Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Brandon Walsh 29.10.10 00:10
« Re: kompromis MACZ ????
svihak zlta bude dobra to uz sa bude rovnat potom mojmu seatu >:D ale najskor by som ho nechal cele cierne ;-) takze si pisu spolu ? snazim sa to zistit ale zrejme ta moja si pise len s tou tvojou ignoracia >:D inak pekna fotka co si poslal ;-) a kedze uz viem s automatom ponuku rad prijimam >:D -
vrkuboy 28.10.10 23:21
Tak pár dnu sem tady nebyl, kupodivu sem to přežil bez abstinenčních příznaků a jediné moje štěstí je že sem mrknul teď večer, protože mrknout sem ráno tak mám zkur..... celej den, protože tady se maká tempem poslanecké sněmovny. No jo webdesignér cestuje po světě a jezdí pro "oskary" za webdesign, pan Žežulka se asi zapoměl před zrcadlem a ricardo to tady sám nevytrhne. Ach jo to je neskutečný :-( -
Poustnik 28.10.10 22:28
Veselyte, napiš to redakci, /možná v kultivovanější formě/ třeba když jim to budeme posílat denodenně sólo, /žádné petice/ tak je tím otrávíme, že s tím něco udělají. Já když jsem napsal redakci soukromou žádost, do 24 hodin byl ten šedej rámeček okolo, Ne, že by pomohl, ale aspoň něco se dělo.... ;-) -
Chuck Norris 28.10.10 19:52
mno někdo by měl konečně pochopit že bílý TT RS nebo R8 nebo Challenger je něco jinýho než bílá octavia, passat či fabia atp.... a stejně tady by to chtělo pochopit že se momentálně líp kouká na reklamy na týhle stránce než na samotný obsah.... PS: obrazovku už mám nastavenou tak aby bílá nebyla bílá a stejně mi to vadí... na facebook nechodím stejně jako spousta dalších lidí se kterými si myslím nezasloužím tuhle hnusnou bílou šikanu. Nechápu proč mám žrát tu lacinou grafiku která nestojí ani polovinu toho co barevná a pokud mi někdo řekne že tuhle grafiku žerou lidi z facebooku tak ať mi ten krypll ty lidi ukáže!!! a to myslím zcela vážně! z 20lidí se kterejma se střetávám běžně v práci využívá FB jeden a to jen jednou za čas zato pokud se zeptám jakéhokoliv dítěte 18 a méně odpoví mi z 80% kladně. To fakt myslíte vážně že tu mám žrát nějakou náladovou vlnu puberťáků? -
Krispos 28.10.10 18:44
Neboj, za 15 let prijde Svihacek za Svihakem a rekne: "tati ja chci Oktavku v metle na hlinach, protoze tahne vocpodu a Frantovi z becka ji slibili za maturitu...".... no a Svihak zesina, zalape po vzduchu, sunda MACZ bryle (model year 2020) a kousne se mu pumpa... -
Brandon Walsh 28.10.10 08:41
svihak ale aj my sa mame s cim chvalit >:D Deva Popradžanka (Kurvus Popradžanus primitivus chichus) - zväčša sporo odeté až nahé mladé čučoriedky s IQ o niečo prevyšujúce IQ lisiny Pála Csákyho, ktoré často trávia dni nežraním a hlavne sraním a grcaním, aby boli čo najviac in, ďalej neriešia už nič, len za čo a ako sa večer najebať, potom sa stretnú v NETTE, kde sa dogrcajú, otrávia, okradnú ich a ďalej zase nič neriešia, lebo domov ich už niekto hodí... po ceste pretiahne.... ale to je ako platba za taxík.