Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:13

« Re: letí to

Zino: koukal jsem na ní, hodně povedená :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:13

>:D :yes: a tam nikoho nenajdete pretoze vsetci pomahaju zipovi pri foteni fotky do fotosutaze >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:13

Švihák: Jono, počasí už přát nebude :-( Na kolo se už taky jen sotva podívám, v garáži :-(
    Když jsem u dvou kol, včera jsem málem viděl ťuhýka. Krypl na entou! Kolona asi osmy aut jedoucí 50km/h, na motorce bez kombinézi jenom v normálním oblečení s batohem je začal předjíždět, už tam mohl mít 120 (ve městě!!!) a první z té kolony odbočil doleva, bl.beček na motorce totálně bez reakce, ten v autě to zadupnul a motorkář to měl tak tak že se před něj vešel a neletěl přes něj vzduchem, už jsem ho čekal fakt na dva kusy. Jak může mít někdo takhle v hlavě nas.ráno? 8-s 8-s

Zino: mě do hlavy lezou všichni čtyři, i Bentley je 4x4 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:11

Zino, proto jedeme rovnou na policejní stanici... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:10

svihak 10 rocny to mu netreba detsku autosedacku ? a deti do 12 rokov musia sediet vzadu som zvedavy kde ho das >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:06

ja tu mam akurat jedno pivo a solene tycinky krasny vecer predomnou >:D
    kysky to bentley mi velmi do hlavy nejde ale ostatne su stvorkolky nie ? auta storene na zimu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:06

Kysky, taky si letos už asi moc nezajezdím. Můj synovec měl minulý týden 10 let, tak chce zítra povozit, pojedeme koupit nějakej dárek. Chce nějakou policejní stanici, tak se musím zeptat Zipa, jestli o nějaké neví. Nějakou ve městě Lego nebo co... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  22:02

Víno bylo vynikající! Teď tady máme zase víno, Zino... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  22:01

Švihák: >:D >:D Zlatej Jan Kraus :-!

Zino: nevím nevím, za minulou zimu jsem potkal víc supersportů jak za léto v budějkách :yes: >:D X6 M, RS6 Avant, RS6 limousine, Bentley Continental GT.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  22:00

svihak dobre budu sa tesit >:D otec sa pytal ake bolo vino ?
    kysky v takom pripade treba zazimovat aj boty ;-)
    skoda ze nemam novu :-( povedz zene ze caka marne su este dalsie tri diely >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:59

Na Nově běží kultovní Indiana Jones, a já se nestačím divit! Žena to vidí prvně, a při honičce Jonese s fašounama se mě ptá, proč ho vlastně ti fašouni nezastřelí! >:D Ona mu vůbec nefandí! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:57

Zino: Začalo mrznout, většina vozů je schovaná v garážích, za celý týden jsem nic nepotkal a jelikož jsem nechtěl sjíždět podrážku na superrychlých botách, tak jsem si došel 300m na MHD a svezl jsem se... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:56

Zino, domů mi je nevoz, nevím jestli by si pokecaly se ženou, já na jaře přijedu... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:55

kysky klobuk dole myslel som ze ako iphone fighter si tabule pri stvorprudovkach citat nestihas ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:52

ziadna pri prezerani fotiek nehovorila tata tata tak neviem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:52

Kamarádi, včera když jsem šel z OBI, tak jsem pořídil skvělou fotku - [odkaz] čtyřproudá silnice = žádný problém, nejbližší přechod minimálně 100metrů >:D A na tom chodníku byla jen vykopaná díra a zasypaná štěrkem. Na protějším chodníku směrem odkud je tato značka focená, asi dvacet metrů na to je vykopaná díra přes celý chodník, ohraničena patníky a bíločervenou páskou a je tam značka se stejným upozorněním >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:50

Zino, nejsou to moje dcery? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 22.10.10  21:49

ahoj svihak dnes som ta ukazoval spoluziackam chcu ist na navstevu do prahy >:D akurat jedna si myslela ze porsak je goofov - kontroverzny milionar >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 22.10.10  21:48

Švihák: >:D >:D Dobrýýýýýý :yes: :yes: :yes: :yes: >:D aby kdyžtak mohl ten nečistý kousek vypucovat do čista ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.10.10  21:46

Ahoj Zino! ;-) :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…