Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  22:21

« Re: Prius vs 911

kysky ani nie, ale oni teraz sprisnili pravidla >:D
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.09.12  21:56

Od toho parkoviště jsem bydlel asi 300metrů..
    přímo u letiště býval Mig vystavený,ale dlouho jsem tam nebyl,tak nevím..Teď do Budějovic jezdím tak jednou za 3měsíce..
    Kysky:Budějovický provoz tě nenaučil jezdit?Já tam dělal autoškolu,a bylo to dobrý,ale to už je skoro 18let..
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.09.12  21:53

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.09.12  21:29

Brandon: tak to jezdíš asi jako dobrej závodník >:D To já jezdím opratrně, přece jenom toho nemám moc naježděnýho. A bohužel furt dělám nějaký chyby :-( Ale chybama se člověk učí. Tak doufám že ty malý chyby přestanou a žádná velká nepříde.

Dylan: >:D právě :-( >:D

Welder: To já vím, že tady to dřív lítávalo dost. Mi říkalo několik Budějičáku... Teď je to fakt o ničem..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  20:17

Pamatuju tu srážku dvou MIGů. Jeden dopadl na parkoviště kam jsem jezdil za moji druhou láskou.
  • « 00 Reagovat !

foto welder1

welder1 20.09.12  20:13

V noci se jezdi dobře,hlavně je na silnicích klid,a ne chaoz který tam vládne přes den..
    Kysky,teď přes Budějovice toho moc nelítá,ale moc dobře pamatuji dobu,kdy tam fungovalo vojenské letiště v Plané..To jsem tam byl ještě na škole..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  20:13

To Kyskymu nepiš, on s tím trošku počítá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  20:03

pre mna je jedna velka tragedia policajt s radarom nie felicia s hid sadou >:-[]
    ked je šero bez okuliarov nevidim nic ani ja, piloti lietadla z nas nebudu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.09.12  19:47

Zino, tak tyto pocity já opravdu nesdílím. Já v noci sice ještě neřídil, ale když jsem jako spolujezdec, tak čumím jak vyvoraná myš a mám pocit že moje reakce jsou strašně pomalé. A nemluvím o tom, že řidič viděl srnku, já ne. A opačně. Úplně nesnáším šero, to nevidím ani ho-no.
    Jinak v noci se budu strašně bát zvířat. Ikdyž jedu přes den a všude jsou holá pole a nalevo asi 100m pás kukuřice, tak já se držím úplně vpravo u škarpy, abych měl co největší prostor manévrovat, kdyby z kukuřice vyběhla svi.ně divoká...

A Švihák má pravdu, světla protijedoucích vozidel, to je taky jedna velká tragédie
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  19:40

Spousty aut nemá seřízená světla, nejsou vidět díry na silnicích, nejezdím v noci rád... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  19:29

vedel som, ze to napises >:D to patri k negativam spolocne s tym, ze nevidim sporo odete zenske >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 20.09.12  19:06

V noci mi nikdo neobdivuje auta... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 20.09.12  18:17

kysky v noci sa ide najlepsie ja inak ani necestujem, som za volantom viac "zrelaxovany" nemusim striehnut kolko idem, kde moze byt radar, ci mi nevbehne pod kolesa cyklista >:D ma to pre mna viac pozitiv ako negativ ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 20.09.12  14:08

Myslím, že budu v klidu. Za volantem nejsem nikdy naštěstí unavenej. Sice budeme vyjíždět asi ve 4ráno, ale to pojede taťka, protože on je ráno čerstvej ale rychle se unaví - to já zatím budu dospávat na místě spolujezdce a myslím že po 100km převezmu řízení na sebe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  23:00

Možná v tom lítá s nimi:
    [odkaz]

Hlavně si nesmí zapomenout sehnat stylový energy drink na cestu, ať ho nepřepadne mikrospánek:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 19.09.12  22:48

No Kysky letí tou B52...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  22:33

Jestli jedeš vozem, nebo vlakem/busem.
    Tak si to pustíš až budeš doma. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.09.12  21:27

WL: >:D >:D >:D Proč ses ptal jak jedu? :-)
    Mimochodem, jsem na tak dobrým intru, že je zde i WiFi, ale nejsem až tak na extra intru, aby se tak dobře 4minuty před plošným vypnutím WiFi, načítalo video >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  19:15

Jen doufám, že v roce 2014 neuvidíme oba tohle:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.09.12  19:15

DS
    To je ten rozdíl generací, já viděl v srpnu (1968) ruské tanky a ty jsi zase viděl v srpnu (2012) B52. :-O >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…