Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 01.10.12  18:37

« Re: Ty údaje

Ty údaje sedí. Něco je i ve fotogalerii. Půjč mi Evo a zkrotím ho taky... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.10.12  17:23

« Re: Ty údaje

Údaje o spotřebě si majitel spletl s Priusem, kterého má taky... :-O >:-[] >:D
  • 00 Reagovat !

foto samael

samael 01.10.12  16:01

« Ty údaje

o spotřebě mi přijdou neuvěřitelné,neříkám,že si je majitel vymýšlí,ale jsou to opravdu velmi nízká čísla,která mě dost udivují,tak třeba já jsem se s Mits.Evo 8 nikdy nedostal pod 14l.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.09.12  21:01

« Poustnik

Kde je Poustnik? Odměna nepopsané volební lístky za jeho nalezení! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 30.09.12  07:06

« Re: Krasne auto

Ahoj, díky! ;-)
    Kočár se nakonec vešel za okno. Červenou miluju, asi ji dostane i Prius... >:D
  • 00 Reagovat !

foto skaj

skaj 29.09.12  23:29

« Krasne auto

Ahoj. Diky za skvelou recenzi. Opravil bych te ale. V 911 jsem videl uz i 2 kocarky v kufru ;-)

[odkaz]
    [odkaz]

Poridil jsem si na MKI tyto svetla:
    [odkaz] a dej si hledat "Dectane LED taillight demo 997.1". Doporucuji! Jsou krasna!

PS: Cervenou bych rad take vyzkousel. Auto vypada s temi koly nadherne! Gratuluji, krasne auto!

:yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.09.12  13:36

« Re: Nový Mercedes

WL: tak ten jsem tam neviděl ;-\ Možná to bude tím, že jsem čuměl furt na nebe >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.12  21:28

To je on! Akorát měl delší předek. Taky kufr měl. A byl černej. A vůbec jinej byl! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.09.12  21:23

A nebyl to náhodou Mercedes vracející se z Mošnova? Tvůj popis by přesně splňoval. :-O
    [odkaz] ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.12  20:19

« Nový Mercedes

Dnes jsem potkal velký zamaskovaný Mercedes. Nevím proč to maskujou, když to bude zase nějaká nuda... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.09.12  20:16

« Re: Prius vs 911

Kdyby nebylo v názvu NATO, tak tam jedu taky...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.09.12  21:55

Kysky
    Tak co, jak bylo na dnech NATO, teda pokud jsi to tam vůbec přežil. >:-[]
    Mám to proti tobě za humny, ale nakonec jsem tam stejně zase nebyl.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.09.12  12:04

« Nový elektromobil aneb za čistou Prahu!

[odkaz] -to je náš nejnovější elektromobil Tornado 800W...
    Hmotnost: 34 kg
    Výkon motoru: 800 W
    Baterie: 3x12V (12Ah)
    Max. nosnost: 120 kg
    Max. rychlost: 32 km/h
    Dojezd: 20-30 km
    Doba dobíjení: 6-8 hodin

Fukýýýý! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 22.09.12  09:12

>:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.09.12  19:09

Dylan: ve vlastních řadách... >:D no to bylo trochu hnusnýho humoru... Musim si hold dávat pozor :-)

Brandon: Ano to vím, že odhad získám časem... Já jel před týdnem poprve sám, jelikož jsem si musel dojet do firmy co jsem byl na brigádě o prázdninách a oni potřebovali abych tam byl dopoledne a dopoledne byl taťka v práci, tak jiná možnost nebyla.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.09.12  18:39

kysky aj vo vysokych rychlostiach je stale pedal brzdy v strede, ziaden problem ;-)
    odhad a podobne veci co si opisoval ziskas casom, chce to len vela jazdit, mna v 18 ke otec pol roka pre istotu nepustil za volant sameho, mama mala z toho najvacsiu radost robil som jej osobneho sofera >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.09.12  17:57

Je dobře že se učíš na cyklistech... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.09.12  16:14

Dylan: Hehe, já říkám vysoká rychlost všemu co je nad 60km/h - zkus v tý rychlosti spadnout z kola a uvidíš že je to vysoká rychlost ;-) >:D
    Jinak abych to specifikoval, když jedu rychleji, tak většinou brzdím dýl, kolikrát až dost pozdě. Né před zatáčkou, před těma brzdím včas a radši víc, ale třeba když jedu předpisových 90 a najednou vidím že dojíždím cyklistu na kole zvaným silnička, který frčí bez problému 60km/h , tak ještě nedokážu odhadnout rychlost jakou jede... Taky se těma chybama učím a tak začínám brzdit už dřív, ale kolikrát to taky není ještě ono ;-\ Třeba brzdím lehce, víc, víc a furt jedu až moc rychle. :-(

Jinak pohyb v pruzích, křižovatky, semafory myslím že tohle mi jde dobře - však křižovatky mi šly brzo už v autoškole. A jsem rád že jsem dělal autoškolu v ČB. Kdybych jí dělal v Dačicích, tak nebudu vědět pořádně jak jezdit třeba i v Jihlavě..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 21.09.12  12:32

Počkej- brždění ve vysokých rychlostech? To píšeš o Doblu? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 21.09.12  11:30

welder: ve městě se nebojím jezdit, ale problémy mi dělá brždění ve vysokých rychlostech

brandon: >:D asi jak pro koho, že? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…