Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 08.10.10 21:22
« Re: Co bude až tady nebudem?
zino: >:D no to zvládl google.... >:D ale měl jsem problém najít první verzi draka. Chtěl jsem draka ze Shreka :yes: >:D Ta dračice se mi mooooooc líbila, ale na Google jí v obrázcích neměli, tak jsem musel hledat heslo pohádkový drak >:D -
vrkuboy 08.10.10 21:20
Já jednou udělal draka z velkého igelitového pytle cca o velikosti popelnice, hoši to mělo tah že by se za to nemuselo stydět ani švihákovo "přebouchaná Tatra 911" Nebýt toho že se urval provázek tak bych asi narušil vzdušný prostor a po dlouhé době by AČR vymetla pavučiny z motorů těch L-159 a měl bych problém >:D -
Dylan McKay 08.10.10 21:15
To já jsem si s letadlama vždycky vyhrál. Ze špejlí a papíru jsem si stavěl 3D modely letadel, a bombardér B2 s rozpětím 70 cm dokonce létal! Někdy ti doma ukážu fotky. Silvestrovskou raketu jsem předělal na letadlo, i celý den mi to trvalo, a pak letěla cca. 3 sekundy... :-| -
Dylan McKay 08.10.10 21:00
Pche! To já mám dnes 0,0 litru! Protože jsem nikam nejel... >:D
Zato jsem chtěl synáčkovi pouštět draka. Sestavil jsem ho, a odešli jsme na louku. Potom jsem se rozeběhl, vyhodil jsem draka do vzduchu, ten zakroužil, a zamotal se do stromu. Tak jsem řekl "to je ale blbej drak!", a odešli jsme domů... :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.10.10 17:30
Kysky,chápu tvé rozčílení a mám na to stejnej názor.Je to jen o vůli těch,kterých se to týká....a ta jaksi není... 8-s Ale já už se nerozčiluju,já už nad MACZ zlomila pomyslnou hůl.A svým způsobem se mi ulevilo.Ať se to tady třeba po...zaviruje...,je mi to už šumák. ;-)
Ad Krispos - on to myslel nejspíš ironicky s ohledem na (ne)funkčnost tohoto serveru.