Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 11.09.12 21:18
« Re: Fiat 500L
Ahojte :-)
Tak jsem si splnil jeden z mých snů. O prázdninách jsem prodal "krachující" Nokii a do teď jsem vybíral nový telefon :-) A nakonec po jednom dni používání můžu říct, že jsem se rozhodl správně. Koupil jsem si HTC, značku kterou jsem obdivoval už dlouhá léta. Hlavně že je to Android a taky rozhodoval jsem se mezi nejnižším modelem Desire C, hodně spekulovaný displej mi nepřišel až tak špatný, dokud na prodejně jsem nevyzkoušel přímo vedle něj i HTC One V. Tomu já říkám úplně jiná displejová galaxie! A od včera je můj :-! Mám z něj obrovskou radost, jelikož to je něco neskutečnýho jak ta vybavenost, tak funkčnost. Něco co se mi ještě víc jak velmi líbí, kromě snad všeho je, že při natáčení videa se může i pořizovat fotky anebo má i sekvenční focení. Pro autošílence něco velmi užitečného :-) Navíc pořizování fotek při točení videa i ve světě fotoaparátů má (možná teď už i jiní) jenom Canon :-)
Prostě HTC quietly brilliant :-) :-) :-) :-) -
Brandon Walsh 05.09.12 17:17
« Re: inzerat
ten brandon je cely ja tiez sa v poslednom case neholim, podobny oblek budem mat na svadbe a taky salik mal minule tom tailor v akcii >:D
btw dylan prstene su hotove, vdaka za skvelu cenu na ten pocet diamantov >:D :yes: v polovici mesiaca pojdeme do ciech ;-)