Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 08.11.10 22:13
« Re: MACZ
>:D >:D
Uznávám, že GT-R umí jezdit skvěle, idkyž podle všeho to zvládne cvičená opice (tak jako třeba každý HotHatch) a ne jako třeba 911 GT3 RS :-) Ale zvukově na okruhu je to naprosto nezáživné hučení, proti jiným autům úplně o ničem :-(
Což je podle mého dost škoda... Také je hodně vysoké, mohutné a těžké ;-\
Třeba se v novém modelovém roce ten bezpohlavní zvuk změní na něco zajímavějšího a v nejhorším se dá jistě někde upravit ;-) Ale místo GT-R bych si osobně asi raději koupil něco zajímavějšího a zábavnějšího... -
Thomasino 07.11.10 22:03
« Re: F1
Tak si v tom případě poznamenej termín 18.-19.6.2011 ;-) :-) To jsou v Brně další WTCC, ale ještě to není úplně na 100%. Není vyloučené, že tady v Brně zůstanou jen Superbike a Mistrovství světa motorek :-O :-( Stojí to prý moc peněz, kraj a město na to moc peněz nedávají a je to prodělečné ;-\ Vydělávají na tom kempy okolo, hotely, restaurace apod.. No třeba dnešní úspěch Abáji okruhu trochu pomůže - sponzorují ho a stojí to brněnský okruh jistě nemalé peníze ;-)
Hodně mě mrzí, že už tady nebudou FIA GT nebo DTM :-O :'-( :'-( -
David Silver 07.11.10 21:46
Thomasino: jakej byl závod MotoGP ti neřeknu, protože jak to koupila teplá nova, tak to dávaj na nova sport a nám až na tohle stačí programy který jsou zadáčo, protože se na tv skoro nikdo nedívá... Takže jen to co je na Nově vidím... A těším se na příští sezonu kdy budou dávat na nově MotoGP protože tam pojede Kája :-)
Jo to máš pravdu, že tu radost to zkazit nemohlo :-)
No fotbal mi nepříde jako zajímavej sport... Jinak tyhle závody jsou lepší u televize, v reálu je to blbý že to kolem profrčí a skoro nic nestihneš, jsou dobrý úseky jako je v Brně stadion že tam vidíš na hodně velkou část tratě. Ale ty televize resp. monitory jsou tam takový nicmoc, sice vidíš ty předjížděcí manévry a všechno co jsi viděl že si už najížděli ale pak už tam je les, ale stejně nevidíš kdo je na jaký pozici...
Ale na WTCC bych jel znova :-! A na Maserati Trofeo ještě radši, ten zvuk to bylo megabobma a jak jezdili to taky :-) :-) Ale ještě radši bych aspon jako spolujezdec v kokpitu :-) -
Thomasino 07.11.10 21:35
Jaký pak byl závod MotoGP? To jsem už nekoukal, ale mám nahrané...
Hymna byla krátká a divná, ale tu radost to zkazit nemohlo >:D :yes:
Když jsem byl kdysi (asi 6 let zpátky) s dodavatelem v Amsterodamu na kvalifikačním fotbale s Holandskem, tak v programu bylo místo české vlajky nějaká vlajka Lotyšska nebo Litvy, nebo co... Nebo hráli jinou hymnu a vlajka byla otočená, už nevím 8-s Je to dlouho.. Každopádně jsme prohráli 0:2, ale tenkrát se na to ještě dalo koukat, to hrál Nedvěd, Poborský a spol. Nicméně ten stadion Ajaxu byl moc pěkný, vlezlo se tam asi 80 tisíc lidí a atmosféra byla jedinečná :-) O pár dní později jsem byl pak s jiným dodavatelem (to byl vyjímečný týden, ale super) na formulích 1 v Itálii v Monze a večer jsme byli s pár borcama na druhé půlce AC Milán proti Livorno a San Siro na mě také udělalo dojem (bydleli jsme v hotelu pár ulic od tama), ale stadion byl z venku jen takový divný škaredý kus betonu :-O -
David Silver 07.11.10 21:20
Thomasino: přesně, taky jsem se obával že ho někdo smete, ale dost mě tam štval Simon, kterej bojoval s Ianonem kterýmu fandím, tak jsem říkal ať to pošle do kačírku, a on místo něj to tam poslal Bradl, jeden z jezdců který mám opravdu rád :-( :-( Ale celkově skvělej závod, je parádní že je mnoho předjížděcích manévrů :-)
PS: náš jsem myslel jakože českej. Ale slyšel jsi to co tam hráli jako českou hymnu? taková hodně osekáná verze, člověk ani nepoznal co to bylo za část ;-\ to po*rali :-! >:D

Co je nejlepší řešení?