Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 18.10.10 20:35
« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink
Mě se to třeba celkem líbí.. Není to teda žádný wodvaz, ale to u VW nemůžeš ani čekat (navíc to podle prodejů evidentně nemají zapotřebí). Třeba nový Tuareg na živo vypadá dost dobře, takže podoba Pašíka není žádné překvapení :-) -
Chuck Norris 18.10.10 20:18
« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink
[odkaz]
mě se předface passat nelíbil kvůli vzhledu a spoustě plastů a i interiér byl hroznej a přišel facelift a ono je to ještě horší ten čumák je tragickej a ten zadek u oblíbenýho kombi (kterejch bude jezdit víc) je jak design kterej dělal číňan po pěti panácích rumu:-P nejprodávanější model VW nebo se pletu? a oni udělaj tohle?
no začínám pochybovat o vkusu průměrných zákazníků...:-( -
Poustnik 18.10.10 17:35
>:D Frenchmane >:D .....když víme, že to relativně dobře dopadlo, můžeme se tomu smát. Na pekáči asi přibylo nějaké čerstvé hovězí, ale když jsem viděl, jak může dopadnout auto po srážce s jelenem, je zázrak, že auto zůstalo pojízdné. Mít místo spolujezdce krávu nemusí být to pravé ořechové.... 8-s :-) -
Poustnik 18.10.10 11:58
Jasně že bramboráků víc!!!! Ale moje děti radši palačinky..... :'-( ;-)
Dneska jsem si zkusil vzít k macz sluneční brýle, ale musím si pořídit nějaké prostupnější, nevidím na písmenka.... :-O >:-[]
A tohle jste viděli? [odkaz] -
Thomasino 18.10.10 11:52
Co říkáte na aktuální TOP10?? 5x BMW, 3x SUV a hned na 11.místě auto na plyn >:D >:D >:D Nemělo by tam těch bramboráků být ještě více?? Teda nic proti nim, ale nějak se nám vytratila různorodost a pestrost :-( ;-\ ;-\ -
Thomasino 18.10.10 11:04
Tak se začínám bát o duševní zdraví redakce ještě více >:-[] >:D Dneska jsem uviděl na Home Page Auto.CZ novou barvu. A místo té jemně šedé to nahradili výraznou modrou :-O 8-s Kombinace bílá, agresivní červená a výrazná modrá je opravdu "OJEDINĚLÁ" !!! >:D >:D >:D