Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:39

« přihlášení

Řeším záhadu. Na mém PC se nemůžu trvale přihlásit na MACZ. Vezmu ženy PC, a tam se můžu normálně přihlásit. Prostě na mém PC chybí v té kolonce u nicku i funkce "moje garáž", je tam jen nastavení. Jak je to možný, kde je chyba? Takhle se musím neustále přihlašovat... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:36

« Re: O redakci v negativech:

Na octávku nemá ani Porsche..[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:34

Moje auto není bílé. Moje auto není šedé. Moje auto má barvu MACZ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  22:28

>:D >:D >:D proženeš se kolem nich jako bílý stín.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:24

S SUV jsem Octavie přejížděl. Teď je podjíždím...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  22:17

Já Octavie nepouštím ale předjíždím >:-[] ať je třeba zbarvená do barvy duhy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  22:17

dobře ale figuruje v něm naprosto tan samá právní klička s osobou blízkou. Navíc pokud by se potrestal za přestupek spáchaný osobou blízkou majitel auta je to opět protiprávní protože se trestá někdo kdo nic neudělal.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:12

Zelená Octavia= dávej pozor!
    Stříbrná Octavia= brzdi!
    Zlatá Octavia= sjeď do příkopu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:09

to veselyt - všichni moc dobře víme, že osoba blízká je nejčastěji zneužívána v souvislosti s přestupky za rychlost. Příklad, který jsi uvedl, je úplně z jiného soudku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:09

Majitel stříbrné octávky vás musí předjet i kdyby ho to mělo stát prachy,body i život.Je to syndrom hodný psychiatra.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  22:09

jak se švihák ozval ne >:D >:D >:D jo. souhlasím... vidám na dálnicích spousta A8 bmw 7 a mer S.. všichni jednou tak od 110 do 140 výjimečně někteří víc. zato ty dodávky co překračujou rychlost a ty octávky co jezděj na hraně+ svých možností jsou naprosto běžný... rychlé A8 bmw 7, porsche atp jsou početně naprosto zanedbatelným procentem všech fotek radarů... je to jen závist a presumpce viny díky závisti že má někdo silnější auto když se ozývají hlasy že to jsou piráti silnic v silných autech...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  22:04

o koncernových TDI bych mohl psát romány. K těmto vozům dávají majitelům asi zdarma lobotomii. Ale v tom Rakousku to byly fakt SUV, i když žádnej z nich nebyl Kejen
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  22:04

mohl bys prosím rozvést tu pasáž že listina práv a svobod s tím nemá nic společného? pokud můj bratr někoho zabije, svěří se mi s tím, za rok za mnou příjde policie a řekne že pokud u soudu vypovím že to byl on tak půjde sedět tak mám právo jako jeho příbuzný říct že proti někomu ze své rodiny nebudu vypovídat. nelze to svádět na vychcanost, zákon nemůže za jeho zneužití ale zákon chrání lidi a zde rodinné vztahy... v tom případě lze pouze apelovat na svědomí lidí. ale Osobu blízkou nikdo nemůže zrušit ikdyby byl větší král.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  22:02

Jak SUV a černý okna? 8-s >:D Nejhorší jsou oktávistí a passátistí, a teď je navíc doplnili superbistí!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.10.10  21:57

ten, kdo chce jezdit jako prase a ohrožovat ostatní v silniční dopravě, musí počítat s postihem. Nemá to s listinou práv a svobod co dělat, osoba blízká je jen klasická vychcanost, jak pěkně po česku ujít trestu. Cožpak je arogance a bezohlednosti na silnicích málo ? Když něco provedu, musím počítat s rizikem, že mě chytnou. Právě v tomto je naše banánová republika hodně pozadu v porovnání s vyspělými státy. Stačí zajet do sousedního Rakouska na dálnici. Místní, byť sedí v superdrahém dvanáctiválci, dodržují předpisy. Co si asi myslí, když pak kolem nich profičí SUV s českou RZ...čím tmavší folie na oknech, tím vyšší rychlost.
    Kvůli frajerům, co mají v záloze osobu blízkou, denně stojí D1. ;-\
    Když už testovat, kolik kára vytáhne, tak v neděli brzo ráno, nebo si vyrazit do Brna nebo Mýta na okruh, případně na mnichovskou dálnici.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  21:52

A teď si představ, že můj kolega vypadá jako Viktor Kožený! Bojím se, že ho někdy v dodávce vyfotí radar, a mě pak domů vlítne zásahová jednotka! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  20:29

tyjo kluci neblbněte... říkám vám to v dobrém! nejezděte rychle! :-! hlavně si nekupujte auta kde nepoznáte kolik jedete... zlatý felície a octávie! tam když jedete fakt hodně tak na vás chce motor udělat kukuč z kapoty takže vás to aspoň tolik nebere jezdit rychle... ten ten kejen turbo atp to jsou auta kde si myslíte že jedete 130 a ono jedete 260 a pak to vysvětlujte policajtům...

BTW: co říkáte na snahu vypustit tzv. OSOBU BLÍZKOU z "výmluv" při přestupcích? dle mého názoru se to dotkne prvního chytrýho řidiče, první soud a je osoba blízká znova na scéně. navíc osoba blízká je již v základní listině práv a svobod. chtěj zrušit i tenhle papír? v tom případě budem jediná země šíííroko daleko bez základních práv a svobod občanů.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.10.10  18:26

Tak já se musím teda víc polepšit v té rychlosti, moje rekordní jízda je jako chůze >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  18:22

svihak ked si to precita manzelka kluce viac neuvidis >:D mas este ten antiradar ? pridem do prahy a pojdeme vyskusat vmax na D1 >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 05.10.10  18:12

Tak já zatím rekord s PCT, 911 to teprve čeká...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…