Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  14:36

« Re: změna

Tak už se ti to povedlo, brácho... ;-)

3 hodiny jsem lítal gripenem, bylo to super! Ať už je jaro!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  11:18

Über das ist weider kaputt :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  10:40

brendon je * nemoze si zmenit profilovu fotku :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  09:28

Nepíšeš se náhodou Brandon, exZino? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  09:27

MIG 15 byl mnohem lepší než Sabre, běda jak se dostal Sabre MiGu do zaměřovače! Ale v Sabre byli zkušenější letci, mnohem zkušenější. Navíc Američani nikdy nebojovali "fér", jejich převaha je díky zvláštním praktikám. Největší srabárna jsou ty bezpilotní prostředky určené k zabíjení... 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  09:14

Dylan: A10 je vzhledově opravdu zajímavé letadlo, kabina mi dost připomíná Harrier :yes: :-) Pamatuju si jak asi před rokem dávali na ČT1 dokument s počítačovou simulací bitev a i autentickými záběry, bylo to skvěle spracované, začalo to druhou světovou válkou a pak se to dostalo do korejské války a právě si pamatuju jak Sabre a Mig-15 spolu bojovali a byly to opravdu krásné boje. Jestli si dobře vzpomínám tak Sabre byl na tom ve všem možným lépe, akorát Mig-15 byl rychlejší
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  08:33

Dylan: Petře, na Primě v Autosalonu dnes bude ta technika jak jsem psal vyklepávání různých poškození karoserie ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  08:12

preco mi nejde zmenit avatar 8-s :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  07:59

>:D ked som sa rano obliekol hned som vravel mirke ze mam gay den vyzeram ako moderny teplos a este ma tu bali dylan >:D prave som si nizsie cital ze dylan je verny jedine porsche takze aby som bol aktualny kupim ford mustang znacka lacno ;-) sice jeden hrackarsky zlty uz doma mam >:D dal mi ho kamarat na narodeniny kym som cakal na zlteho skutocneho leona >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  07:44

Ahoj Brandone, máš rozvázané tkaničky, necheš si o tom promluvit? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  07:35

tak som sa tu po troche absencie objavil a co nevidim dylan >:D >:D >:D myslel som ze svihak ma uz nicim neprekvapi ale uz zrejme nestaci ze nosi dylenov uces >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  06:36

Ahoj jjar! Rád tě vidím, doufám, že je vše OK. Jak budete zpět v ČR, přijedeme na hotel, uděláme si prodloužený víkend. Letos jsme to už nestihli.

Změna designu MACZ neprospěla, přišel očekávaný úpadek. Zbytek v SZ...
  • « 00 Reagovat !

foto jjar

jjar 13.11.10  04:56

Podíval jsem se sem po delší době,protože využívám časového posunu a ..... ZMĚNA,ZMĚNA-je to k lepšímu ? Švihák si koupil pro radost auto se kterým se bojí v zimě jezdit,stránky zde vypadají jako od neumětelských amatérů a nakonec se Švihák přejmenoval na Dylana asi ze zoufalství. Podle mne úpadek pokračuje-kde jsou doby RR a Jaguárů,svižných i ostrých a zajímavých diskuzí ? Současná úroveň MACZ mi nevyhovuje a zase se sem dlouho nepodívám. Nashledanou v lepších časech. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jjar

jjar 13.11.10  04:55

Podíval jsem se sem po delší době,protože využívám časového posunu a ..... ZMĚNA,ZMĚNA-je to k lepšímu ? Švihák si koupil pro radost auto se kterým se bojí v zimě jezdit,stránky zde vypadají jako od neumětelských amatérů a nakonec se Švihák přejmenoval na Dylana asi ze zoufalství. Podle mne úpadek pokračuje-kde jsou doby RR a Jaguárů,svižných i ostrých a zajímavých diskuzí ? Současná úroveň MACZ mi nevyhovuje a zase se sem dlouho nepodívám. Nashledanou v lepších časech.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.10  22:38

Jinak se mi líbí i období Korejské války, hlavně soupeři Sabre a MIG 15. Ale co se modelů týče, tady jasně vede 1. světová...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.10  22:26

Moje nej letadlo se jmenuje A10 Thunderbolt II. Viděl jsem kdysi nad Rýnem letět skupinku čtyř letadel. Neuvěřitelná podívaná! :yes: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.11.10  22:10

Dylan: Ono je možný i že dneska jak se všechno modifikuje (třeba jako C130 Hercules) se mění i motory a ty vypadají i jinak. Ale fakt neuvěřitelný letadlo to bylo :-) Je parádní že člověk může podobný exklusivity vidět ve vzduchu nejenom na airshow :-) Je možný že to byla souhra světel a stínů a proto se mi zdálo že to je dolnoplošník, což bude asi nejpravděpodobnější. :yes: Je fakt, že když to člověk vidí poprví v životě tak těch pár vteřin než přeletí, je strašně krátkej čas. Navíc když se na něj nedívá každouchvíli na internetu na fotky protože se mu opravdu líbí. to C17 Globemaster jsem poznal hned na poprvý, kráska :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.10  22:05

Kysky, jestli ti to letělo nad hlavou, tak ti nějaké detaily mohly uniknout. Podle popisu draku letadla to byl ruskej stroj, nejspíš Iljušin.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 12.11.10  22:03

Změna přišla i v designu MACZ, jen kvůli mému nicku se nebudou stahovat recenze... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 12.11.10  21:58

No tak to je tak velká změna, že si budu těžko zvykat. A co kdyby to bylo ,,švihák Dylan lázeňský" A než jsem si přečetl první příspěvek změny tak jsem přemýšlel kdo to je a jakto že má švihákovo 911
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…