Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.10.10  22:03

« Re: PRAHA SRAZ V NEDĚLI

Jinde než v levém pruhu na D1 skoro nejezdím, ani se služebními krámy >:-[] Jen se musím stále dívat dozadu a často uhýbat :-O
    Ten pravý pruh na D1 je za trest...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.10  22:01

Zítra ve 13:30 bude menší sraz v Praze 4 na Roztylském náměstí v kavárně.

účastníci:

švihák
    Dave6
    Jacoppo
    pivrnec (když bude těsnit)
    Goof
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 30.10.10  21:57

Thomasino: D1 je perfektní hlavně když se vyjíždí z Brna tohle úterý mě to pořádně naklepalo >:D a za pár dní mě to čeká znovu a za měsíc taky 8-s ale ten rychlý pruh tolik nemlátí ale musí se držet svižné tempo.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.10  21:52

Kysky, kus po jižní spojce jsem tě vezl...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.10.10  21:45

Za hodinu se to dá z Brna Bohunic na kraj Prahy (třeba na Spořilov) v pohodě zvládnout, pokud se člověk nedívá na spotřebu >:-[] Kdysi jsem spěchal do Prahy na Spořilov a ze Slatiny jsem tam byl Mondeem za hodinku a čtvrt, a to jsem nejel přes 180 ;-) Záleží především na provozu... Ale huntovat GTI na D1 je snad horší než s ním jet po okruhu >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.10  21:37

Vidíte, já po jižní spojce asi ani nikdy nejel >:D A jestli jo, tak jsem nevěděl že je to ona >:D nejvíc kolon si pamatuju u Muzea :yes: :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.10  21:28

« Hračka pro dospělé

Tak kdo z Vás by si to koupil?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 30.10.10  21:25

rendoš: Na jižní spojce jsem už strávil taky nějaký ten čas >:D vím o čem mluvíš.

Thomasino: s GTI by jsi byl v Praze i za 1hodinu když nebudš zdržovat provoz >:-[] nebo tě nechytí Passat
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.10  20:39

V Praze jsem byl jednou,strávil jsem tam krásné 4 hodiny na jižní spojce,nechal v servisu litr za 30 minut práce a rád jsem se vrátil k nám do lesů. Už mě tam nikdo neuvidí. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.10.10  20:24

škoda že je ta Praha tak daleko :-( ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.10  19:38

Šviháku, pozdravuj Jacoppa, a pls vyřiď, ať se tady občas ukáže ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.10  19:16

účastníci:

švihák
    Dave6
    jacoppo
    pivrnec (když bude těsnit)

PS: hlavně přijeďte včas, ten poslední nás zase musí všechny vykouřit!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.10  17:46

« Re: opravené funkce

Švihák: UFF!! 8-s Už jsem myslel že jsem začal mnohem víc šilhat (né po holkách >:D ) že to vidím 3x... se mi to zdálo divný, když jsem byl ve středu na očním >:D
    Je fakt že když tam bylo napsaný Původní příspěvek, tak každý věděl že to je ono a takhle to musí vyzkoušet aby si toho všiml...
    PS: teď jsme přijeli z Vysočiny, už pár kilometrů před Dačicema šlo vidět asi kilometr dopředu a asi v půlce výhledu se začalo na hlavní připojovat bílé Cayenne po faceliftu, říkám: ,,Jééé, Cayennek se připojuje!" A taťka: ,,No tak ho doženem ať se mrknem" tak paráda :-) Bílej úplně takovej jako jsi měl kupovat... Pěknej, moc pěknej, ale 911 je hold 911 :yes: :yes: :-)

PS2: Dneska v Autosalonu na TV Prima (nechci dělat reklamu žeo jako konkurenci AMS >:D :-! ) byl Jaguár nějakej koncept k jejich výročí a on má turbíny jako stíhačka >:-[] :-O vypadají SKVĚLE za sklem za kterým je motor a prý to má zvuk jak stíhačka, já myslím že to je dobrej kompromis pro člověka kterýho nevzali do amádního letectva :yes: >:D
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.10  17:06

« PRAHA SRAZ V NEDĚLI

účastníci:
    švihák
    Dave6
    jacoppo
  • « 00 Reagovat !

foto pivrnec

pivrnec 30.10.10  16:59

« Re: Bouračka s 911!!!

Hojte všichni,k nějakému malému srazíku bych se zítra klidně přidal,pokud bude takhle hezky a dotesnim svody na TS...
  • « 00 Reagovat !

foto pivrnec

Hojte všichni,k nějakému malému srazíku bych se zítra klidně přidal,pokud bude takhle hezky a dotesnim svody na TS:-)..
  • « 00 Reagovat !

foto pivrnec

Hojte všichni,k nějakému malému srazíku bych se zítra klidně přidal,pokud bude takhle hezky a dotesnim svody na TS:-).
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.10  16:16

« Bouračka s 911!!!

Přátelé, při parkování auta do garáže jsem správně neodhadl délku přídě, a o dveře garáže si mírně ohnul SPZ. Naštěstí se nikomu nic nestalo, nevystřelil žádný airbag, ani auto neexplodovalo. Škodu odhaduji tak na 5 Kč, opravu provedu svépomocí malým kladívkem... ;-)

Nedá někdo zítra sraz v Praze? Chci si někam vyrazit se šviháčkem!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.10.10  16:12

« Re: opravené funkce

Kysky, já vím, že tu ta funkce je, a proto píšu o funkci "původní příspěvek" aby se jmenoval právě "původní příspěvek" namísto nějaké šipečky...

Kysky, já vím, že tu ta funkce je, a proto píšu o funkci "původní příspěvek" aby se jmenoval právě "původní příspěvek" namísto nějaké šipečky...

PS: píšu ti to hned raději 3x... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.10.10  09:18

« Re: Murano přezuto

>:D >:D >:D :yes: :yes: >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…