Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  20:56

« Re: Zino v Praze

šviháku: Vsadím se, že teď někteří nejmenovaní chtějí být tou motorkou >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 18.10.10  20:51

« Zino v Praze

Jelikož už jsem se ujistil, že žena moc nekouká na MACZ, můžu konečně napsat jedno tajemství, které se Zinem máme. V Praze jsem poršákem natrhl pr.del motorce! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  20:35

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink

Mě se to třeba celkem líbí.. Není to teda žádný wodvaz, ale to u VW nemůžeš ani čekat (navíc to podle prodejů evidentně nemají zapotřebí). Třeba nový Tuareg na živo vypadá dost dobře, takže podoba Pašíka není žádné překvapení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 18.10.10  20:18

« Re: Parodie na reklamu Moje.Auto.CZ v časopise AutoTIP - aneb jak se nedělá marketink

[odkaz]

mě se předface passat nelíbil kvůli vzhledu a spoustě plastů a i interiér byl hroznej a přišel facelift a ono je to ještě horší ten čumák je tragickej a ten zadek u oblíbenýho kombi (kterejch bude jezdit víc) je jak design kterej dělal číňan po pěti panácích rumu:-P nejprodávanější model VW nebo se pletu? a oni udělaj tohle?
    no začínám pochybovat o vkusu průměrných zákazníků...:-(
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 18.10.10  18:48

Ty krávy čuměly jako švihák na novej design :-)
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  17:50

Tohle asi nebude veselá kráva... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.10.10  17:35

>:D Frenchmane >:D .....když víme, že to relativně dobře dopadlo, můžeme se tomu smát. Na pekáči asi přibylo nějaké čerstvé hovězí, ale když jsem viděl, jak může dopadnout auto po srážce s jelenem, je zázrak, že auto zůstalo pojízdné. Mít místo spolujezdce krávu nemusí být to pravé ořechové.... 8-s :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  17:10

:yes: >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  17:09

Nebylo ani vidět, kolik těch krav sejmul... Chudák maník a auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.10.10  15:28

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.10.10  14:11

:yes: Píšu ti malé bezvýznamné plus!!!! >:D >:D Asi deset sekund jsem přemýšlel, co má rallye společného s čokoládou, až jsem si poposednul a konečně mi to došlo! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  12:48

to je podprahová rekama na čokoládu milka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 18.10.10  11:58

Jasně že bramboráků víc!!!! Ale moje děti radši palačinky..... :'-( ;-)
    Dneska jsem si zkusil vzít k macz sluneční brýle, ale musím si pořídit nějaké prostupnější, nevidím na písmenka.... :-O >:-[]
    A tohle jste viděli? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  11:52

Co říkáte na aktuální TOP10?? 5x BMW, 3x SUV a hned na 11.místě auto na plyn >:D >:D >:D Nemělo by tam těch bramboráků být ještě více?? Teda nic proti nim, ale nějak se nám vytratila různorodost a pestrost :-( ;-\ ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  11:44

Jo?? A kolik? Fefe už se Zezulky před tím tuším ptala, jestli by to staré MACZ neprodali a nechtěli (prý to nejde ani technicky, čemuž nějak nevěřím) >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 18.10.10  11:20

thome- když zaplatíš můžeš mít barvu jakou chceš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.10  11:04

Tak se začínám bát o duševní zdraví redakce ještě více >:-[] >:D Dneska jsem uviděl na Home Page Auto.CZ novou barvu. A místo té jemně šedé to nahradili výraznou modrou :-O 8-s Kombinace bílá, agresivní červená a výrazná modrá je opravdu "OJEDINĚLÁ" !!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 17.10.10  23:07

Tak toho jsem si všiml hned >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.10  22:25

Všimli jste si doufám těch stránek na tom notebooku.. >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 17.10.10  21:52

« Re: Sraz Praha dnes v 15:00

Tak dobrou noc, hezký týden všem.

PS: zítra už bude určitě opravné MACZ! ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…