Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 01.09.12 20:20
« Re: B-52 Stratofortress nad ČR
>:D >:D já jsem byl v tu chvíli šťastný že jsem jí viděl, ale smutný že jsem se nakonec rozmyslel že si s sebou na montáž nevezmu foťák... ;-\ To by byla TOP fotka :-) Ale i tak jsem měl dost štěstí, že jsem ji alespoň viděl :-)
Koukám, že maluješ pěkně! :yes: :yes:
Zveřejníš nějaké fotky od fotografa jak jsi psal před několika příspěvky? -
David Silver 01.09.12 14:05
« B-52 Stratofortress nad ČR
Ahoj přátelé.
S firmou ve které jsem byl na brigádě jsme jeli tuto středu do obce Chotětov (Benátky nad Jizerou) při přípravě pracoviště v čas 9:42 jsem zaslechl přelétávající tryskový motor, kouknu na oblohu a málem jsem dostal infarkt! Přelétával osmimotorový americký bombardér B-52 Strafortress. Jak jsem večer zjistil, směřoval na letiště Sliač na Slovensku na air show. Bohužel jsem u sebe neměl nic lepšího na focení než Sony Ericsson K300i. z fotky je po zvětšení vidět silueta tohoto úžasného bombardéru. [odkaz] -
Bully_ 25.08.12 20:01
« Re: STK
A to jsou v CR skodliviny z vyfuku Porsche nemeritelne klasickym vybavenim STK na rozdil od jinych aut? Tady v Lucembursku jsou STK dohromady jenom 3 (spolu s Nemeckem nejprisnejsi v Evrope vubec mimochodem; poprve po cca 3 a pul letech a pak kazdy rok) a stojite tady ve fronte jak s novym Lambem tak s oldtimerem nebo dobitou pracovni dodavkou. A ze by strkali do vyfuku neco zvlastniho jsem si nevsiml >:-[]