Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  18:31

« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...

lázňák švihácký: no ale i v cele smrti se dočkáš na to na co čekáš >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.10.10  18:30

A to zase néé, už se z MACZ nepo...., už je mi to u ..... Však víš kde >:-[]
    Kdyžtak se budeme scházet na jiném webu ;-)

To jsi rozdával bonbóny, nebo rozhazoval peníze??? >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.10.10  18:28

Čekat na změny MACZ je jako čekat v cele smrti... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.10.10  18:23

« Re: přihlášení

Dnes jsem vjel do odlehlé obce, a připadal jsem si jako když vjede auto do zapomenutého koutu Afriky. Několik dětí, i starších běželo vedle auta i za autem, a strašně se radovalo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.10.10  18:14

« Skrytí recenze na Golf GTI 6...

Koukám zase krátce jestli se už něco změnilo k lepšímu a vidím že ne. Spíše naopak, taky se vidím dvojmo v přihlášení >:-[] >:-[]
    S těmi auty je to smutné, nyní jsem na druhém místě, býval jsem kolem šestého až osmého místa (pravda za E55 AMG a 330i, kdyžto nyní jsem před nimi - asi velmi těsně ), ale přede mnou bývalo 2x Porsche 911, Zetko a Scirocco, které jsou již pryč :-( :-( :'-( Naopak je tu v TOP10 půlka BMW (ikdyž je mám rád a nevadí mi, jen to mohlo být různorodější) a dokonce auto na plyn a dvě SUV >:D >:D Za chvilku se to může přejmenovat na BMW-Škoda klub ;-) :-)

Zatím GTI také skrývám, počkám jestli tu budou nějaké změny nebo to byly zase jen plané sliby 8-s :-! Recenzi na Ford C-MAX prozatím nechám..
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  17:31

Já mám taky: vrkuboy - vrkuboy a pak podivně rozházený kolonky odhlásit, moje garáž, nastavení... řádí jim tady nějaké šotek :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.10.10  17:25

stejně jsem připojený na jinym pc a žádná kolonka s moje garáž u nicku nemám.... pořád jen nastavení... a nick mám napsaný formou veselyt-veselyt což taky nevím proč je zdvojený ...
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  16:54

Tak sem našel první novinky ve spodní liště jsou nové odkazy na: iSport iABC AHA! Ringier Blesk pro muže... ale online uživatelé pořád nejsou vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 06.10.10  16:50

Něco se děje! auto.cz i macz... atd mám zarovnaný na levej okraj stránky ještě před minutou to bylo na střed... že by příslib prvních změn? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 06.10.10  16:48

Tak koukám jak tu ubývají ta lepší auta.... co takhle odkoupit doménu moje.auto.cz? Tady bude za chvíli stačit i muj.vrak.cz .... a moje Felda bude konečně v TOP10 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.10.10  13:40

jen nevím jak budeme jezdit jestli bude v zimě fakt -30... to bude fakt good...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.10.10  13:02

já nevím co to pořád máte s těma holkama... holky jsou na nic... auta jsou good! jsou to kámoši... do holek nacpete peníze a pak je bolí hlava... do auta nacpete peníze a odvděčí se vám porádní jízdou :yes: halky by se měly začít trochu snažit...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.10.10  09:14

jmurjr sny mame podobne ale po tolkych snovych babach som si musel ist oddychnut za pc >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 06.10.10  08:44

ach, zino, to mas nejaku uz zavislost. nehovorim, ze som tu netravil vela casu, ale casy sa menia a zivot ide dalej. to ze tu travim menej casu je plus nielen pre moje oci, ale aj pre celkovo zdravie.

a sny? mne sa skor sniva o babach, rychlych autach, ale o MACZ a svihakovi ani velmi nie >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 06.10.10  08:13

ja som mal dnes krasny sen macz prestalo byt biele, opat sme sa tu vsetci stretli, pisali si, hadali sa ... travili sme tu hodiny skoda ze som sa musel zobudit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.10.10  07:33

Já vím co tomu je! Je to rozbitý!
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 05.10.10  23:53

stejný problém... do garáže se dostávám kličkou přes editaci auta a pak zpět na mojí garáž... dokonalost sama.. stejně jako na půl zmizelý autokatalog...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 05.10.10  23:24

svihak na mojom pc to mam presne takisto v praci pripadne na druhom je to normalne >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.10  22:52

« Re: O redakci v negativech:

Typické :-) Oktávka předjíždí na plné čáře v nebezpečném úseku, jen aby si řidič dokázal že předjede Porsche >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.10.10  22:50

« Re: O redakci v negativech:

šviháku, tak to jsi IN !! :yes: :yes: >:-[]

Osobu blízkou jsem použil zatím jen 1x a to jen za parkování ;-) :-)
    Nicméně šetřím body za přestupky, kdy policajti měří na nesmyslných a přehledných úsecích jen proto, aby vybrali nějaké prachy a buzerovali lidi :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…