Porsche 911 (švihák lázeňský)
Brandon Walsh 17.10.10 21:16
« Re: Sraz Praha dnes v 15:00
svihak ked som ta prvy krat zbadal hned som vedel ze budes moj prvy >:D bolo to skvele doteraz mam usmev fotky su pekne sice nam to kompozicne uslo ale aj tak to idem dat do pc a poslem ;-) ale neviem ci to zvladnem este dnes -
Dylan McKay 17.10.10 21:13
« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)
Takže krok první:
koupil jsem si AutoTIP, a našel jsem tam reklamu na MACZ. Tak jsem se na stránky podíval, a vše bych označil za klamavou reklamu
krok druhý:
na očním jsem prodělal bolestivé vyšetření zraku
krok třetí:
utrpěl jsem citovou újmu -
Dylan McKay 17.10.10 21:07
« Re: Sraz Praha dnes v 15:00
Zino, jsem rád, že jsem byl tvůj první..........automat! >:D Akorát já svůj první automat řídil Smart mojí kamarádky, ty musíš mít hned Porsche! ;-)
Goof už jel jako starej mazák, vypadal jako kontorverzní milionář... >:D
Bylo to super odpoledne! :yes: -
Thomasino 17.10.10 20:37
« Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)
Dneska jsem si v obchodňáku listoval časopisy, zatím co má přítulkyně nakupovala a narazil jsem na reklamu v posledním čísle časopisu AutoTIP. Byl jsem z toho úplně v šoku. Koukal tam na mě pěkný milý starý design našeho bývalého webu Moje.Auto.CZ, ještě se starým logem !!! Kam se poděl ten "skvělý moderní dynamický design" s novým logem AUTO.CZ ?? >:D >:D
Na to, že inzeráty se zadávají do časopisů asi tak 2-3 týdny před zveřejněním, někdy zvládají i týden, tak v době zadání této reklamy už byl nějaký ten týden spuštěný slavný nový design >:-[] >:-[] Asi pomalu ztrácím zbytky iluzí o redakci...
Zde je tento inzerát vidět, musel jsem ho nafotit :-)