Porsche 911 (švihák lázeňský)
Dylan McKay 07.11.10 09:35
« Re: F1
Jinak dnešní závod dopadne takto:
Po startu se nepochopitelně riskantně Vettel vrhne na slabšího Hulkenberga, a způsobí kolizi, ve které zůstane 6- 8 monopostů. Vedení se ujme Webber, který stylem start/cíl dnešní VC vyhraje. Alonso s obtížemi po mírném poškození svého Ferrari dojede pátý.
O šampiónovi se rozhodne až v poslední VC. -
Dylan McKay 07.11.10 09:30
« F1
Button měl při přepadení v Brazílii obrovské štěstí! [odkaz] Právě jsem se rozhodl, že do Brazílie nikdy nepojedu, ani do JAR. Vůbec by měli všechny ty lupiče, únosce a piráty střílet. Unesou tanker, dostanou 9 milionů dolarů. Svět je fakt praštěnej! :no: -
s-mike (RSKa) 06.11.10 20:05
« Re: Změna MACZ
no, spravuji.. vem si to posledni "vylepseni".. Driv jsi pripojeny uzivatele videl pod diskuzi (vsechny najednou), byli barevne, logicky, oznaceni a odliseni podle doby pripojeni. Ted jsou tam nejaky casovy udaje (na co mi je tento udaj udáván s presnosti na vteriny??), navic na hlavni strane (takze preklikavani) a rozdeleni do skupin po dvaceti (takze dalsi klikani). Nad tim vazne zustava rozum stat. Jak zkurvit neco, co fungovalo. A jak pak slozite vymyslet, jak to opravit a to, co slo driv jednoduse, nahradit necim slozitejsim a uzivetsky nepohodlnejsim..
edit: napada me Smoljakuv citat: "tady v tehle tride je to samej de.bil, blbecek, de.bil, blbecek, de.bil, blbecek. Jen v posledni řade, a to je jedina vyjimka, tam sedi dva blbecci vedle sebe!"

Hele, Kysky, jak "váš"?? Je přece náš!! Brňák >:D >:D