Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Krispos 02.10.10 19:02
« Re: VIDEO PANA KEBULKY!!!
>:D >:D >:D ale ten zvuk je hroznej... Následuje návrh reklamního spotu na MACZ. Veškerá podobnost s českou sodou je čistě náhodná...
Libor pracuje v MACZ, proto musí být jeho uniforma vždy perfektně čistá. Jen opravdu bílá je zářivě čistá.
a) je profesorem webdesignu
b) pracuje v MACZ
c) je profesorem webdesignu v MACZ
C je správně. Schmutzige Web. Vy si troufáte celému národu ukázat vaše oranžové stránky? Ale my bereme N95 (říká Fefe). My bereme N98! Skvrny od očních kapek, na to můj běžný web design nestačí (opět Fefe). Oční kapky - 4 z 5 webdesignerů vědí že to má z oranžového pozadí. Libor se vrací domů propocený a někdy i rozladěný bojkotem uživatelů. A to si zapiš, oranžové se zbavíš! Halt, etiketten sagen stop, jenom koncentrákovaná síla bílého pozadí si tady poradí. MACZ je jako šoubyznys, když dobře vypadá lidé se sem rádi vracejí. Nové MACZ, to je prostě bílá bomba.
A u většího rozlišení malý Liboráček zdarma! :-)
-
Dylan McKay 01.10.10 16:30
« Re: 7.000 km s Carrerou
Ano, chci to i stím profesionálem, mám s ním totiž plány. Nikomu to neříkej, ale když někdo umírá, říká se, že vidí bílé světlo na konci tunelu nebo tak něco. Založil bych stránky, kde by pan designér mohl uplatnit své umění, třeba w w w.takvypadasmrt.cz- návštěvník by vlastně viděl jak to vypadá když z člověka vyprchává život. Tak jako vyprchává život z MACZ...

to nešlo nepřidat mezi oblíbené paráda chlape :yes: :yes:
libore to byla inspirace viď.....................................… />
Malý vtip
víš jaký je rozdíl mezi zimou a MACZ není oba jsou nabílo >:-[]