Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.11.10  22:29

« Re: Král je mrtev, ať žije král!!!

Pamatuju na první příčku Range Roveru a později Cayennu. Proč by 4x4 nemohlo být TOP? On si sám ty desítky nedal...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.11.10  17:12

« Re: Král je mrtev (MACZ), ať žije král!!!

Taky jsem si všiml, dokonce jsem zkusil otevřít ten odkaz pro podněty a připomínky, ale bylo to nějaké zmatené, tak jsem to zase zavřel >:-[] >:D
    A jak správně píše Krispos, takových řečí už tady bylo a zatím žádná sláva... Podle toho kde máme psát připomínky to nevypadá, že by o tom chtěl někdo diskutovat. To je lepší to probrat tady u někoho pod recenzí a pak to sepsat a poslat...
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 11.11.10  16:43

« Módní hit pro auta

Jdete do toho také? >:D Já už o tom uvažuji :*) >:D

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 11.11.10  15:25

Ale všiml.... jenže to jejich "odteď na tom pilně makáme" už jsem někde slyšel.... a majitelem je společnost, která vydává seriózní tisk (Blesk, Aha..)
  • « 00 Reagovat !

foto Chobot

Chobot 11.11.10  15:25

A že si ještě nikdo nevšiml příslibu věcí budoucích, aneb novinky na moje auto: Moje.auto.cz: jdeme dál
  • « 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 11.11.10  15:21

Nedávno měla drtivá většina vrtulek v TOPce atribut "Prodám" >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.11.10  15:20

jj tak drsný offroad nemá vypadat hezky! má vypadat strašně! zničeně, bláto až na stropě a mokrý sedadla od projíždění koryt řek! ale mě se spíš líbí že drtivá většina aut v top 14 má ve znaku vrtulku >:D je vidět jaká značka aut je nejvíc žraná >:D
  • 00 Reagovat !

foto Krispos

Krispos 11.11.10  15:07

« Král je mrtev, ať žije král!!!

Tak máme v top 10 nového krále, je to designový skvost s pohonem všech 4 kol... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 11.11.10  14:12

« Re: Jak spravne zazimovat auto?

Tak to vypada, že i já uložím roadster k zimnímu spánku (přestože jsem to minulou, krutou, zimu neudělal).
    Čím je Z3 starší, tak je mi jí prostě líto tahat i do špatnýho počasí, přestože mám hard top. Docela uvažuju o tom, že teď dám značky do depositu a vyzvednu si je až na jaře :-) Teď jen doufám, že "sen českých rodin" mi dorazí co nejdříve, protože mě poslední dobou nějak nebaví doma prosit o půjčení matčina auta...
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 11.11.10  11:45

njn taky v brdech je jiná zima než v okolí řeky moravy :-) kdyby čech popošel ještě o par kilometru dalej tak jsem se teď mohl kdesi v teple v plavkách valet:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.10  21:19

Dost mě překvapují vaše obavy ze zimy,já na to zatím moc nemyslím,v neděli jsem byl ještě na houbách. Ale zima u nás taky bývá ,třeba loni připadla na úterý a čtvrtek... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Chuck-Norris

Chuck Norris 10.11.10  11:10

taky bych to viděl na odpojení baterie... ale rozhodně to asi nelze říct paušálně o všech autech.. složitější "palubní" systémy podle mě možná po odpojení baterie dlouho neudrží nastavený a uložený hodnoty, nebál bych se ale toho že na jaře po zapojení baterie se neodjede.... jen bude dle mého názoru vynulované co se nastavení týče... pokud ale někdo bude odpojovat baterii určitě jí nedávat vedla auta v netemperovaný garáži ale dát ji někam kde je alespoň základní teplo. na tom se shodnem ne?
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 10.11.10  09:06

Jeste jsem cetl nejaka nemecka fora a hodne lidi doporucuje odpojit baterii! Tak nevim....
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 10.11.10  08:59

Přesně tak, dát fridex a jednou za měsíc si hodit pár driftíků a hned to zas uklidit. Teda podle toho jak se ti ty driftíky povedou, tak uklidit buť doo garáže a nebo na vrakoviště. Dle úspěšnosti každého soudruha, že. >:D >:D >:D >:D >:D A nebo by si to mohl nechat na manželce, ta ti to v zimě protáhne malebnýma pražskýma uličkama, aby si neničila Murano. >:D >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 10.11.10  02:08

Takže fridex, a jednou za měsíc projet?
  • « 00 Reagovat !

foto tofoj

tofoj 09.11.10  17:20

Baterka by se měla nechávat na konstantní nabíječce s nízkym proudem, ale jelikož jí nemam tak jí obcas nabíjim normálně 24h, s autem každej tejden o kus hejbu aby nestálo pořád stejně, jinak vapkou komplet podvozek. Nějakou elektroniku řešit nemusim ale je pravda že resetovat ECU by se měla při zahřátym motoru. Spíš mi poraďte co s tim absťákem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 09.11.10  17:18

soulfly1983: to zni zajimave teda...
  • « 00 Reagovat !

foto soulfly1983

soulfly1983 09.11.10  16:48

co sa tyka odpajania baterky tak s tou elektronikou to je pravda, aspon u GTI je to teda tak, ze ECU sa prisposobuje stylu jazdy a uklada si do pamate rozne hodnoty, ktore sa pri odpojeni baterky zmazu a auto sa musi teda "ucit" od zaciatku .. a to moze sposobit kolisanie vykonu
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.11.10  15:26

Nejlepší je s ním celou zimu jezdit a máš po problémech >:-[] >:D Jak je příjemný být chudý a mít jen jedno auto >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 09.11.10  13:37

ypsi na baterku kasli, mas bezudrzbovou tak by to snad mela zvladnout. delam to tak treti zimu a vse v pohode. jen to nezapomen aspon 1x mesicne projet kdyz bude sucho ;-) taky si nech malo benzinu v nadrzi aby se nezkazil a na jare dotankuj.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…