Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 19.09.12 15:24
« Re: Prius vs 911
Jak tak koukám, tady si někdo pamatuje, že fotím letadla :-) :-) Můj poslední úlovek je letoun ošklivý až je hezký :-) Sice teď jelikož zde jsou na cvičení, to není nic extra, bylo by víc příležitostí fotit, kdybych byl ve všední (letecké) dny doma, kudy vede koridor a né v Budějcích, kudy letí akorát slovenský Albatrosy na Šumavu :-(
Jednou jsem viděl A10 přes den, nízko jak kráva, ale bez foťáku a s hafanem na vodítku, tak jsem se jen kochal.. A večer se mi povedla alespoň trochu nekvalitní noční fotka >:D [odkaz]
WL: to má dvojnásobné přiblížení než můj Nikon.To by bylo žůžo. Ale ač chci fotit letadla, nekoupím si foťák s větším zoomem. Až budu kupovat, tak to bude zrcadlovka a pak k ní skywatcher :-)
A v sobotu frčím do Mošnova na Dny NATO, tak tam pořádně zahřeju cvakátko a trochu profouknu obě paměťovky :-) :-) -
white label 17.09.12 11:42
« Re: Test C3
BW
Za láhev nezávadné hruškovice ti to ještě klidně můžu rozmluvit..., s první manželkou to bývá nejtěžší, napoprvé dobře ani barák nepostavíš... ;-) >:D
P.S. Kdybys potřeboval další povzbudivá slova a konkrétní zkušenosti, tak přes SZ je to možné. :-O >:-[]

Včera jedna přiletěla okolo 9hodin ráno (s nízkým průletem v Náměšti nad Oslavou) a druhá dosedala někdy ve 12:30.
Pofrčím tam ďáblíkem