Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 05.10.10 13:42
« Re: O redakci v negativech:
Já sice odtud odejdu, ale nechám tu z recenze zbytek.. respektive první odstavec recenze, zkrácený klady a zápory a pár fotek :-) No a na konec té zkrácené recenze dám odkaz na kompletní recenzi a taky na tu novou, kterou vložim na jiné stránky ;-) :yes:
Jinak nevim jak kdo tady máte zavedený počítadlo návštěvnosti, ale po zavedení nového designu návštěvnost mé recenze klesla o tři čtvrtiny :-| :no: myslim že redakce by měla zamakat.... -
Thomasino 05.10.10 13:23
A po odchodu pár lidí co měli recenzi a auta v TOP 10 se tady z toho stal v TOPce takový malý BMW klub >:-[] >:D >:D Půlka aut jsou bavoráci ;-) :-) Myslím, že nebude trvat dlouho a v TOPce budou i Oktávky a Fábie... Až odejdou jinam i ostatní >:-[] >:-[]
P.S.: Ono taky zobrazování "nových" fotek po dvou dnech taky svědčí o kvalitní práci 8-s -
Thomasino 05.10.10 13:14
Celkem pěkné a výstižné shrnutí ! :yes: :-)
Sice se to taky blbě čte, neboť je to celé bílo-černé (asi jsem už na tu bílou alergický, neboť jen to čtu déle než 3 minuty, tak mě zase pálí oči), ale napsali to správně >:-[]
A proto zase pryč z tohoto bílého pekla.. Osobně taky dost zvažuji, jestli nestáhnu svoji recenzi na GTI a nepřemístím se úplně někam jinam. Zatím vyčkávám, jestli se to tady zlepší ohledně designu a funkcí a pak uvidím.
Každopádně se mě také trochu "dotklo" arogantní chování redakce a jejich nevážení si zákazníka...
Tak jako tak jsem zde asi tak o 50% méně než dříve, jednak se tu nic neděje a taky mě z toho bolí oči
:-O :no: Už si tady ani nečtu novinky na Auto.CZ, fakt se na to nedá koukat, chodím si je číst jinam, nebo si počkám na otištění v AutoCaru apod. -
white label 05.10.10 11:39
« Re: Pár bodů k reakci redakce...
Aha, takže celé to "studio" se vlastně zcvrklo na jednu osobu...
Ono vůbec to rádoby přirovnávání ke změně produktů H. Forda k této změně produktu redakce je dojemně trapné... Kdyby si totiž pan Ford dovolil takto amatérskou celkovou změnu svého produktu, měl by s tím jistě podobný "úspěch", jako redakce, případně podobný jako "Baťa s dřevákama"... -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 05.10.10 11:20
« Re: Pár bodů k reakci redakce...
Ad Švihák - normálně mně vyhrkly slzy!! >:D >:D >:D >:D
white label - ad bod 3 - redakce zveřejnila jméno toho šikovného webdesignéra(ačkoli ale před tím mi do mailu bylo napsáno,že na stránkách dřel L.Z.)
-a tííím jeee...chvilka strpení.....kopíruji redakci:
(Zde jedna technická - tento člověk, Martin Pospíšil, se svými weby sbírá ve světě jedno ocenění za druhým. Než bude někdo psát hloupé připomínky o tom, že to dělal amatér, ať má za sebou takové výsledky a potom přijde. Rádi mu dáme možnost pro nás pracovat.)
---------------------------
Gúúúglovala jsem a gúúúúglovala a po delší době našla - jedná se o třiadvacetiletého samouka. ;-\ Nebo budete mít větší štěstí???
Prakticky jsem odepisovala L.Z. podobně jako ty,white labele,jen mé maily nebyly sarkastické.Přesto jsem 'slízla' povýšenost a jistý výsměch. :no: