Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
LukasRS 10.10.10 16:32
« Fabie HTP - nej auto na ma.cz
Přesně to jsem chtěl napsat, nikdo sem nechodí, takže nikdo nehodnotí .... HTP v čele je fakt konec ..... je pravda, že bíla už není jako od vizíru, ale zírám na to pořád, ale pokud mám být upřímný, tak ať už udělají tady klidně ráj barev, tak mi je to jedno. Já jsem se sem šel pochlubit, co se mi na autě líbí, co vylepšit, jaké pneu jsou nelepší, olej apod., a věděl jsem, že tady to lidi ocení, a nebude tady závist (teda až na výjimky). Byli tu stejní blázni, opravdu jsem tu potkal pár skvělých lidí, poznal pár přátel atd. Ale teď mě už nebaví ani dávat novinky. Když sem dám fotky, tak se v přehledu neobjeví - už asi 6 dní, a to byla třeba věc na kterou jsem chodil dřív nejvíc .... No konec řečí, chodilo jsem i hodně prodejců aut, potenciálních zákazníků, pokud se tedy bavíme, tak je spíš provar "redakce AUTO.CZ (celá)", že to nedokázali marketingově prodat, ale bez věrných čtenářů skončí jakékoliv noviny, přestože by měli fantastické redaktory .... Takže, spustí někdo něco nového, docela rychle, peosím, nebo se mám do tohto pustit sám, mám jednoho skvělého iťáka, ale potřebval bych pomoc více lidí, co třeba nějaké setkání ...... Ať dáme najevo, že nejsme jen kecalové ........
-
Chuck Norris 10.10.10 15:07
« Re: Propad ACZ
jak vidím tak slibované změny nikde :-( tak to je teda luxus... nevšimnul jsem si vůbec ničeho... šedý zbarvení diskusí? nějaký změny že konečně budu mít všechny tlačítka a ne jen nastavení a dva nicky? změny na HP? hm... tak asi nic mno... :-( mrd*m na to... tak teda za měsíc ahoj... -
-
Dylan McKay 10.10.10 10:29
Wii, ano, chybíš mi, ale nikomu to prosím neříkej! ;-)
Taky jsem měl takové plány hromadně bojkotovat návštěvnost, ale to by nahrálo do karet redakci a adminovi, že nízká návštěvnost webu je jen uměle vyvolaná.
Jak ale vidíš, není potřeba takovou akci vyvolávat, návštěvnost se rapidně snížila automaticky. A tak je to lepší... -
Wiii 10.10.10 09:04
Ahoj Šviháku :*) To jsem ti tak chyběl? >:D >:D
Jinak já jsem pro to zdejší návštěvnost nechat pořádně propadnout. Opravdu ozkoušet, jaké to tu bude až tady nebudeme. Dáme si tu jeden den a prostě se sem nepodívá nikdo z nás :-) Sice sem nechodim že bych se tu ukecal, ale obcas sem nahlédnu a je to nekolikrat denně. Takže si dejme datum a ozkoušejme co to s MACZ udělá :-)