Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
skaj 29.09.12 23:29
« Krasne auto
Ahoj. Diky za skvelou recenzi. Opravil bych te ale. V 911 jsem videl uz i 2 kocarky v kufru ;-)
[odkaz]
[odkaz]
Poridil jsem si na MKI tyto svetla:
[odkaz] a dej si hledat "Dectane LED taillight demo 997.1". Doporucuji! Jsou krasna!
PS: Cervenou bych rad take vyzkousel. Auto vypada s temi koly nadherne! Gratuluji, krasne auto!
:yes: -
David Silver 21.09.12 19:09
« Re: Prius vs 911
Dylan: ve vlastních řadách... >:D no to bylo trochu hnusnýho humoru... Musim si hold dávat pozor :-)
Brandon: Ano to vím, že odhad získám časem... Já jel před týdnem poprve sám, jelikož jsem si musel dojet do firmy co jsem byl na brigádě o prázdninách a oni potřebovali abych tam byl dopoledne a dopoledne byl taťka v práci, tak jiná možnost nebyla. -
Brandon Walsh 21.09.12 18:39
kysky aj vo vysokych rychlostiach je stale pedal brzdy v strede, ziaden problem ;-)
odhad a podobne veci co si opisoval ziskas casom, chce to len vela jazdit, mna v 18 ke otec pol roka pre istotu nepustil za volant sameho, mama mala z toho najvacsiu radost robil som jej osobneho sofera >:D -
David Silver 21.09.12 16:14
Dylan: Hehe, já říkám vysoká rychlost všemu co je nad 60km/h - zkus v tý rychlosti spadnout z kola a uvidíš že je to vysoká rychlost ;-) >:D
Jinak abych to specifikoval, když jedu rychleji, tak většinou brzdím dýl, kolikrát až dost pozdě. Né před zatáčkou, před těma brzdím včas a radši víc, ale třeba když jedu předpisových 90 a najednou vidím že dojíždím cyklistu na kole zvaným silnička, který frčí bez problému 60km/h , tak ještě nedokážu odhadnout rychlost jakou jede... Taky se těma chybama učím a tak začínám brzdit už dřív, ale kolikrát to taky není ještě ono ;-\ Třeba brzdím lehce, víc, víc a furt jedu až moc rychle. :-(
Jinak pohyb v pruzích, křižovatky, semafory myslím že tohle mi jde dobře - však křižovatky mi šly brzo už v autoškole. A jsem rád že jsem dělal autoškolu v ČB. Kdybych jí dělal v Dačicích, tak nebudu vědět pořádně jak jezdit třeba i v Jihlavě..