Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 30.10.10 21:45
« Re: PRAHA SRAZ V NEDĚLI
Za hodinu se to dá z Brna Bohunic na kraj Prahy (třeba na Spořilov) v pohodě zvládnout, pokud se člověk nedívá na spotřebu >:-[] Kdysi jsem spěchal do Prahy na Spořilov a ze Slatiny jsem tam byl Mondeem za hodinku a čtvrt, a to jsem nejel přes 180 ;-) Záleží především na provozu... Ale huntovat GTI na D1 je snad horší než s ním jet po okruhu >:D -
David Silver 30.10.10 17:46
« Re: opravené funkce
Švihák: UFF!! 8-s Už jsem myslel že jsem začal mnohem víc šilhat (né po holkách >:D ) že to vidím 3x... se mi to zdálo divný, když jsem byl ve středu na očním >:D
Je fakt že když tam bylo napsaný Původní příspěvek, tak každý věděl že to je ono a takhle to musí vyzkoušet aby si toho všiml...
PS: teď jsme přijeli z Vysočiny, už pár kilometrů před Dačicema šlo vidět asi kilometr dopředu a asi v půlce výhledu se začalo na hlavní připojovat bílé Cayenne po faceliftu, říkám: ,,Jééé, Cayennek se připojuje!" A taťka: ,,No tak ho doženem ať se mrknem" tak paráda :-) Bílej úplně takovej jako jsi měl kupovat... Pěknej, moc pěknej, ale 911 je hold 911 :yes: :yes: :-)
PS2: Dneska v Autosalonu na TV Prima (nechci dělat reklamu žeo jako konkurenci AMS >:D :-! ) byl Jaguár nějakej koncept k jejich výročí a on má turbíny jako stíhačka >:-[] :-O vypadají SKVĚLE za sklem za kterým je motor a prý to má zvuk jak stíhačka, já myslím že to je dobrej kompromis pro člověka kterýho nevzali do amádního letectva :yes: >:D -
Dylan McKay 30.10.10 16:16
« Bouračka s 911!!!
Přátelé, při parkování auta do garáže jsem správně neodhadl délku přídě, a o dveře garáže si mírně ohnul SPZ. Naštěstí se nikomu nic nestalo, nevystřelil žádný airbag, ani auto neexplodovalo. Škodu odhaduji tak na 5 Kč, opravu provedu svépomocí malým kladívkem... ;-)
Nedá někdo zítra sraz v Praze? Chci si někam vyrazit se šviháčkem! -
Dylan McKay 30.10.10 16:12
« Re: opravené funkce
Kysky, já vím, že tu ta funkce je, a proto píšu o funkci "původní příspěvek" aby se jmenoval právě "původní příspěvek" namísto nějaké šipečky...
Kysky, já vím, že tu ta funkce je, a proto píšu o funkci "původní příspěvek" aby se jmenoval právě "původní příspěvek" namísto nějaké šipečky...
PS: píšu ti to hned raději 3x... ;-) >:D

Ten pravý pruh na D1 je za trest...