Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 22.10.10 21:41
« Re: letí to
>:D svihak cely cas som rozmyslal kolko vlastne mesiacov ma svihacik ale 22 by ma nenapadlo na svoj vek vyzera dobre >:D umyvanie porsakov a oslovovanie ich tata potvrdzujem myslim ze s takou laskou svihakovi tata nikdy nepovie ako ked si drzi v ruke porsaka najlepsie dvoch ;-) -
Dylan McKay 22.10.10 21:08
« letí to
Zítra je šviháčkovi 22 měsíců. Strašně to letí. Víte s čím si teď nejradějii hraje? S Porsche. Má několik autíček Porsche, Zino mu dovezl dvě další- s-mikovo Turbo, a jako provokaci bílej Cayenne (záloha aloha). A víte jak si s nimi hraje? Otírá je kapesníčkama, a říká: "Táta, táta!" >:D >:D >:D -
Dylan McKay 22.10.10 20:39
« Re: Megaobrovské změny
Změny jdou strašně pomalu, redaktoři mi připomínají naše politiky, jak arogancí, tak neschopností. Jen asi nekradou, protože kdyby kradli, tak by jiným ukradli nápady, a MACZ by bylo dokonalé.
Konečně můžu na HP u svých recenzí kliknout na diskusi. Ještě čísla příspěvků v diskusi, přihlášené uživatele, a vrátím recenze. Při současném tempu to můj astrolog spočítal na rok 2017, takže se můžete těšit i na moje 3 nové recenze! >:D -
"-- skrytý --" 22.10.10 19:13
« Re: Megaobrovské změny
Změny by to určitě chtělo ,to jo ,ale hlavně by to chtělo aby ten umělec co dělat ty stránky,i ten komik co si to objednal už konečně uznali že udělali chybu. Co bylo kurwa na těch starých špatné že je změnil? Už jsem myslel že to rozchodím ,ale zas jsem se na*ral ...
kašlu na to jdu hrát Zetor Simulátor,tam jsou aspoň barvy.[odkaz] -
Dylan McKay 22.10.10 18:05
« akce se zdařila
Ahoj přátelé! Tak jsem zpět na tomhle wroooum světě! Jsem plný zážitků, je jich tolik že vám to nebudu ani psát. Foto s roztleskávačkami dodám později... ;-)
Najezdil jsem několik set kilometrů, ale neviděl jsem jediné hezké auto. Vlastně jedno jo- odraz v zrcadle! >:D :-!
-
David Silver 22.10.10 16:46
« Megaobrovské změny
Ahoj při nejlepším dni v týdnu, pátku.
Co se velikánských změn týče, zaskočila mě jedna velká věc! příspěvky u miniatury recenze v pravém sloupci. Co mě zaskočilo ještě víc, je, že se redakce pustila do takové velké změny a na vyřešení kompatibilnosti s prohlížeči se TOTÁLNĚ VYS.RALA!
Tywole, kdybych už neměl smazaný účet na základce, tak bych těmhle profesionálům ukázal co je to webová stránka, přehledná a praktická. A nutno poznamenat že tvorbu www stránek jsme se učili pouze v devátém ročníku a ten web jsem vytvořil někdy na začátku dubnu 2009. Jelikož je účet smazán, tudíš ani dokumenty na internetu nezůstali a tak si můžete jen představovat jak to mohlo vypadat.