Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 26.10.10 19:59
« Re: amatérství v AMS
Veselyt: přesně to s 370Z jsem psal hned po premiéře, a zdůraznil sjem že jsem to neřekl jenom já ale první to řekl neurčený člověk který se na tv díval se mnou.
To s dětma v ix35 se mi taky nelíbí, navíc tahle moderátorka je mnohem stručnější a méně příjemná než byla Lucka Horáčková nebo jak se jmenovala... -
PeT-a (RSKa) 25.10.10 23:45
« Re: kompromis MACZ ????
Svihaku je to smutne :'-( ....tolik jsme toho na MACZ zažili a tohle všechno zabije pár lidí, ketří si myslí, že jdou s dobou ...
Tohle jsme si od redakce nezasloužili....Nejhorší, že s tím člověk nic neudělá....My sice odejdeme ale jejich systém bude fungovat dál....a těch pár tisíc lidí o které jim jde si na auto.cz stejně přijdou.....
ách jo :'-( :no: -
Flammer (RSKa) 25.10.10 17:21
« kompromis MACZ ????
Chlapi neviem ci tento navh tu uz padol kedze na MACZ som uz minimalne a urcite nie som sam , ale naspat k navrhu neviem ci to tu uz bolo propagovane ale napadla ma myslienka nemohlo by MACZ fungovat tzv na dvoch vzhladoch ?
tym myslim ze niekde v rohu tohto ,,uzasneho imagu´´ by bolo tzv . tlacidlo na ,,stary styl macz ´´ kedze viem ze napr takto funguje momentalne aj stranka www.autobazar.eu ( kupimauto.sk) a uzivatle by si sam zvolil co sa jemu viac paci, myslim ze ani z technickeho hladiska by to nebolo velmi narocne, myslim ze by to stale za zvazenie , zaujimal by ma hlavne nazor ,,tych hore´´ co si o tom myslia ......
PS: ak taky navrh tu uz padol a nepresiel , povazujte prosim moju spravu za bezpredmetnu -
Brandon Walsh 25.10.10 15:04
« Re: amatérství v AMS
>:D tak to moj robot teda podla vladka prisera mal najvacsi uspech ani z ruky ho nepustil a ked ho zbadal povedal presne takeho som chcel >:D nie nadarmo mi cely tyzden rozpraval ze on je hnusna prisera mal by tie pc hry na lego.com obmedzit >:-[]