Porsche 911 (švihák lázeňský)
Ronault. 12.10.10 20:45
« Re: Cayenne vs Duster
Martin: Vím, že ti někdo šlápl na kuří oko designované v dílně Porsche >:-[] , ale pokud si přečteš celý ten článek, zapneš turbo mezi ušima a ventilátor chlazení, to abys nebyl tak rozpálený do ruda, tak už v titulku píší, že jde o "fotoduel", takže nevím, co bys chtěl na motokrosové dráze posuzovat ohledně focení dvou aut. 8-s >:D -
David Silver 12.10.10 16:52
« Re: Cayenne vs Duster
Fefe: ano, ACZ je na Facebooku, protože když sem už nikdo neleze všichni (většina má facebook) >:D
Ricardo: no tak když bych chtěl stejný záměr jako jsi měl ty při focení této fotky, tak bych tam to kolo vyfotil celý, vždycky všude kousek kola vypadá blbě. Ať už tam kolo patří nebo ne -
Chuck Norris 12.10.10 14:34
« Re: Cayenne vs Duster
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D jak na tom humplu z východu nelícujou ani plechy ne >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D chudák porsche >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D a ta věta že překvapivě mnoho rozdílů není- nevypadá moc jako nadsázka... -
Martin911Turbo 12.10.10 14:14
« Re: Cayenne vs Duster
To srovnání mně popudilo, že si domluvím zapůjčení Dacii Dustera a proženu ji lesníma cesta, výmolama okolo Blanska a jsem zvědav jak obstojí. V Cayennu jsem jel po motokrosové dráze, takže vím co to auto dokáže v terénu. Dacia bude mít mnohem lehčí terén, tak uvidíme -
Ricardo 12.10.10 12:34
« Re: Cayenne vs Duster
Zino: právě přes to nastavení se můžeš odhlásit, akorát je to teď prostě na dva kliky. Jinak tě systém odhlásí po nějaké době automaticky.
Kysky: a jak by sis to představoval? Já jsem chtěl vyfotit srovnání detailů předních kol a brzd (no a pro účely fotky taky využít toho, že jsem měl s těmito dvěma auty srázek a parkoval jsem hned vedle :-) ) -
Brandon Walsh 12.10.10 10:43
« Re: Cayenne vs Duster
ale neverim sam pan velky ricardo si nasiel cas medzi tym neustalym vylepsovanim macz a predavanim stoviek navrhov redakcii a zavital medzi nas
ricardo preco sa nemozem odhlasit mam pri nicku zino - zino len nastavenie ja nechcem byt stale pripojeny >:D