Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 29.10.10  00:10

« Re: kompromis MACZ ????

svihak zlta bude dobra to uz sa bude rovnat potom mojmu seatu >:D ale najskor by som ho nechal cele cierne ;-) takze si pisu spolu ? snazim sa to zistit ale zrejme ta moja si pise len s tou tvojou ignoracia >:D inak pekna fotka co si poslal ;-) a kedze uz viem s automatom ponuku rad prijimam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto vrkuboy

vrkuboy 28.10.10  23:21

Tak pár dnu sem tady nebyl, kupodivu sem to přežil bez abstinenčních příznaků a jediné moje štěstí je že sem mrknul teď večer, protože mrknout sem ráno tak mám zkur..... celej den, protože tady se maká tempem poslanecké sněmovny. No jo webdesignér cestuje po světě a jezdí pro "oskary" za webdesign, pan Žežulka se asi zapoměl před zrcadlem a ricardo to tady sám nevytrhne. Ach jo to je neskutečný :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 28.10.10  22:28

Veselyte, napiš to redakci, /možná v kultivovanější formě/ třeba když jim to budeme posílat denodenně sólo, /žádné petice/ tak je tím otrávíme, že s tím něco udělají. Já když jsem napsal redakci soukromou žádost, do 24 hodin byl ten šedej rámeček okolo, Ne, že by pomohl, ale aspoň něco se dělo.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  21:38

Zino, teď si ta moje píše s tou tvojí. A ty mi nenapíšeš... :-| ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  20:53

Zino, až budeš v Praze, tak ti občas půjčím auto do práce. Díky tomu, že jsem neodečetl DPH si auto nechám, jen mu asi po nějaké době změním barvu. Zelená, oranžová, červená, žlutá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  20:36

Pleteš se, VW údajně Škodovce nařídil, aby se v luxusu začala krotit... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 28.10.10  20:24

Tak samozřejmě druhá možnost je, že bude chtít Škodu 911 GT v kombiku s 8-krat preplnovanym 0.2 TSI motorem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  20:21

Krispos, doufám, že se pleteš... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  20:19

veselyt, naprosto souhlasím... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 28.10.10  19:56

co takhle aspoň blbý tlačítka jako jsou třeba na atlas.cz atp kde si můžu do jistý míry vybrat barvu vyhledavače?
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 28.10.10  19:52

mno někdo by měl konečně pochopit že bílý TT RS nebo R8 nebo Challenger je něco jinýho než bílá octavia, passat či fabia atp.... a stejně tady by to chtělo pochopit že se momentálně líp kouká na reklamy na týhle stránce než na samotný obsah.... PS: obrazovku už mám nastavenou tak aby bílá nebyla bílá a stejně mi to vadí... na facebook nechodím stejně jako spousta dalších lidí se kterými si myslím nezasloužím tuhle hnusnou bílou šikanu. Nechápu proč mám žrát tu lacinou grafiku která nestojí ani polovinu toho co barevná a pokud mi někdo řekne že tuhle grafiku žerou lidi z facebooku tak ať mi ten krypll ty lidi ukáže!!! a to myslím zcela vážně! z 20lidí se kterejma se střetávám běžně v práci využívá FB jeden a to jen jednou za čas zato pokud se zeptám jakéhokoliv dítěte 18 a méně odpoví mi z 80% kladně. To fakt myslíte vážně že tu mám žrát nějakou náladovou vlnu puberťáků?
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 28.10.10  18:44

Neboj, za 15 let prijde Svihacek za Svihakem a rekne: "tati ja chci Oktavku v metle na hlinach, protoze tahne vocpodu a Frantovi z becka ji slibili za maturitu...".... no a Svihak zesina, zalape po vzduchu, sunda MACZ bryle (model year 2020) a kousne se mu pumpa...
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.10.10  17:33

no ano maly ten sa ma z porodnice siel v cayanovi, teraz sa vozi v 911 ke ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 28.10.10  17:17

švihák: Tak to je pěkný >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.10.10  17:14

Bílá bílá všude na internetu bílá ;-)

PS: už můžeš mi poslat tu fotku jak jsi mi říkal, do neděle jsem na PC ;-) jestli nemáš mail tak porschak997@seznam.cz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 28.10.10  17:05

co to je facebook syndrom?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  16:10

Malýmu jsem dnes donesl model 911tky 37 cm dlouhý! Dostal jsem ho od dodavatele. Ten je z něj unešenej! Samozřejmě, že ho každou chvilku leští kapesníčkama a říká táta táta... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.10.10  10:40

vzdy som si myslel ze nic horsie ako "devil eyes" od audi v noci nemozem stretnut ale toto ma presvedcilo [odkaz] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 28.10.10  08:41

svihak ale aj my sa mame s cim chvalit >:D Deva Popradžanka (Kurvus Popradžanus primitivus chichus) - zväčša sporo odeté až nahé mladé čučoriedky s IQ o niečo prevyšujúce IQ lisiny Pála Csákyho, ktoré často trávia dni nežraním a hlavne sraním a grcaním, aby boli čo najviac in, ďalej neriešia už nič, len za čo a ako sa večer najebať, potom sa stretnú v NETTE, kde sa dogrcajú, otrávia, okradnú ich a ďalej zase nič neriešia, lebo domov ich už niekto hodí... po ceste pretiahne.... ale to je ako platba za taxík.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 28.10.10  08:31

« Re: Prosím vás, kde najdu seznam přihlášených uživatelů? Už tu měl být před měsícem!

Přátelé, jsem v šoku! Přišel jsem na to jak se na MACZ trvale přihlásit! >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…