Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  20:34

« Re: Praha hlásí příjezd Zina!

kysky teoreticky mas pravdu prakticky som chcel vstat o 6 ale nejak sa mi to vymklo spod kontroly >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  20:32

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

svihak dakujem za uzasny zazitok prisiel som videl som nepochopil som >:D vroooooooum
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 17.10.10  15:55

Ale jo, bylo to moje auto :-) akorat jsem nesedel za volantem a diky tomu jsem to mohl zdokumentovat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 17.10.10  15:45

Tak to jo ;-) Takhle rychle jsi nepředjel Porsche ani ty co? >:D Můžeš to předvést švihákovi a jeho 911 osobně kdo z koho bude rychlejší >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 17.10.10  15:32

Ja jsem zrovna spolujezdcoval, protoze kamaradka si chtela vyzkouset rizeni na D1 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 17.10.10  15:19

Krispos: To jsi řídil ty? >:D Ta 1.9D ale jede :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 17.10.10  15:07

V dnesnim dile Mythbusters se pokusime vyvratit domnenku, ze Skoda Felicia nemuze predjet Porsche 911.... upozorneni pro majitele vozu Porsche: nasledujici zabery jsou drasticke a mohly by vami hluboce otrast!!!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  13:44

« Sraz Praha dnes v 15:00

Kolem 15:00 v kavárně na Roztylském náměstí! Zino, Goof, švihák...
  • 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 17.10.10  11:47

« Bacha na pindulíny

Něco na odlehčení >:D
    Na co si řidič Porsche musí dát pozor ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.10.10  08:19

Dobré ráno

Švihák: >:D >:D tojo, [odkaz] jak odstartuje tak už jenom zadek utíká :yes: :yes: >:-[]

Vrkuboy: Richarda Hammonda si do huby neber, oproti Žežulkovi umí s autem jezdit mnohem MNOHEM líp, Hammond vs. Žežulka, to je srovnání jako starého a nového Moje.auto.cz - [odkaz] :yes: >:-[]

Švihák: Spolužáci zase o volný hodině pouštěli videa a pustili mě v Cayennu. A když to video končilo tak asi čtyří na toho co byl u PC takový: ,,Ale to nový video je mnohem lepší. Dej ho tam taky!" :yes: :-! >:D

Zino: nebudu se přehlašovat, už takhle mi to tu udělalo bordel v paměti hesel >:D Odpovím ti z tohoto účtu: č.2 vzniklo v určitou dobu kdy jsem byl velmi hrubě napadán určitou podřadnou skupinou lidí, kteří byli názoru, že tady mám co dělat když nemám auto, žádné řidičské zkušenosti a navíc jsem dítě které nemůže ničemu v autě rozumět. Podle stáří posledních příspěvků na tom účtu zjišťuju, že je to už přes dva roky. Jsem si včera projížděl starej - již nepoužívaný a zaspamovaný email - porschak996@ a našel jsem v nejstarších mailech několik aktivačních emailů od auto.cz, a tak jsem je projel a zaspomínal jsem si na časy kdy jsem byl zblázněný do Gumballu (pořád jsem), do 996 GT3 Gulf (pořád jsem) a do chatování (už nejsem) >:D :-!
    PS Zino: to jsi vstával taky na TV aby jsi koukal na motorky anebo jsi vstával tak brzo aby jsi vyjel? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  05:02

myslim ze svihak je za tie roky poriadne vyježděnej řidič stary morsky vlk >:D
    kysky dakujem v cechach sa budem pohybovat az dnes do utorka vecera
    poustnik pozdravim aj jej zamavam ;-)
    kysky č2 >:D preco si vznikol ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 16.10.10  23:09

Neblázni na mokru bez ESP na to musíš být vyježděnej řidič, říkal to dneska v telce nějakej zlínskej Ričrd Hemond!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.10.10  22:29

Počasí stojí za bačkoru, v mokru to gripen umí jedině bokem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 16.10.10  21:58

« Re: Koncovka výfuku

Tak když ne "Fefe web" tak čí? Tady jsou furt nějaké tajnosti.... :-O :-)
    Zino, pozdravuj ode mě Prahu, jo???? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.10.10  21:56

>:D Tak teď koukám, že Zino je ještě doma :yes: >:D Já myslel že už se pohybuje v ČR, v Liberci nebo co to o Liberci psal... ;-) >:D
    PS Zino: pozdravuji tě :yes: :-! ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.10.10  21:42

Švihák: >:D >:D to by byla hezká zajížťka >:D

vrkuboy: :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 16.10.10  21:37

>:D zino sa nevie dockat ;-) goofa rad uvidim aj ked si mi daval nanho to cislo zbytocne zabudol som mu napisat sms >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.10.10  21:19

No ještě že mapy do navigací nedělá pan Pospíšil, to by při cestě z Popradu do Prahy Zino zabloudil někde na Pobřeží Slonoviny... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 16.10.10  21:15

Kysky: Zlín má sevřený půlky strachy >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 16.10.10  21:12

Když sjem to viděl na HP, četl jsem Praha hlásí příjezd Zlína >:D >:D Tak Zina pozdravuj a přeju příjemný srázek :yes: :yes: :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…