tom případě jsme se do redakce obouvali neprávem.Mnoho uživatelů a to nejen zde na MACZ,ale i na ACZ,doslova psalo,že redakce tuto situaci nezvládla.
    Pakliže se věci mají tak,že TY odpovídáš na maily za Zezulku a byl jsi to TY,kdo mi odepisoval arogantním tónem a rovněž TY posléze komunikuješ s redakcí a předkládáš jí SVÉ verze,v tom případě jsi to TY,KDO TUTO SITUACI NEZVLÁDL(zde se dá dosadit i jiné sloveso,ale nechci být sprostá).

A jedna 'technická' - skutečně mě nechytá hysák(takto o mě náš admin 'mluví') kvůli tomu,že má oblíbená stránka změnila barvu z okrové na bílou.To teda fakt ne,Ricardo.
    Ale hysák mě chytá když někdo jedná jako ty(již úmyslně nepíši redakce,jelikož stav současného m-áčka je tvoje práce),tj.křivě a zákeřně.Když někdo zlehčuje problém s barvami tohoto webu.A že tento web má tragické podbarvení,o tom svědčí spousta(NEJEN MŮJ)názorů nejen zde na MACZ,ale i na ACZ(diskuse o novém designu v novinkách,která bohužel již jaksi zmizela-radši)a rovněž třeba i zde:
    [odkaz]

Za všechny negativní ohlasy na tu vaši slavnou bílou uvedu jeden:

[39] remember my name, 20. 9. 2010 21.10

Nové stránky nedokáží oslnit obsahem, protože oslní bílým podkladem natolik, že z toho bolí oči. Číst tyto stránky v nové přepálené grafice působí stejně nepříjemně, jako když si zapomenu vzít na Svatého petra za slunného počasí brýle, které tlumí odraz paprsků na sjezdovku.
    --------------------------------------… />
    Pro všechny:
    Jelikož se sem nehodlám nadále vracet a ničit si zrak - pokud budete mít někdo zájem o komunikaci s "Brnem",pište mi do SZ své kontakty(maily,tel.č.,icq).
    Všem ostatním přeji jen to nej a hlavně bezpečno na silnicích a spoustu radostí s vašimi plechovými láskami. :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…