Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 22.10.10 22:06
« Re: letí to
Kysky, taky si letos už asi moc nezajezdím. Můj synovec měl minulý týden 10 let, tak chce zítra povozit, pojedeme koupit nějakej dárek. Chce nějakou policejní stanici, tak se musím zeptat Zipa, jestli o nějaké neví. Nějakou ve městě Lego nebo co... ;-) -
David Silver 22.10.10 21:52
« Re: letí to
Kamarádi, včera když jsem šel z OBI, tak jsem pořídil skvělou fotku - [odkaz] čtyřproudá silnice = žádný problém, nejbližší přechod minimálně 100metrů >:D A na tom chodníku byla jen vykopaná díra a zasypaná štěrkem. Na protějším chodníku směrem odkud je tato značka focená, asi dvacet metrů na to je vykopaná díra přes celý chodník, ohraničena patníky a bíločervenou páskou a je tam značka se stejným upozorněním >:D -
Brandon Walsh 22.10.10 21:41
« Re: letí to
>:D svihak cely cas som rozmyslal kolko vlastne mesiacov ma svihacik ale 22 by ma nenapadlo na svoj vek vyzera dobre >:D umyvanie porsakov a oslovovanie ich tata potvrdzujem myslim ze s takou laskou svihakovi tata nikdy nepovie ako ked si drzi v ruke porsaka najlepsie dvoch ;-)

kysky to bentley mi velmi do hlavy nejde ale ostatne su stvorkolky nie ? auta storene na zimu >:D