Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 09.10.10 13:39
« Proč se zobrazuje logo CE a né auto.cz?
>:D Tak teď mě něco fakt rozesmálo! >:D vím že oba servery jsou pod jedním hlavním serverem - autofun, ale že už i logo budou mít všechny CE, to je fakt zajímavý >:D Takže kdybych se orientoval podle záložky, tak jsem právě zde : www.czechexotics.autofun.cz/svihak-lazen sky/gripen.html?diskuse#p4cb05b1c4a1be >:D >:D tak já si du dát teda sprchu, jsem se při tom smíchu nějak zapotil a rozbrečel... -
vrkuboy 09.10.10 13:29
« Re: Co bude až tady nebudem?
To je furt nějakýho remcání! Hoši... nemáte vůbec respekt k tvůrcům tohoto webu, kteří vás tu zadarmo nechávají hrát. A jestli se vám tu nelíbí najděte si jiný pískoviště. A to zveřejňování grafů považuju za jistou formu bojkotu... takže opatrně nebo uvidíte! >:D -
Chobot 09.10.10 13:18
Jo to já nevim. Já se tam dostávam přes mojí garáž ktrerá se mi zobrazuje u přihlášení na 1cm čtverečnim s nastavenim, odhlášenim.
Už vim. Přímo v recenzi nad hlavní foto v rohu před názvem auta je ´editovat´ neviditelně světle modře, taky jsem to teď hledal asi 5 minut, fakt jůsrfrendly ten novej vzhled >:D -
Chobot 09.10.10 13:09
Kysky: Takový počítátko najdeš v editaci recenze na konci před vkládáním novinek. Musíš se tam zaregistrovat a pak ti to začne počítat.
Případně přímo na www.toplist.cz se zaregistrovat, dát odkaz jakou adresu chceš sledovat......
Aspire: Takže soutěž o největší propad vyhrálo samotné ACZ >:D -
Chobot 09.10.10 11:13
Někdo tu někde zmiňoval, že se návštěvnost jeho recenze po uvedení nového ACZ snížila na třetinu. Tak přidávám záznam jak to vypadá s mojí recenzí. Kdo další se pochlubí jak mu to šlape na novém vzhledu?
[odkaz]
Mohli by jsme vyhlásit, ve stylu fotosoutěže soutěž, kdo má za poslední měsíc největší propad >:D >:D
PS: Kdyby to někdo nemohl poznat, tak jsem vám to ohraničil červeně odkdy do kdy je spuštěn nový dizajn. >:D