Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:47

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Zino, už jsem koukal, dobrý! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.10  21:33

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink

No v případě Liborka bych si s těma holkama nebyl jistý...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  21:32

svihak mas par fotiek na maili zatial nic pre macz ale ... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:32

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink

A nebo "už nebudu zanášet, zajdu si do kavárničky, a holkám koukaj tangáčka?" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 17.10.10  21:25

Ach jo už sem to trauma částečně překonal, ale tenhle inzerát je jako dát před vyléčeného alkoholika pivo... ach jo :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.10  21:24

No jo ale já jsem na fejsbůku nikdy nebyl....
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:22

Ty máš brýle aspoň na očích, to Kysky to měl jako sluchátka! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  21:21

>:D svihak na tvoj smiech ked si ma zbadal nezabudnem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  21:20

Asi tuším co ti odepíší, pokud ti vůbec odepíší :-!
    Facebook syndrom...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:19

rendoši, ale když vybere schránku Ricardo, tak ten dopis použije místo toaleťáku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:17

V týdnu ti pošlu tvojí profilovku s MACZ brýlemi. Už budeme 4! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.10  21:17

Asi napíšu redakci dopis: Vážená redakce(část),nové stránky jsou na prd uznejte že jste udělali chybu,a zapomeneme na to.Vaši uživatelé (všichni)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 17.10.10  21:16

svihak ked som ta prvy krat zbadal hned som vedel ze budes moj prvy >:D bolo to skvele doteraz mam usmev fotky su pekne sice nam to kompozicne uslo ale aj tak to idem dat do pc a poslem ;-) ale neviem ci to zvladnem este dnes
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  21:14

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)

V americe by jsi to zaručeně vyhrál >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:13

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)

Takže krok první:
    koupil jsem si AutoTIP, a našel jsem tam reklamu na MACZ. Tak jsem se na stránky podíval, a vše bych označil za klamavou reklamu
    krok druhý:
    na očním jsem prodělal bolestivé vyšetření zraku
    krok třetí:
    utrpěl jsem citovou újmu
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:07

Zino, jsem rád, že jsem byl tvůj první..........automat! >:D Akorát já svůj první automat řídil Smart mojí kamarádky, ty musíš mít hned Porsche! ;-)
    Goof už jel jako starej mazák, vypadal jako kontorverzní milionář... >:D

Bylo to super odpoledne! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  21:07

Přesně tak !! Zažalujeme je?? >:D >:D >:D

A nebo se naopak chystá vrácení našeho starého MACZ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:05

Thomasino, to je klamavá reklama! >:D :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  20:37

« Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink :-)

Dneska jsem si v obchodňáku listoval časopisy, zatím co má přítulkyně nakupovala a narazil jsem na reklamu v posledním čísle časopisu AutoTIP. Byl jsem z toho úplně v šoku. Koukal tam na mě pěkný milý starý design našeho bývalého webu Moje.Auto.CZ, ještě se starým logem !!! Kam se poděl ten "skvělý moderní dynamický design" s novým logem AUTO.CZ ?? >:D >:D
    Na to, že inzeráty se zadávají do časopisů asi tak 2-3 týdny před zveřejněním, někdy zvládají i týden, tak v době zadání této reklamy už byl nějaký ten týden spuštěný slavný nový design >:-[] >:-[] Asi pomalu ztrácím zbytky iluzí o redakci...
    Zde je tento inzerát vidět, musel jsem ho nafotit :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 17.10.10  20:36

Hezký večer přeji

Tak jsem Vám vyfotil můj supr dárek co jsem v pátek dostal :-) [odkaz] na fotce průsvitá veliký nápis ze zadní strany - Porsche 911 :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…