Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  15:32

« Re: dáme redakci ještě šanci?

Redakce nám jen chtěla ukázat jak se to nedělá. Já si vzal ponaučení, a od té doby dělám všechno dobře! >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.10.10  15:23

ja len neviem preco nedaju moznost stare macz nove macz kazdy nech si prepne co mu vyhovuje pokec.sk ked presli na novu verziu kym to nedoladili ta moznost tam vzdy bola o betaverzii pol roka dopredu ani nepisem
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  15:19

A ještě umím vypouštět... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 04.10.10  15:13

svihak spravne si to napisal v prispevku nizsie aj ked tam malo byt zrejme ine slovo Ale já umím opouštět... ;-) >:D a takisto vie aj viacero uzivatelov
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  15:04

Je nás tu asi 1500- 2000 uživatelů, tak to nebude už moc týdnů... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 04.10.10  15:00

No to jsem zvedav, o tech zmenách, které zminuješ mi bylo řečeno že budou do jiného termínu. Tak hlavne aby na konci tohoto týdne nenapsali někomu dalšímu, že termín oprav se opět posouvá ;-) :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  13:39

Na MACZ jsem si prožil krušné chvilky, jak s uživateli, tak s redakcí, dokonce mi hrozil i BAN. Ale já umím opouštět...

Redakce to přecenila, víc než komunita MACZ ji zajímal Pařížský autosalon, nechci být nějak naivní, ale právě při pohledu na nižší návětěvnost webu by měla něco udělat, a to hodně rychle.

Pokud ani teď nepřijde nějaká snaha cokoli řešit, nemusíme si vyčítat, že jsme potápějící se MACZ opustili...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10  13:30

Jednak se mi nelíbí,že ze strany redakce nevzešla ani částečná omluva za jejich chování,možná by si mohli uvědomit,že nekomunikují pouze s ,,náctiletými,,každopádně by se měli chovat profesionálně a přívětivě,aroganci nesnáším 8-s
    Teď,když jim jde web do kytek najednou procitli ze snu a já se mám pos..?
    Svoje auto budu přidávat na jinou stránku než je tato a pochybuji,že bych svůj názor změnil, i když by byl podklad černý,šedý,modrý.Jde mi o princip,mazání a cenzuru nezkousávám....

• « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10  13:20

Co se týče mé osoby,já si myslím,že jsem šanci dala.14 dní jsem si dopisovala s 'údajným Zezulkou',abych četla aroganci,zlehčování a 'výsměch'.Ještě po měsíci se za moji trapnou snahu dozvídám urážky mé osoby od křivého admina a krom toho samozřejmě opět neschopnost,nechuť,či co já vím,vidět nedostatky tohoto webu.
    PRO MĚ MACZ SKONČILO,NEZASLOUŽÍ SI MÍT ZDE RECENZE NA MÁ AUTA.Skutečně nehodlám za jejich chování podporovat tuto jejich bílou hrůzu a zvyšovat jim tak zisky z protivných bannerů.Mám svoji hrdost.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  13:11

...ano, ta arogance se bude zapomínat těžko... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.10  13:01

No to jsme se jim snažili naznačit už dávno, ale měli pocit, že si moc vymýšlíme a že bez skalních lidí to tady bude fungovat dále...
    Což o to, ono to samozřejmě fungovat bude, ale asi tu pak budou chybět ty nejzajímavější recenze :-O :-(

A jestli monitor návštěvnosti bere v potaz i výrazné snížení návštěvnosti stálých lidí (jako že si myslím že ano), pak jim klesá obecná návštěvnost (ikdyž se jedná stále o ty samé lidi) a díky tomu jim budou v důsledku zřejmě klesat příjmy z reklam.. Ale tohle měli jaksi domyslet ještě před tím, než začali dětinsky a arogantně psát o tom, jak jsme na jejich písečku a co že si dovolujeme nesouhlasit s jejich skvělým novým webem 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  12:55

To není obrat, pokud je o mě, vyměnil bych lidi co se starají o MACZ, především bych vyhodil Ricarda. Jsem ten poslední, kdo by měnil názory.

Podsvícení je běs, ještě víc mi vadí, že nevidím kdo je přihlášený, kvůli tomu jsem tady čekal dva dny na Zina, další věci už jsou detaily, jako číslování příspěvků a avatary...

Mám MACZ rád, odejít se dá vždycky. Proto spoléhám na změny, podle malé návštěvnosti je teď redakce udělat MUSÍ.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.10.10  12:49

« Re: dáme redakci ještě šanci ?

šviháku, na čem jedeš?? ;-) Co ten obrat najednou? >:D >:D

Uvidíme jaké budou změny, ale na stávající "bílé peklo" chodím jen minimálně, opravdu mě z toho bolí oči a nemíním je přetěžovat. Stačí, že musím koukat do monitoru skoro celý den v práci :-O A pokud vím, spousta lidí je na tom dost podobně... Chcípl tu pes... Nemluvě o tom, že hodně lidí naštvalo chování redakce a jejich uražené vzkazy a pokud vím, přesunuli se po různu jinam ;-\
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  12:41

« dejme redakci ještě šanci

Nedalo mi, a napsal jsem Liborovi email. Odpověď byla téměř okamžitá. Redakce si samozřejmě propadu všimla.
    Myslím, že jsme MACZ dali hodně, a bylo by fér dát redakci trošku času navíc.

Z celé odpovědi uvedu jen závěr, který je důležitý pro nás všechny:

A teď konkrétně. Tento týden nasadíme upravenou HP Moje.auto.cz - resp. spodní část a přidáme šedé podbarvení příspěvků do diskusí. Jinak plánuji vytvoření vývojové skupiny, do které se snad tentokrát přihlásí víc lidí než minule, která se bude na vývoji Ma.cz podílet. Třeba to tentokrát vyjde a hlavně si nastavíme vztah tak, že se budeme vzájemně respektovat.

• 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10  11:19

« Totální propad sledovanosti www.auto.cz

[odkaz]

Během víkendu to dělalo průběžně cca: - 20%, -14%, -7%
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 04.10.10  11:15

« Re: Kdo zabil Gemballu?

Šviháku, máš SZ - budu se těšit :-)
    Ke Gembalovi, je to hodně excentrický tuner - Porsche opravdu pár kusů se mi jen zamlouvalo oproti např. TechaArt či 9ff. Měl jsem možnost mluvit s jedním českým karosářem co u něj dělal a nyní dělá u SpeedArt, tvrdil že tam z jeho nápadů byli většinou všichni na prášky...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 04.10.10  11:14

« Re: VIDEO PANA KEBULKY!!!

Martine jj,opsala jsem si mail z profilové karty.
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 04.10.10  11:06

Feferonko prosím taky o link ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  08:40

« Kdo zabil Gemballu?

Osobně je mi ho líto. [odkaz] Nevím jakej to byl člověk, jestli měl kontakty na podsvětí, ale některé jeho úpravy Porsche se mi líbili :-(

Gemballa: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 04.10.10  08:22

Ahoj Zino, vždyť tady na tebe čekám dva dny! >:D My to točíme pro tebe, a najednou na mě nějaký škorpióni nebo co... >:D

PS: alespoň 100 kliků denně... ;-) (nemyslím kliků na reklamy)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…