Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 30.10.10 07:34
« opravené funkce
Konečně se opravilo okýnko pro přihlášení a odhlášení, přibyla funkce "moje garáž", dokonce na HP můžu vstoupit do svých diskusí. Zlomek problémů je vyřešen. Teď by to chtělo "přihlášené uživatele", přehlednější diskusi s číslem příspěvku a funkcí "původní příspěvek", a samozřejmě avatar.
Dylan McKay 30.10.10 07:27
« Re: Murano přezuto
rendoš, vím že mi asi nebudeš věřir, ale když vypnu ESP u Carrery, stane se z ní stroj času. Prostě se otočím, a je zítra. Otočím se zpět, a je dnes. Běžně si tak jezdím pro zítřejší noviny. Třeba kvůli sportce se to vyplatí.
Odkud vlastně jsi, proč jsem tě ještě neviděl? Můžeš do SZ... ;-) -
Brandon Walsh 29.10.10 18:03
« Re: Murano přezuto
svihak myslim ze na tych kolach vyzera lepsie ;-) :yes: my uz sme taktiez pripraveny na zimu tri hodiny voskovania 8-s ;-) [odkaz] inak mal som nejaky problem s bezpecnostnymi srubami v kolesach takze o elektrony sa bat v lete nemusim nejdu dole ani s nastavcom >:D -
Brandon Walsh 29.10.10 14:02
« Re: kompromis MACZ ????
dnes som si na seate nasiel prekvapenie niekto mi ho šuchol, na narazniku asi 10 cm cervena stopa. Po prvotnom soku (boha bohoveho boha a v tom bohu milion bohov bohovych) som zobral do ruky korytnacku (turtle wax) namazal a na moje prakvapenie farba zisla dole pretretim handrickou. Po skrabnuti ani stopa. Uz davnejsie som rozmyslal s cim ho chlapci spanielski napastovali ale za toto klobuk dole :yes: