Porsche 911 (švihák lázeňský)
Flammer (RSKa) 25.10.10 17:21
« kompromis MACZ ????
Chlapi neviem ci tento navh tu uz padol kedze na MACZ som uz minimalne a urcite nie som sam , ale naspat k navrhu neviem ci to tu uz bolo propagovane ale napadla ma myslienka nemohlo by MACZ fungovat tzv na dvoch vzhladoch ?
tym myslim ze niekde v rohu tohto ,,uzasneho imagu´´ by bolo tzv . tlacidlo na ,,stary styl macz ´´ kedze viem ze napr takto funguje momentalne aj stranka www.autobazar.eu ( kupimauto.sk) a uzivatle by si sam zvolil co sa jemu viac paci, myslim ze ani z technickeho hladiska by to nebolo velmi narocne, myslim ze by to stale za zvazenie , zaujimal by ma hlavne nazor ,,tych hore´´ co si o tom myslia ......
PS: ak taky navrh tu uz padol a nepresiel , povazujte prosim moju spravu za bezpredmetnu -
Brandon Walsh 25.10.10 15:04
« Re: amatérství v AMS
>:D tak to moj robot teda podla vladka prisera mal najvacsi uspech ani z ruky ho nepustil a ked ho zbadal povedal presne takeho som chcel >:D nie nadarmo mi cely tyzden rozpraval ze on je hnusna prisera mal by tie pc hry na lego.com obmedzit >:-[] -
Brandon Walsh 24.10.10 16:42
« Re: amatérství v AMS
:yes: no lucim sa synovec ma 26 teho 5 rokov tak dnes je oslava dostane tolko lega ze to neposklada do vianoc >:D vcera ked som bol na nakupoch tak tam bola lego policajna stanica spomenul som si na teba cena po zlave bola cez 50 eur >:D -
Brandon Walsh 24.10.10 16:31
« Re: amatérství v AMS
je pravda ze pod pojmom prekrocit prahy som si nikdy nevedel predstavit ze nejaky prah moze byt taky "hruby" >:D a to okno ktore pri otvoreni dveri zlezie trochu nizsie je pre mna zazitok snazim sa to naucit aj seat ale nejak neposlucha >:D