Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 12.10.10  21:45

« Re: PC Camaro

Neměli by to i jako Felicii? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.10.10  21:43

Zino, ten admin na nebi hlásí sněžení, přijeď ať si ještě zalítáme s gripenem! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.10.10  21:41

Chtěl jsem jenom ukončit tu debatu Dacia versus Porsche. Články na ACZ šly úrovní strašně dolů, když experti jako admin píšou články o pár větách bez vlastního názoru, které jim navíc přeloží jejich babička...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.10.10  21:33

to je napad :yes: krasne
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.10.10  21:19

« PC Camaro

Páni, to je krááása! [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.10.10  20:45

« Re: Cayenne vs Duster

Martin: Vím, že ti někdo šlápl na kuří oko designované v dílně Porsche >:-[] , ale pokud si přečteš celý ten článek, zapneš turbo mezi ušima a ventilátor chlazení, to abys nebyl tak rozpálený do ruda, tak už v titulku píší, že jde o "fotoduel", takže nevím, co bys chtěl na motokrosové dráze posuzovat ohledně focení dvou aut. 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 12.10.10  20:41

Pánové, to chce klid na nohy v teple... a taky přístup flegmatika. Však to znáte:

Psycholog: "Pane, vy jste flegmatik"
    Pacient: : "Mně je to jedno."

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 12.10.10  17:21

Prihlaseni je ted se zavazkem na 24 mesicu, musite aspon jendou denne kliknout aby neklesala navstevnost :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.10.10  16:52

Fefe: ano, ACZ je na Facebooku, protože když sem už nikdo neleze všichni (většina má facebook) >:D

Ricardo: no tak když bych chtěl stejný záměr jako jsi měl ty při focení této fotky, tak bych tam to kolo vyfotil celý, vždycky všude kousek kola vypadá blbě. Ať už tam kolo patří nebo ne
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.10.10  14:42

to porovnanie je len na fejsbúku ? neda sa tu nejak poslat link ?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 12.10.10  14:34

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D jak na tom humplu z východu nelícujou ani plechy ne >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D chudák porsche >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D a ta věta že překvapivě mnoho rozdílů není- nevypadá moc jako nadsázka...
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 12.10.10  14:14

To srovnání mně popudilo, že si domluvím zapůjčení Dacii Dustera a proženu ji lesníma cesta, výmolama okolo Blanska a jsem zvědav jak obstojí. V Cayennu jsem jel po motokrosové dráze, takže vím co to auto dokáže v terénu. Dacia bude mít mnohem lehčí terén, tak uvidíme
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 12.10.10  14:09

To víš, už tady budou jen ty recenze na škodovky apod ;-) :-) Recenze těch opravdových řidičů budou teď jinde ;-) >:D

Fefe, asi se taky nakazili tím Facebook syndromem >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.10.10  13:47

Martine,ACZ je na Facebooku??? :-O :-O :-O

Už jsem si je našla.
    Za 1.mě zaráží,jak to, že redakce(odpůrce Facebooku) ACZ je jeho součástí???
    Za 2.ano,jejich titulek beru jako provokaci
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 12.10.10  13:12

A zde další provokace na Facebooku:

Auto.cz - vše o autech na jednom místě Nemusíte mít zrovna Porsche, aby vás čtenáři vynesli na pozici nejlépe hodnocené recenze moje.auto.cz: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.10.10  12:34

Zino: právě přes to nastavení se můžeš odhlásit, akorát je to teď prostě na dva kliky. Jinak tě systém odhlásí po nějaké době automaticky.
    Kysky: a jak by sis to představoval? Já jsem chtěl vyfotit srovnání detailů předních kol a brzd (no a pro účely fotky taky využít toho, že jsem měl s těmito dvěma auty srázek a parkoval jsem hned vedle :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.10.10  11:31

Ricardo: víc jak korea vypadáš ty
    PS: fotka u tebe v recenzi poslední přidaná - ukázka jak všechno zkazit. Focení dvou exotických a pěkných aut zkazit úplně totálně podělanou kompozicí 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 12.10.10  10:43

ale neverim sam pan velky ricardo si nasiel cas medzi tym neustalym vylepsovanim macz a predavanim stoviek navrhov redakcii a zavital medzi nas
    ricardo preco sa nemozem odhlasit mam pri nicku zino - zino len nastavenie ja nechcem byt stale pripojeny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 12.10.10  10:18

tak je pravda, že nový cayenne vypadá zezadu víc jak Korea >:D
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 12.10.10  10:10

« Cayenne vs Duster

Pánové doporučuji přečíst test Porsche Cayenne vs Dacia Duster na Auto.cz resume minimum rozdílů - po tomto musím říci že redakce auto.cz je banda exotických pablbů >:D >:D >:D
    Je to na Facebooku :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…