Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 22.10.10 22:13
« Re: letí to
Švihák: Jono, počasí už přát nebude :-( Na kolo se už taky jen sotva podívám, v garáži :-(
Když jsem u dvou kol, včera jsem málem viděl ťuhýka. Krypl na entou! Kolona asi osmy aut jedoucí 50km/h, na motorce bez kombinézi jenom v normálním oblečení s batohem je začal předjíždět, už tam mohl mít 120 (ve městě!!!) a první z té kolony odbočil doleva, bl.beček na motorce totálně bez reakce, ten v autě to zadupnul a motorkář to měl tak tak že se před něj vešel a neletěl přes něj vzduchem, už jsem ho čekal fakt na dva kusy. Jak může mít někdo takhle v hlavě nas.ráno? 8-s 8-s
Zino: mě do hlavy lezou všichni čtyři, i Bentley je 4x4 :-) -
Dylan McKay 22.10.10 22:06
Kysky, taky si letos už asi moc nezajezdím. Můj synovec měl minulý týden 10 let, tak chce zítra povozit, pojedeme koupit nějakej dárek. Chce nějakou policejní stanici, tak se musím zeptat Zipa, jestli o nějaké neví. Nějakou ve městě Lego nebo co... ;-) -
David Silver 22.10.10 21:52
Kamarádi, včera když jsem šel z OBI, tak jsem pořídil skvělou fotku - [odkaz] čtyřproudá silnice = žádný problém, nejbližší přechod minimálně 100metrů >:D A na tom chodníku byla jen vykopaná díra a zasypaná štěrkem. Na protějším chodníku směrem odkud je tato značka focená, asi dvacet metrů na to je vykopaná díra přes celý chodník, ohraničena patníky a bíločervenou páskou a je tam značka se stejným upozorněním >:D