Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  16:53

« Re: Fabie HTP - nej auto na ma.cz

Vždyť my ho máme doma taky :-) , zvuk je jak od ručního vysavače, to bude asi ten problém .... Já chápu proč si to lidi kupují (spotřeba a jízda po městě), ale zábava tam není, tedy pokud nejedeš na ledu z kopce dolů >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mira328i

Mira328i 10.10.10  16:51

« Re: Fabie HTP - nej auto na ma.cz?? to snad ne?!

takhle klesnout, nechat v čele macz jako to nejlepší fabii htp?!
    Snad je to žebříček těch nejlepších aut/recenzi/fotek, a v kategorii body za auto nehodlam dávat něčemu takovému 10!, sou tu lepší auta
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:40

Bacha na ten tříválec ten patří do naší rodinky >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  16:37

o MACZ.cz, tříválcům konec >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:35

LukasRS: Píšeš o Fabii nebo o MACZ?
  • « 00 Reagovat !

foto LukasRS

LukasRS 10.10.10  16:32

« Fabie HTP - nej auto na ma.cz

Přesně to jsem chtěl napsat, nikdo sem nechodí, takže nikdo nehodnotí .... HTP v čele je fakt konec ..... je pravda, že bíla už není jako od vizíru, ale zírám na to pořád, ale pokud mám být upřímný, tak ať už udělají tady klidně ráj barev, tak mi je to jedno. Já jsem se sem šel pochlubit, co se mi na autě líbí, co vylepšit, jaké pneu jsou nelepší, olej apod., a věděl jsem, že tady to lidi ocení, a nebude tady závist (teda až na výjimky). Byli tu stejní blázni, opravdu jsem tu potkal pár skvělých lidí, poznal pár přátel atd. Ale teď mě už nebaví ani dávat novinky. Když sem dám fotky, tak se v přehledu neobjeví - už asi 6 dní, a to byla třeba věc na kterou jsem chodil dřív nejvíc .... No konec řečí, chodilo jsem i hodně prodejců aut, potenciálních zákazníků, pokud se tedy bavíme, tak je spíš provar "redakce AUTO.CZ (celá)", že to nedokázali marketingově prodat, ale bez věrných čtenářů skončí jakékoliv noviny, přestože by měli fantastické redaktory .... Takže, spustí někdo něco nového, docela rychle, peosím, nebo se mám do tohto pustit sám, mám jednoho skvělého iťáka, ale potřebval bych pomoc více lidí, co třeba nějaké setkání ...... Ať dáme najevo, že nejsme jen kecalové ........

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  16:31

« Re: Propad ACZ

buď se bílé pozadí trošku ztmavilo ,nebo mě jde do * monitor >:D >:D :yes: to iste som si hovoril aj ja ale zrejme sa to vazne stmavilo
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 10.10.10  16:19

rendoš: Nic proti, jak lidi hodnotí tak to je, jestli nejsi schopnej rozdejchat auto co má tři válce pod kapotou to je tvoje věc, nemusíš tam koukat >:-[] >:D

edit: a už tam máš Alfa Romeo MiTo QV >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.10.10  16:09

Nic proti škodověnce ale Fabia htp na prvním místě v hodnocení jen podtrhuje úroveň těchto stránek. Ale změnu už asi budou,protože buď se bílé pozadí trošku ztmavilo ,nebo mě jde do * monitor,stejně tak jako tyto stránky.
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 10.10.10  15:07

jak vidím tak slibované změny nikde :-( tak to je teda luxus... nevšimnul jsem si vůbec ničeho... šedý zbarvení diskusí? nějaký změny že konečně budu mít všechny tlačítka a ne jen nastavení a dva nicky? změny na HP? hm... tak asi nic mno... :-( mrd*m na to... tak teda za měsíc ahoj...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  11:17

« Re: Co bude až tady nebudem?

tak to som zvedavy co to nakoniec bude ;-) ale co sa mna tyka tak z tych dvoch odkazov co si nizsie posielal na porsche klasiky by som na trdel nespadol >:-[] ja som skor na dizajn tvojich ex 22" cayennov
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  11:10

19" tam mám, asi bych u nich i zůstal, když se konečně začnou stavět kvalitní silnice ( >:D ).

Černý matový kola, buď ostrý hranatý loukotě nebo Porsche klasiku...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  11:06

svihak kto by nechcel kola z ktorych sa kazdy posadi na trdel >:D ja by som kupil 19 ky ;-) 18 nastky ma teraz kdejaky baworak vsak wii >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.10.10  10:41

No však řikám, na jeden den, byla by to spíš taková simulace pro redakci aby viděla jak to může taky vypadat ;-)

Oni taky slibujou a nic se neděje ne? :-) Neřekl ti náhodou někdo, že do konce týdne se tu něco změní? A vsadim se že dnes už tu nic neudělaj :-| :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  10:29

Wii, ano, chybíš mi, ale nikomu to prosím neříkej! ;-)

Taky jsem měl takové plány hromadně bojkotovat návštěvnost, ale to by nahrálo do karet redakci a adminovi, že nízká návštěvnost webu je jen uměle vyvolaná.
    Jak ale vidíš, není potřeba takovou akci vyvolávat, návštěvnost se rapidně snížila automaticky. A tak je to lepší...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  10:25

Zino, 18" nebo 19", ale chtěl bych kola ze kterých se každý posadí na zadek! ;-)
    Ale na Vánoce to nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 10.10.10  09:04

Ahoj Šviháku :*) To jsem ti tak chyběl? >:D >:D

Jinak já jsem pro to zdejší návštěvnost nechat pořádně propadnout. Opravdu ozkoušet, jaké to tu bude až tady nebudeme. Dáme si tu jeden den a prostě se sem nepodívá nikdo z nás :-) Sice sem nechodim že bych se tu ukecal, ale obcas sem nahlédnu a je to nekolikrat denně. Takže si dejme datum a ozkoušejme co to s MACZ udělá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  07:32

svihak pod stromcek budu nove kolecka ? aky rozmer ? 22 a viac ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.10.10  07:15

Jeden den tu není Wii-Jay, a už je propad 4%... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 10.10.10  06:42

jeden den mi nejde wifi a uz je propad -33,3% >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…