Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto mirroed

mirroed 27.11.14  15:37

« PRAHA

zajdem na kafe, ustrice, zalejeme to pivkem a vinem, na to flasku ferneta a bude *,. Kdo jde se mnou do toho???? :-! >:D ;-) Mirek
  • 00 Reagovat !

foto mirroed

mirroed 27.11.14  15:27

« praha

Cus bus kluci od oleje, v utery jsem odpoledne v praze. Svihaku chces se sejit? jsem na mailu, mirek.hadac@gmail.com Mirek
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.11.14  15:33

« Re: Costa Celebration

TSS Topaz se dostala i do britských novin. V USA ji zakázali další plavbu. Dnes už loď neexistuje. Tady je její historie: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 25.11.14  13:20

Panejo 10 cm vody, to se furt čerpalo ven ne >:D
    Je fakt, že ta Costa na svůj věk vypadá nadčasově :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.11.14  16:39

V roce 1998 jsem pracoval na lodi z roku 1956. 14 dní jsme chodili v 10 cm vody, ale furt plula! Takže věk lodi není žádný věk ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 20.11.14  11:11

Tak loď super, na to že to je rok výroby je 1987 :yes:
  • « 10 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.14  14:11

Ahoj Martine! No paráda! My byli letos v létě a ještě plujeme jednou teď v prosinci s MSC. Je to naše droga.
    Costa je ale podle mého lepší tak si to tam pořádně užij! Plul jsem s Costa Pacifica, což je ségra Concordie. Super! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.11.14  14:08

« Re: Omluva

NoSwear mám tě na FB tak nějak vím ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 16.11.14  12:12

Občas se tu ukážu, jen už nepíšu, přeci jen bývávalo času více. ;-) Jinak víš, Dylane, kde pracuji >:D , takže Smart, Vito E-Cell. Párkrát to byla i3, ale to jen z mé zvědavosti. Teď aktuálně je objednáno jedno elektrické B, tak se těším na porovnání (pocitové) právě s i3. :-)

• 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 16.11.14  11:59

« Costa Celebration

Zdravíčko, jedeme s firmou na celoevropské setkání a školení prodejců a bude se konat na vyhlídkové lodi Costa Celebration, tak jsem si na Tebe vzpoměl že jsi na lodi pracoval. Doufám, že nás nepotká osud Costy Concordie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.14  22:31

No páni, NoSwear! Co proháníš za elektromobil?
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 15.11.14  21:18

woody: :yes: :-)

howgh
  • « 10 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 15.11.14  21:07

Ron: No já jsem původně chtěl reagovat už ráno. Něco ve stylu "čau kluci, teda vy si to tady užíváte". >:D Ale pak jsem si řekl (asi to bude tím věkem), že můžu strávit čas lepším způsobem a hlavně že mi chutná. ;-)

Kdybych se ale měl k věci vyjádřit, zaujalo mě asi toto:

1. Podle mě si hned ze začátku větu "Tak tohle auto musel být pro tebe horor" Ron trochu špatně vyložil, ale reagoval v pohodě. V intencích toho, jak jsme tady zvyklí se bavit...
    2. Nechat se vytočit poznámkou na svoje auto (Kysky), to si nějak vůbec neumím představit. Auto je jenom auto a sám se těm svým klidně zasměju. A vrátím to v podobném duchu. ;-)
    3. Hodnotit auta podle toho jak se kradou (Ron) je zcestné. Proč se u nás nejvíc kradou Škodovky ? Kvůli tomu, že jsou nejlepší ? Ale kdež, je to kvůli tomu, že jsou nejrozšířenější, čili celé kusy i díly jsou snadno prodejné.
    4. Žádný rádoby objektivní žebříček aut nikdy nepostihne spokojenost majitele s autem. Tudíž pro mě "raději 2000 km ve Fabii než 500 km v Doblu" také není relevantní. Může to být většinový názor, ale za pravdu se to vydávat nedá. Osobně znám člověka, co má Octu 1 a Transita Kombivan. A na dovolenou jezdí v tom Transitu, ne kvůli prostoru, to by do toho Chorvatska musel stěhovat barák >:D, ale prostě mu to víc vyhovuje.
    5. Kysky to s těmi agresivními reakcemi přehnal.

To je asi tak vše, nikoho tady nehodlám smiřovat, dejte mi pokoj a nashle v soutěži. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.11.14  20:11

No Swear: Vidím to stejně. A taky si řákám, že jednoho dneš až e přestěhuju dále od práce (teď to mám 50m chůze) a nebude to 40 km ježdění v jednu stranu, tak asi budu zvažovat elektřinu. Odpadne všechno přemýšlení nad zahříváním motoru, starty atd. U Baráku to po práci mrsknu do zásuvky, nastavím ať je to v 6:20 vytopené a hotovo, žádný start, žádná aditiva, nabíječky, startovací kabely a na těch pár kilometrů nudy i to el. auto za pár šlupek bez jízdních vlastností stačí. Na weekendovky nějaká zadokolka v benzínu a na dovolenou dostatečně silný kombík, třeba i v té naftě. Dobrý nápad, ne? >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto smoula-nesika

šmoula nešika 15.11.14  19:39

Ron: Obráběcí stroje - já jsem si furt říkal, že to je nějaká těžce neoriginální zkratka, to CNC, a ty...
    no jo, cé-en-céčka... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 15.11.14  19:24

Po delší době vás tu na macz zdravím.

Koukám, že diskuse se tu celkem rozjela a vládne tu agresivní jednání >:D .

Já osobně se klaním k názoru Ronaulta, nemám osobně nic proti Priusu, ale nějak (po vyjetí z města!) nevidím jeho přednosti. Jde tu hodně o úhel pohledu a vím, že Dylan vždy obhajuje vozy, které aktuálně vlastní (což je logické, měl přeci důvod k investici do nich), ale vyvolává to ve mne rozporuplné pocity, přecijen jsou ty vozy hodně odlišné (Avantime, RR, Porsche, Prius....). Nicméně já se nechci hádat, a proto prostě do těchto debat nevstupuji. :-) Na druhou stranu jezdím po Praze často s plně elektrickými vozy a vidím v nich budoucnost a výhody (např. oproti naftě i maloobjemovému benzínu).

Co mne ale donutilo reagovat je Kyskyho postoj. Nepochopil jsem tu reakci a nevidím důvod k takovým urážkám a agresi. Nejvíc mne mrzí, že uráží inteligentního člověka, který se snažil alespoň nějak podložit svá tvrzení. Narozdíl od svého vyzivatele. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.14  19:02

CNC je mimo jiné majitel Auto.cz...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.11.14  18:40

Šviháku, kdyby se ti vybily, zavolej, dovezu dvě AAA z bezdrátové myši >:-[] AKAZ jsem si vygooglil, teda koukám... a CNC jsou nějaké obráběcí stroje, ale to mi k tobě nějak nejde >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.14  18:21

Rone 7.12. odjíždím s baterkama ( ;-) ) do Itálie na loď a vracím se na Vánoce, tak holt v roce 2015...

PR píšu pro inzerci CNC, studuju totiž AKAZ
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 15.11.14  17:48

šmoulo: Neboj, my se Švihákem si nic nepřeměřujeme, protože nikdo z nás nemáme Fabii a oba dobře víme, že nejde jen o velikost, ale o techniku... a tu máme se Švihákem dobře propacovanou >:-[] >:-[] >:D On z dob Avantimu a já "zajel" Megana hned v den koupě :-! Teda a teď jej už nepůjde prodat :-! >:D Kysky zatím jen na fotosoutěži vystavuje čokooko v tangách, uvidíme, třeba něco uloví >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…