Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 05.10.10 11:39
« Re: Pár bodů k reakci redakce...
Aha, takže celé to "studio" se vlastně zcvrklo na jednu osobu...
Ono vůbec to rádoby přirovnávání ke změně produktů H. Forda k této změně produktu redakce je dojemně trapné... Kdyby si totiž pan Ford dovolil takto amatérskou celkovou změnu svého produktu, měl by s tím jistě podobný "úspěch", jako redakce, případně podobný jako "Baťa s dřevákama"... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.10 11:20
« Re: Pár bodů k reakci redakce...
Ad Švihák - normálně mně vyhrkly slzy!! >:D >:D >:D >:D
white label - ad bod 3 - redakce zveřejnila jméno toho šikovného webdesignéra(ačkoli ale před tím mi do mailu bylo napsáno,že na stránkách dřel L.Z.)
-a tííím jeee...chvilka strpení.....kopíruji redakci:
(Zde jedna technická - tento člověk, Martin Pospíšil, se svými weby sbírá ve světě jedno ocenění za druhým. Než bude někdo psát hloupé připomínky o tom, že to dělal amatér, ať má za sebou takové výsledky a potom přijde. Rádi mu dáme možnost pro nás pracovat.)
---------------------------
Gúúúglovala jsem a gúúúúglovala a po delší době našla - jedná se o třiadvacetiletého samouka. ;-\ Nebo budete mít větší štěstí???
Prakticky jsem odepisovala L.Z. podobně jako ty,white labele,jen mé maily nebyly sarkastické.Přesto jsem 'slízla' povýšenost a jistý výsměch. :no: -
white label 05.10.10 10:36
« Pár bodů k reakci redakce...
1. Když začal H.F, nabízet na FT i jiné barvy, než černou, musel k vůli tomu přestat nabízet i tu původní černou?
2. Přestaly snad na FT (k vůli změně barvy) fungovat důležité funkce?
3. Co takhle dát k dobru obchodní jméno toho studia, které "vyhrálo se svými projekty řadu soutěží na celém světě". Byla by to pro něj jistě vítaná reklama a doufám, že se tak kvalitní studio nemusí za svou práci stydět...
4. Docházka na ZŠ je povinná (na tu se zvykat musí), na rozdíl od návštěv na auto.cz
5. A že něco nejde? Ono by to šlo, ale motivace proto, aby to nešlo, je větší, než proto, aby to šlo.
6. Někdo si bude "muset" zvykat na barvičku, někdo zase na výrazný pokles návštěvnosti, hlavně pak taky u toho moc nebrečet...
7. Nikdo a nic neřekne o kvalitě práce redakce víc, než výrazný rozdíl v návštěvnosti webu (navíc v kratším časovém horizontu po údajném "vylepšení" webu na úroveň GT-R).
8. Ten "kůň" (viz další redakčně nešťastné přirovnání), kterého tu teď nabízíte, nemusí být nijak superrychlý, stačí, když nebude chromý...
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.10 09:41
« Re: dáme redakci ještě šanci?
Navíc to není konstruktivní připomínka!
Cituji(kopíruji) Zezulku:
"Nářky ohledně barviček se snažím chápat, ale bohužel tomu nemohu říct jinak než Facebook syndrom. "
-----------
"Pokud ovšem někdo postaví celou stížnost na tom, že to není oranžové, ale bílé, šedé a červené. Je to problém. Problém je v tom, že to je subjektivní, zvyková věc. Proto Facebook syndrom. Málo modré, moc modré, málo bílé, moc bílé....
Oranžová barva byla, už není a nebude. Je mi líto. I Ford jednoho dne přestal dělat jinou než černou u svého modelu T. Neberte to jako aroganci moci. Prostě jednou vznikl design, který prošel schvalovacím procesem, odpovídal strategii, kterou Auto.cz jde už řadu let a to automobilového portálu a hotovo. Že se někdo živí internetem. Ale to se dnes živí kde kdo. Studio, co dělalo design Auto.cz, vyhrálo se svými projekty řadu soutěží na celém světě. Pojďme se bavit fakticky, subjektivní dojmy nás nikam nedovenou. Bohužel. Když jsem byl malý, vymalovali mi třídu na jinou barvu, než tam byla před tím. Do školy jsem kvůli tomu chodit nepřestal. Zvykl jsem si.
Jak říkám, díky, ale musíme to vzít fakticky, určitě nebudeme Moje.auto.cz přepínat do starého designu, ani to nejde.
Mgr. Libor Zezulka"
------------------
KONEC
Takže porád tu nebrečte nad barvičkami,dyť je to jen o zvyku... 8-s
A své oči jednoduše přinuťte,ony si taky zvyknou... 8-s 8-s -
Chuck Norris 04.10.10 21:29
teď jsem se dostal do "garáže" tady na MACZ a editace aut a co to vidím? on je tam ještě "starý" design stránek... v přímém porovnání naprosto propastný rozdíl... mnohem líbivější, krásnější, dá vyniknout fotkám a poskytuje jim kvalitní pozadí... nevím.... je to špatný:-'( -
Chuck Norris 04.10.10 21:07
mno zareaguju trochu podle slov jedný známý písničky jestli se to tak dá nazvat: musíš mít naději, musíš mít sny, bez toho to nejde, bez toho se nedá žít... pokud by se MACZ nezměnilo už bych tu měl o jedno autíčko navíc... te´d váhám zda ho vůbec má smysl vkládat.. počkám si podle toho co jsem zaregistroval mají tenhle týden přijít nějaké změny.. pokud ano a s kladnými ohlasy tak začnu pracovat na recenzi... nemá smysl něco dělat X hodin jen kvůli toho že si to prohlídne za měsíc pět lidí....

Sice se to taky blbě čte, neboť je to celé bílo-černé (asi jsem už na tu bílou alergický, neboť jen to čtu déle než 3 minuty, tak mě zase pálí oči), ale napsali to správně >:-[]
A proto zase pryč z tohoto bílého pekla.. Osobně taky dost zvažuji, jestli nestáhnu svoji recenzi na GTI a nepřemístím se úplně někam jinam. Zatím vyčkávám, jestli se to tady zlepší ohledně designu a funkcí a pak uvidím.
Každopádně se mě také trochu "dotklo" arogantní chování redakce a jejich nevážení si zákazníka...
Tak jako tak jsem zde asi tak o 50% méně než dříve, jednak se tu nic neděje a taky mě z toho bolí oči
:-O :no: Už si tady ani nečtu novinky na Auto.CZ, fakt se na to nedá koukat, chodím si je číst jinam, nebo si počkám na otištění v AutoCaru apod.