Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 17.10.10 08:19
« Re: Praha hlásí příjezd Zina!
Dobré ráno
Švihák: >:D >:D tojo, [odkaz] jak odstartuje tak už jenom zadek utíká :yes: :yes: >:-[]
Vrkuboy: Richarda Hammonda si do huby neber, oproti Žežulkovi umí s autem jezdit mnohem MNOHEM líp, Hammond vs. Žežulka, to je srovnání jako starého a nového Moje.auto.cz - [odkaz] :yes: >:-[]
Švihák: Spolužáci zase o volný hodině pouštěli videa a pustili mě v Cayennu. A když to video končilo tak asi čtyří na toho co byl u PC takový: ,,Ale to nový video je mnohem lepší. Dej ho tam taky!" :yes: :-! >:D
Zino: nebudu se přehlašovat, už takhle mi to tu udělalo bordel v paměti hesel >:D Odpovím ti z tohoto účtu: č.2 vzniklo v určitou dobu kdy jsem byl velmi hrubě napadán určitou podřadnou skupinou lidí, kteří byli názoru, že tady mám co dělat když nemám auto, žádné řidičské zkušenosti a navíc jsem dítě které nemůže ničemu v autě rozumět. Podle stáří posledních příspěvků na tom účtu zjišťuju, že je to už přes dva roky. Jsem si včera projížděl starej - již nepoužívaný a zaspamovaný email - porschak996@ a našel jsem v nejstarších mailech několik aktivačních emailů od auto.cz, a tak jsem je projel a zaspomínal jsem si na časy kdy jsem byl zblázněný do Gumballu (pořád jsem), do 996 GT3 Gulf (pořád jsem) a do chatování (už nejsem) >:D :-!
PS Zino: to jsi vstával taky na TV aby jsi koukal na motorky anebo jsi vstával tak brzo aby jsi vyjel? ;-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!