Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 16.11.14 12:12
« Re: Omluva
Občas se tu ukážu, jen už nepíšu, přeci jen bývávalo času více. ;-) Jinak víš, Dylane, kde pracuji >:D , takže Smart, Vito E-Cell. Párkrát to byla i3, ale to jen z mé zvědavosti. Teď aktuálně je objednáno jedno elektrické B, tak se těším na porovnání (pocitové) právě s i3. :-)
-
woody-alien 15.11.14 21:07
Ron: No já jsem původně chtěl reagovat už ráno. Něco ve stylu "čau kluci, teda vy si to tady užíváte". >:D Ale pak jsem si řekl (asi to bude tím věkem), že můžu strávit čas lepším způsobem a hlavně že mi chutná. ;-)
Kdybych se ale měl k věci vyjádřit, zaujalo mě asi toto:
1. Podle mě si hned ze začátku větu "Tak tohle auto musel být pro tebe horor" Ron trochu špatně vyložil, ale reagoval v pohodě. V intencích toho, jak jsme tady zvyklí se bavit...
2. Nechat se vytočit poznámkou na svoje auto (Kysky), to si nějak vůbec neumím představit. Auto je jenom auto a sám se těm svým klidně zasměju. A vrátím to v podobném duchu. ;-)
3. Hodnotit auta podle toho jak se kradou (Ron) je zcestné. Proč se u nás nejvíc kradou Škodovky ? Kvůli tomu, že jsou nejlepší ? Ale kdež, je to kvůli tomu, že jsou nejrozšířenější, čili celé kusy i díly jsou snadno prodejné.
4. Žádný rádoby objektivní žebříček aut nikdy nepostihne spokojenost majitele s autem. Tudíž pro mě "raději 2000 km ve Fabii než 500 km v Doblu" také není relevantní. Může to být většinový názor, ale za pravdu se to vydávat nedá. Osobně znám člověka, co má Octu 1 a Transita Kombivan. A na dovolenou jezdí v tom Transitu, ne kvůli prostoru, to by do toho Chorvatska musel stěhovat barák >:D, ale prostě mu to víc vyhovuje.
5. Kysky to s těmi agresivními reakcemi přehnal.
To je asi tak vše, nikoho tady nehodlám smiřovat, dejte mi pokoj a nashle v soutěži. ;-) -
Ronault. 15.11.14 20:11
No Swear: Vidím to stejně. A taky si řákám, že jednoho dneš až e přestěhuju dále od práce (teď to mám 50m chůze) a nebude to 40 km ježdění v jednu stranu, tak asi budu zvažovat elektřinu. Odpadne všechno přemýšlení nad zahříváním motoru, starty atd. U Baráku to po práci mrsknu do zásuvky, nastavím ať je to v 6:20 vytopené a hotovo, žádný start, žádná aditiva, nabíječky, startovací kabely a na těch pár kilometrů nudy i to el. auto za pár šlupek bez jízdních vlastností stačí. Na weekendovky nějaká zadokolka v benzínu a na dovolenou dostatečně silný kombík, třeba i v té naftě. Dobrý nápad, ne? >:-[] >:D -
NoSwear 15.11.14 19:24
Po delší době vás tu na macz zdravím.
Koukám, že diskuse se tu celkem rozjela a vládne tu agresivní jednání >:D .
Já osobně se klaním k názoru Ronaulta, nemám osobně nic proti Priusu, ale nějak (po vyjetí z města!) nevidím jeho přednosti. Jde tu hodně o úhel pohledu a vím, že Dylan vždy obhajuje vozy, které aktuálně vlastní (což je logické, měl přeci důvod k investici do nich), ale vyvolává to ve mne rozporuplné pocity, přecijen jsou ty vozy hodně odlišné (Avantime, RR, Porsche, Prius....). Nicméně já se nechci hádat, a proto prostě do těchto debat nevstupuji. :-) Na druhou stranu jezdím po Praze často s plně elektrickými vozy a vidím v nich budoucnost a výhody (např. oproti naftě i maloobjemovému benzínu).
Co mne ale donutilo reagovat je Kyskyho postoj. Nepochopil jsem tu reakci a nevidím důvod k takovým urážkám a agresi. Nejvíc mne mrzí, že uráží inteligentního člověka, který se snažil alespoň nějak podložit svá tvrzení. Narozdíl od svého vyzivatele. ;-\ -
Ronault. 15.11.14 17:48
šmoulo: Neboj, my se Švihákem si nic nepřeměřujeme, protože nikdo z nás nemáme Fabii a oba dobře víme, že nejde jen o velikost, ale o techniku... a tu máme se Švihákem dobře propacovanou >:-[] >:-[] >:D On z dob Avantimu a já "zajel" Megana hned v den koupě :-! Teda a teď jej už nepůjde prodat :-! >:D Kysky zatím jen na fotosoutěži vystavuje čokooko v tangách, uvidíme, třeba něco uloví >:-[] >:D