Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.09.12  18:42

« Re: Prius vs 911

WL: no jak jsem B52 viděl v sprnu, tak jsem se definitivně rozhodl, že do Mošnova musím! :-)
    Včera jedna přiletěla okolo 9hodin ráno (s nízkým průletem v Náměšti nad Oslavou) a druhá dosedala někdy ve 12:30.

Pofrčím tam ďáblíkem
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  17:41

DS
    Právě jsem se chtěl zeptat, jestli budeš v Mošnově o víkendu, nějaké B52ojky apod. už tam prý jsou. Jak tam pojedeš?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.09.12  15:24

Jak tak koukám, tady si někdo pamatuje, že fotím letadla :-) :-) Můj poslední úlovek je letoun ošklivý až je hezký :-) Sice teď jelikož zde jsou na cvičení, to není nic extra, bylo by víc příležitostí fotit, kdybych byl ve všední (letecké) dny doma, kudy vede koridor a né v Budějcích, kudy letí akorát slovenský Albatrosy na Šumavu :-(
    Jednou jsem viděl A10 přes den, nízko jak kráva, ale bez foťáku a s hafanem na vodítku, tak jsem se jen kochal.. A večer se mi povedla alespoň trochu nekvalitní noční fotka >:D [odkaz]

WL: to má dvojnásobné přiblížení než můj Nikon.To by bylo žůžo. Ale ač chci fotit letadla, nekoupím si foťák s větším zoomem. Až budu kupovat, tak to bude zrcadlovka a pak k ní skywatcher :-)

A v sobotu frčím do Mošnova na Dny NATO, tak tam pořádně zahřeju cvakátko a trochu profouknu obě paměťovky :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.09.12  12:46

Kysky by řekl, že to nemá navigaci... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  10:10

Canon představil foťák ideální pro Kyskyho, PowerShot SX50 HS, který nabízí 50x zoom - (ekvivalent 24-1200 mm), lidově řečeno foťák v kombinaci s hvězdářským dalekohledem. >:D
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.09.12  19:22

« Prius vs 911

Benzín od 1.-8. 2012

Toyota Prius- 35.000 Kč
    Porsche 911- 19.000 Kč

Obrovský rozdíl je ale v najetých kilometrech ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.12  14:03

« Re: Test C3

DMcK
    Dredy a hulení, to jsem celý já, problém je pouze v tom, že jsi mě už dlouho neviděl... :-O >:-[]
    Žaloby přicházejí a zase odcházejí..., jako všechno/všichni.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.09.12  13:59

BW
    Co se tak divíš, nevidíš uvozovky a smajlíka.
    Od nevidím do nevidím se ještě pije u vás, u nás už se teď pije od vidím do nevidím... 8-s ;-) ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.09.12  09:02

wl, kdybych tě neznal, tak si podle příspěvků myslím, že jsi přechytralý týpek s dredama co občas zahulí... ;-)

Ten alkohol je průšvih. Včera jsem zaslechl rozhovor v Makru. Asi bude hodně žalob a arbitráží na ČR.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 18.09.12  06:29

ake priblble prispevky ? :-O
    Na severní moravě prudce klesá spotřeba tvrdého alkoholu. Podle vyjádření prodejců jsou spotřebitelé pitím alkoholu již otráveni a nebaví je pít od nevidím do nevidím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  19:30

Vás už nevidím dávno, ale ty vaše "přiblblé" příspěvky, tak ty tu vidím pořád... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.09.12  18:48

Vidíš nás? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  16:20

Já abstinovat rozhodně nemusím, mám plný sklad chlastu, který teď stejně nemůžu prodávat, takže zbývá jen jedno, vypít to osobně. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.09.12  12:18

>:D pred ocami mam kolegovu bezslovnu reakciu, ktory je 5 rokov zenaty a narodili sa im teraz dvojcata, stacil pohlad a povzdych >:D
    dovoz alkoholu ma taktiez uz napadol, ale nebudem zarabat na bratoch cechoch, pekne si abstinujte >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  11:42

BW
    Za láhev nezávadné hruškovice ti to ještě klidně můžu rozmluvit..., s první manželkou to bývá nejtěžší, napoprvé dobře ani barák nepostavíš... ;-) >:D

P.S. Kdybys potřeboval další povzbudivá slova a konkrétní zkušenosti, tak přes SZ je to možné. :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.09.12  10:57

>:D v utorok 25.09. si idem po prstene, uz su na predajni pripravene, ty budes k dispozicii alebo pracovne vytazeny ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.09.12  07:36

Tedy ještě zvuk motoru: vššš frk vššš.... :-)

Po otevření kapoty jsem zjistil, že stejný motorek poháněl stěrače RR... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.09.12  07:28

dylan mozes pisat testy pre autofun, len je tam viac poloziek >:D

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.09.12  00:48

A třeba tenhle by ti na tu očekávanou "vlnu emocí" nestačil: :-! ?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 16.09.12  21:40

A to jsem ještě nehodnotil sexappeal vozu C3, páč tu není smajlík "prd.el" >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…