Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 06.11.10  20:00

« Nebezpečná příbram + rally-DŮLEŽITÉ

tak super!!!! ve zprávách byla super poplašná zpráva že nejnebezpečnější silnice jsou na příbramsku!!! a naopak nejméně nebezpečné v praze, to je jako zjistit že při východu slunce svítí světlo na západ!!! s ohledem na tuto skutečnost radím vyhýbat se příbramskému okresu kde nemáme na nic peníze a všechno jsme si už rozkradli do vlastních kapes!

RALLY
    Věc číslo dvě... vzhledem k různým nepokojům na místním serverům a exodusu uživatelů bych znovu rád zahájil diskusi nebo bych rád slyšel reakce lidí pokud bych tedy jak jsem slíbil udělal sraz formou orientační rally.... s obědem a večeří v zamluvených/vytipovaných restauracích středočeského kraje... vím že zhruba 3/4roku nazpátek tu okolo 10aut bylo možná i víc... potřebuju jen vědět jestli naplánovat, projet a zajistit tuhle akci bude mít smysl a nebudou nás s bídou tři auta... počítejte s možným termínem než bych vše naplánoval 14dní. popřípadě vše možné domluvit. Jak jsem tu přes 3/4rokem psal jde o setkání na smluveném místě, dostanete itineráž první trasy kde splníte vtipné a záludné úkoly či informace a který vás dovede až do restaurace na oběd, po obědě rozdání itinerářů druhé etapy opět s koncem v restauraci na večeři. tenhle čas je pro to ideální protože při druhé etapě je orientace velmi stížená absencí denního světla.. no prostě je tma jak v pr a různé úkoly jsou těžší než jsou na papíře. Zaručuji zábavu pouze za pomoci vlastního humoru
    :yes:

Budu moc rád když mi sem napíšou nějaké nicky které by mohli jet... pokud se nás sejde rozumné množství- plánuju, jedem...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.11.10  19:32

« Re: Změna MACZ

Ahoj s-miku a feferonko, rád vás tady zase vidím! ;-)

Jsem rád, že "všichni" z redakce už nepíšou nějaký plky, ale pomalu a nenápadně spravují co nějakým bezpohlavním designérem zničili.

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.10  19:04

Ale stále z toho úděsně pálí oči :-( Staré dobré eMÁčko 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.11.10  18:59

stejne je to sranda, jak se po malych krůčcích blížíme alespon k priblizne fungujicim strankam, jakymi bylo stare dobre, ale designove samozrejme predpotopni MACZ.. Takze sice to ted nefunguje, ale zase je to designove dokonale :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 06.11.10  18:22

švihák: Jsi to podal jako inzerát >:D Pokut si matně pamatuji tak jsem se ptal jak se můžu zabavit v Brně protože budu zničenej z toho školení 8-s budou mě tam mučit 9 hodin jen v tu sobotu. A v úterý naštěstí jen do dvou hodin >:D

edit: a bez auta budu proto, protože by mi tu cestu nezaplatili, kdyby jo tak bych jel klidně autem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.10  18:04

« Re: Konečně ON-LINE uživatelé a novinky jsou 4...

Já zase tam moc nejásám, ale jistá zlepšení tu jsou... To hodnocení je samozřejmě na houby ;-\ ;-\ Ale to mě tady asi už nepřekvapí >:D >:D A ty barvy jsou furt hrozný...
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 06.11.10  18:02

Miku,to bude funkční jakmile Švihák zveřejní 911ku... >:D
    Zatímco Švíhák postupně přidává svá auta,já se těším na den,kdy své recenze odtud nenávratně smáznu... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto s-mike-RSKa-

s-mike (RSKa) 06.11.10  17:34

ja bych Tome moc nejasal.. Evidentne je to tady ted stylem "něco za něco". Aktualne napriklad nefunguje hodnoceni ostatnich uzivatelu.. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.11.10  15:47

« Konečně ON-LINE uživatelé a novinky jsou 4...

Tak co domluvit dopředu nějaký sraz, tedy standardně určit den, čas a místo? ;-) :-)
    Já bych v pondělí odpoledne po 18-té mohl
    :-)

Jinak koukám, že je tady konečně vidět kdo je ON-LINE!! :yes: Sice jen na první stránce a ne pod diskuzí jako dřívě, takže se člověk musí překlikávat na druhé okno na Home Page, ale to nevadí, stejně jsem se tam občas juknul ve které diskuzi to žije a kde přibyl nějaký příspěvek. Takto je to u sebe na jednom místě, takže je to fajn :-) To je už třetí vrácená funkce z těch důležitějších :-)
    Ještě změnit aspoň to světle modré nečitelné písmo, přidat ikony k NICKům v diskuzi, dát tmavší bílou (nebo světle šedou na celé pozadí) a je z toho zase slušný a koukatelný web...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.11.10  15:31

Aspire, v Brně seženeš Mathease lehce, stačí se zeptat jakékoliv maminky s kočárkem... ;-)

Jinak jak čtu tvoje podmínky srazu, tak docela nechápu:

Chci sraz v Brně.
    Jsem tam jen od pondělí do úterý.
    Dopoledne nemůžu, a večer budu nepoužitelnej.
    Na nikoho nemám číslo.
    Nebudu mít auto.

Tak se těším na to jak to dopadne! >:D ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 06.11.10  12:48

Dost zvláštní se mi zdá změna, kdy u nově vložených fotek je místo názvu recenzovaného vozu, nick majitele. Ale třeba to má nějakou pointu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 06.11.10  01:41

Aspire: Taky jsem v pondělí a v úterý v Brně, takže by to teoreticky nebyl problém, i když v pondělí spíše ne, jak tak přemýšlím, spíše v to úterý.
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.11.10  23:32

Díky, použiju s rozvahou >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 05.11.10  23:27

A jo tys mi dával jen Tvé číslo tudíž mé máš v SZ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.11.10  23:25

A jak mám volat když na tebe nemám číslo a máš ho jen ty na mě? >:D jedině bych musel volat na celé Brno ,,ztratil jsem se Matheasi zachraň mě, kde jsi?" >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 05.11.10  23:21

Hele když se ztratíš volej >:-[] >:-[] >:-[] nebo použij kolej :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.11.10  23:16

Hlavně abych se tam neztratil a nespal na ulici >:D až budu cestovat mastnou tyčí >:D na to školení a zpět na nějakou tu ubytovnu 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 05.11.10  23:12

Hele nevěš hlavu jestli mi vyjde čas na kafe zajdem i po 19h číslo na Tebe mám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 05.11.10  23:05

v 19:00 v pondělí :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 05.11.10  23:04

A jo >:D A v kolik končíš ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…