Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 11.10.10 18:37
« Re: Seznam benzinek se špatným palivem dle ČOI
Zino: No ted uz je mi to jasný >:D
vrkuboy: zapoměl jsi na reklamu na konci každé diskuzní stránky a taky na reklamu uprostřed recenze, ta tam podle me taky jeste prd týdnem nebyla >:D :no: :no: :no: Takže změny jsou :yes: >:-[] :no:
Jo a právě jsem objevil novou chybu - Zajděte na HP MACZ -> najedte myší na nové fotografie nebo nejlepší recenze -> začněte rolovat kolečkem na myši dolu... Doufám že to tu ještě někdo nezmínil >:D Zajimalo by me proč tam to místo je? >:D >:D -
vrkuboy 11.10.10 14:37
« Re: Seznam benzinek se špatným palivem dle ČOI
Poslední změny jsou: v záhlaví stránky přidány odkazy na Blesk, iABC, AHA.... atd. Jo a aby nebylo vidět že je zde napsaný nick 2x (v mém případě: vrkuboy-vrkuboy) Tak je to schovaný pod - Trv. přihlášený. Jo a celá stránka není na střed ale je zarovnaná na levý okraj... super věc u monitoru s šířkou 1600px máš na pravé straně místo na pasiáns nebo icq :yes: >:D -
Thomasino 11.10.10 11:51
« Seznam benzinek se špatným palivem dle ČOI
Nazdárek, posílám užitečný odkaz se seznamem benzinek, kdy bylo ČOIkou zjištěno špatné palivo. Může se vám to hodit >:-[]
[odkaz]
WII - Já se jich rozhodně ptát nebudu na slibované změny MACZ, mě už je to asi tak nějak šumák 8-s Když jsme byli posledně na volných jízdách, stál kousek od nás (brněnské party z MACZ) Zezulka, jistě nás viděl a poznal jak podle aut (a S-MIKA navíc zná), myslíš že za námi přišel diskutovat nebo se pobavit o MACZ? Bylo to ještě krátce po "bojkotu" a stažení FEFE - zřejmě oboustranné "přehlížení" >:-[] >:-[]

(Vitrínka = hen tamten oný vazmecht zo dreva so sklom)