Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 22.10.10 22:18
« Re: letí to
Zino: u tohodle konkrétního kusu mě to vůbec nepřekvapuje. Majitel má asi dost peněz, protože si auta vůbec, ale vůbec neváží. Má přes léto na něm megadrahý megahnusný chromovaný kola, používá ho každý den a ve velké míře, kdykoliv ho potkám zaparkovanýho, kouknu kolem popelníku, vždycky bordel od cigaret, spálené cigarety nejsou v popelníku ale všude kolem po středovém tunelu... já bych si v tom autě v životě nezapálil (nojono, já nekouřím žeo >:D ), pro něj je to něco jako kdyby jsi šel ty a líbili by se ti v obchodě rukavice za 5euro a tak by sis je koupil. -
David Silver 22.10.10 22:13
« Re: letí to
Švihák: Jono, počasí už přát nebude :-( Na kolo se už taky jen sotva podívám, v garáži :-(
Když jsem u dvou kol, včera jsem málem viděl ťuhýka. Krypl na entou! Kolona asi osmy aut jedoucí 50km/h, na motorce bez kombinézi jenom v normálním oblečení s batohem je začal předjíždět, už tam mohl mít 120 (ve městě!!!) a první z té kolony odbočil doleva, bl.beček na motorce totálně bez reakce, ten v autě to zadupnul a motorkář to měl tak tak že se před něj vešel a neletěl přes něj vzduchem, už jsem ho čekal fakt na dva kusy. Jak může mít někdo takhle v hlavě nas.ráno? 8-s 8-s
Zino: mě do hlavy lezou všichni čtyři, i Bentley je 4x4 :-)