Porsche 911 (švihák lázeňský)
welder1 20.09.12 21:56
« Re: Prius vs 911
Od toho parkoviště jsem bydlel asi 300metrů..
přímo u letiště býval Mig vystavený,ale dlouho jsem tam nebyl,tak nevím..Teď do Budějovic jezdím tak jednou za 3měsíce..
Kysky:Budějovický provoz tě nenaučil jezdit?Já tam dělal autoškolu,a bylo to dobrý,ale to už je skoro 18let.. -
David Silver 20.09.12 21:29
« Re: Prius vs 911
Brandon: tak to jezdíš asi jako dobrej závodník >:D To já jezdím opratrně, přece jenom toho nemám moc naježděnýho. A bohužel furt dělám nějaký chyby :-( Ale chybama se člověk učí. Tak doufám že ty malý chyby přestanou a žádná velká nepříde.
Dylan: >:D právě :-( >:D
Welder: To já vím, že tady to dřív lítávalo dost. Mi říkalo několik Budějičáku... Teď je to fakt o ničem.. -
David Silver 20.09.12 19:47
« Re: Prius vs 911
Zino, tak tyto pocity já opravdu nesdílím. Já v noci sice ještě neřídil, ale když jsem jako spolujezdec, tak čumím jak vyvoraná myš a mám pocit že moje reakce jsou strašně pomalé. A nemluvím o tom, že řidič viděl srnku, já ne. A opačně. Úplně nesnáším šero, to nevidím ani ho-no.
Jinak v noci se budu strašně bát zvířat. Ikdyž jedu přes den a všude jsou holá pole a nalevo asi 100m pás kukuřice, tak já se držím úplně vpravo u škarpy, abych měl co největší prostor manévrovat, kdyby z kukuřice vyběhla svi.ně divoká...
A Švihák má pravdu, světla protijedoucích vozidel, to je taky jedna velká tragédie -
David Silver 20.09.12 14:08
« Re: Prius vs 911
Myslím, že budu v klidu. Za volantem nejsem nikdy naštěstí unavenej. Sice budeme vyjíždět asi ve 4ráno, ale to pojede taťka, protože on je ráno čerstvej ale rychle se unaví - to já zatím budu dospávat na místě spolujezdce a myslím že po 100km převezmu řízení na sebe :-)