Porsche 911 (švihák lázeňský)
Chuck Norris 05.10.10 18:07
« Re: O redakci v negativech:
tak dneska mám svůj velký den! poprvé v životě okusil hru "velkých pánů"... po dálnici na příbram jsem se naháněl s nějakou A5 nebo S5 a valili jsme to nonstop 230-250 Můžu říct že zatáčky které s octávkou vypadají naprosto uspávačně jsou v rychlosti 240 už docela ostré. Závěr: nejezděte rychle bratři a sestry! a po setmění po dálnici nejezděte rychleji než 58km/h!!! -
Wiii 05.10.10 13:42
« Re: O redakci v negativech:
Já sice odtud odejdu, ale nechám tu z recenze zbytek.. respektive první odstavec recenze, zkrácený klady a zápory a pár fotek :-) No a na konec té zkrácené recenze dám odkaz na kompletní recenzi a taky na tu novou, kterou vložim na jiné stránky ;-) :yes:
Jinak nevim jak kdo tady máte zavedený počítadlo návštěvnosti, ale po zavedení nového designu návštěvnost mé recenze klesla o tři čtvrtiny :-| :no: myslim že redakce by měla zamakat.... -
Thomasino 05.10.10 13:23
« Re: O redakci v negativech:
A po odchodu pár lidí co měli recenzi a auta v TOP 10 se tady z toho stal v TOPce takový malý BMW klub >:-[] >:D >:D Půlka aut jsou bavoráci ;-) :-) Myslím, že nebude trvat dlouho a v TOPce budou i Oktávky a Fábie... Až odejdou jinam i ostatní >:-[] >:-[]
P.S.: Ono taky zobrazování "nových" fotek po dvou dnech taky svědčí o kvalitní práci 8-s