Porsche 911 (švihák lázeňský)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 17:30
« Re: Co bude až tady nebudem?
Kysky,chápu tvé rozčílení a mám na to stejnej názor.Je to jen o vůli těch,kterých se to týká....a ta jaksi není... 8-s Ale já už se nerozčiluju,já už nad MACZ zlomila pomyslnou hůl.A svým způsobem se mi ulevilo.Ať se to tady třeba po...zaviruje...,je mi to už šumák. ;-)
Ad Krispos - on to myslel nejspíš ironicky s ohledem na (ne)funkčnost tohoto serveru. -
David Silver 08.10.10 16:37
« Re: Co bude až tady nebudem?
Po týdenní absenci kvůli přítomnosti na intru, hodnotím změny zde takto: To je dopr* tak meganáročný zkompatibilovat vzhled stránky všem nejvíce používaným prohlížečů internetu? na jednich stránkách jsem to napsal že to nejlépe nespolupracuje s určitým prohlížečem, další den ráno mi přišel mail s poděkováním za umozornění a ještě ten den večer stránky byly plně kompatibilní. Takže to asi takový sra.ní nebude. Autosalon v Paříži je TRAPNÁ VÝMLUVA 8-s 8-s -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 16:07
Ad Thomasino - pravda,pravda
Ad Švihák - "Pokud jádro, které MACZ drží při životě skutečně odejde, zůstane tady web plný podivínů a jeho postupné zapomnění.." a zůstaneš tu ještě ty přece! >:D
"Co bude až tady nebudem?" - jiné "MACZ" jinde,kde nám bude skvěle...není to tak složitý... ;-) -
Thomasino 08.10.10 14:49
« Re: Co bude až tady nebudem?
Spousta z těch skalních už evidentně odešla na různá místa, pokud sleduji a co jsem četl... Někteří, jako třeba já, už jen občas nakoukneme jestli se něco zásadně nezměnilo (design, funkce, omluva redakce...) a zjistíme že ne a zase šup pryč z toho bílého pekla rychle jinam 8-s :-O -
Dylan McKay 08.10.10 13:44
« Co bude až tady nebudem?
Bixenon design je věc jedna. Absence čísla příspěvku a přehled přihlášených uživatelů věc druhá. Myslím, že tohle všechno by se dalo překousnout, protože se to dá napravit.
Nejzásednější problém MACZ posledního měsíce je postoj redakce, který jádro považuje za arogantní. Spousty výroků bylo skutečně neohrabaných a nevhodných. Chování admina, dříve jednoho z nás, se dá považovat za zradu. Tady bude náprava složitá.
Mám MACZ rád, a doufám, že se všechno co nejdříve vyřeší, a nejlépe vrátí do starých kolejí.
Pokud jádro, které MACZ drží při životě skutečně odejde, zůstane tady web plný podivínů a jeho postupné zapomnění...
Thomasino 08.10.10 11:20
« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...
"proč to spravovali, když to nebylo rozbité??" :-)
- tady to bylo trochu jinak, tady bych to pozměnil na:
"proč to rozbili, když to fungovalo"
>:-[] >:-[]
Samozřejmě nikdo nebere redakci a majitelům právo na změnu "jejich písečku", ale pak se nemohou divit, že když ho změní a ještě dají návštěvníkům najevo svoji lhostejnost k jejich protestům (a také aroganci), že ti návštěvníci si odejdou hrát jinam na jiný píseček i se svými hračkami a pískoviště zůstane poloprázdné.. -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 10:49
« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...
Uááá,někdo dal p.Zezulkovi echo o odlivu uživatelů na jinej web a hle,máme tu reakci přímo od něj!
Copak,redakce se bojí?Vždyť přece nemá čeho.MACZ bude nadále fungovat...jen prostě v jiném složení recenzí. :-)
Jen se ptám já...:
Proč toto "Ad D) rád bych se věnoval rozvoji Moje.auto.cz dál. Chtěl bych oživit myšlenku ideového týmu, který bude s předstihem informován o nových nápadech na funkce a případně navrhovat a diskustovat změny." nešlo dřív?
Proč toto nenastalo dřív než se spustila tady tato nedotažená hrůza v podobě neonově svítícího xenonu?? -
zezlik 08.10.10 09:29
« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...
Na základě diskuse se Švihákem sem vkládam fragment konverzace s ním plus nějaké doplnění, což snad osvícenějším postačí jako důkaz toho, že v AUTO.CZ nikdo na nic nekašle. Nemluvím teď k vám jako nějaká oficialita, ale člověk, který tady psal úplně první recenzi. Ad A) AUTO.CZ dnes patří do skupiny projektů obrovského mediálního domu a z toho pro něj vyplývají určité povinnosti. Celý tým musí řešit soubor komplexních problémů a denně dělat rozhodnutí, co udělat první a co ne. Ten tým dnes vypadá jinak než dřív a např. já v něm hraji jinou roli než dřív. Ad B) Všem, kteří operují s myšlenkou, proč to spravovali, když to nebylo rozbité, doporučuji tento článek - [odkaz] a hlavně originál, na který tam najdete odkaz. Krásně vystihuje a uzavírá naše téma pro měsíc září 2010. Ad C) Nasazujeme úpravy HP a výpisu diskusí. Menší úpravy jsme provedli hned, větší museli počkat na dobu po ukončení autosalonu v Paříži a nasazení přílohy. Mezi tím se musela vyřešit spousta drobných věcí souvisejících s obchodem. Teď má prioritu Moje.auto.cz. Opět, kdo chce, pochopí, kdo nechce.....s tím nic neudělám. Ad D) rád bych se věnoval rozvoji Moje.auto.cz dál. Chtěl bych oživit myšlenku ideového týmu, který bude s předstihem informován o nových nápadech na funkce a případně navrhovat a diskustovat změny. Už jsem to zkoušel kdysi, zájem byl malý. Pokud bude i teď, tak stejně celé snažení nedává smysl. Čeká mě dnes a celý víkend hodně práce, takže nebudu moci reagovat. Upozorňuji dopředu, aby nevznikl pocit, že na vás kašlu. Jak říkám, zapomeňte na oficiality, toto je stejně už víc lidský a komunikační než technický problém. Když tak jsem na e-mailu. Mějte se, Libor Zezulka -
PeT-a (RSKa) 07.10.10 21:55
« Re: Skrytí recenze na Golf GTI 6...
Nejsmutnější je, že jim je to jedno :-( těch 50-100 lidi co jsme se tu denně scházeli jsou jim u prd.ele....
Pro ně je důležité, že se na auto.cz podívá pár tisíc lidí denně na 5 min, všimnou si reklamy na boku a bay bay...
Je to smutné :-(