Porsche 911 (švihák lázeňský)
Thomasino 06.10.10 18:14
« Skrytí recenze na Golf GTI 6...
Koukám zase krátce jestli se už něco změnilo k lepšímu a vidím že ne. Spíše naopak, taky se vidím dvojmo v přihlášení >:-[] >:-[]
S těmi auty je to smutné, nyní jsem na druhém místě, býval jsem kolem šestého až osmého místa (pravda za E55 AMG a 330i, kdyžto nyní jsem před nimi - asi velmi těsně ), ale přede mnou bývalo 2x Porsche 911, Zetko a Scirocco, které jsou již pryč :-( :-( :'-( Naopak je tu v TOP10 půlka BMW (ikdyž je mám rád a nevadí mi, jen to mohlo být různorodější) a dokonce auto na plyn a dvě SUV >:D >:D Za chvilku se to může přejmenovat na BMW-Škoda klub ;-) :-)
Zatím GTI také skrývám, počkám jestli tu budou nějaké změny nebo to byly zase jen plané sliby 8-s :-! Recenzi na Ford C-MAX prozatím nechám.. -
Chuck Norris 06.10.10 13:02
« Re: přihlášení
já nevím co to pořád máte s těma holkama... holky jsou na nic... auta jsou good! jsou to kámoši... do holek nacpete peníze a pak je bolí hlava... do auta nacpete peníze a odvděčí se vám porádní jízdou :yes: halky by se měly začít trochu snažit... -
jmurjr (H22A7) 06.10.10 08:44
« Re: přihlášení
ach, zino, to mas nejaku uz zavislost. nehovorim, ze som tu netravil vela casu, ale casy sa menia a zivot ide dalej. to ze tu travim menej casu je plus nielen pre moje oci, ale aj pre celkovo zdravie.
a sny? mne sa skor sniva o babach, rychlych autach, ale o MACZ a svihakovi ani velmi nie >:D -
Thomasino 05.10.10 22:50
« Re: O redakci v negativech:
šviháku, tak to jsi IN !! :yes: :yes: >:-[]
Osobu blízkou jsem použil zatím jen 1x a to jen za parkování ;-) :-)
Nicméně šetřím body za přestupky, kdy policajti měří na nesmyslných a přehledných úsecích jen proto, aby vybrali nějaké prachy a buzerovali lidi :-!