Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 13.11.10 09:27
« Re: změna
MIG 15 byl mnohem lepší než Sabre, běda jak se dostal Sabre MiGu do zaměřovače! Ale v Sabre byli zkušenější letci, mnohem zkušenější. Navíc Američani nikdy nebojovali "fér", jejich převaha je díky zvláštním praktikám. Největší srabárna jsou ty bezpilotní prostředky určené k zabíjení... 8-s -
David Silver 13.11.10 09:14
Dylan: A10 je vzhledově opravdu zajímavé letadlo, kabina mi dost připomíná Harrier :yes: :-) Pamatuju si jak asi před rokem dávali na ČT1 dokument s počítačovou simulací bitev a i autentickými záběry, bylo to skvěle spracované, začalo to druhou světovou válkou a pak se to dostalo do korejské války a právě si pamatuju jak Sabre a Mig-15 spolu bojovali a byly to opravdu krásné boje. Jestli si dobře vzpomínám tak Sabre byl na tom ve všem možným lépe, akorát Mig-15 byl rychlejší -
Brandon Walsh 13.11.10 07:59
>:D ked som sa rano obliekol hned som vravel mirke ze mam gay den vyzeram ako moderny teplos a este ma tu bali dylan >:D prave som si nizsie cital ze dylan je verny jedine porsche takze aby som bol aktualny kupim ford mustang znacka lacno ;-) sice jeden hrackarsky zlty uz doma mam >:D dal mi ho kamarat na narodeniny kym som cakal na zlteho skutocneho leona >:-[] -
jjar 13.11.10 04:56
Podíval jsem se sem po delší době,protože využívám časového posunu a ..... ZMĚNA,ZMĚNA-je to k lepšímu ? Švihák si koupil pro radost auto se kterým se bojí v zimě jezdit,stránky zde vypadají jako od neumětelských amatérů a nakonec se Švihák přejmenoval na Dylana asi ze zoufalství. Podle mne úpadek pokračuje-kde jsou doby RR a Jaguárů,svižných i ostrých a zajímavých diskuzí ? Současná úroveň MACZ mi nevyhovuje a zase se sem dlouho nepodívám. Nashledanou v lepších časech. :-) -
jjar 13.11.10 04:55
Podíval jsem se sem po delší době,protože využívám časového posunu a ..... ZMĚNA,ZMĚNA-je to k lepšímu ? Švihák si koupil pro radost auto se kterým se bojí v zimě jezdit,stránky zde vypadají jako od neumětelských amatérů a nakonec se Švihák přejmenoval na Dylana asi ze zoufalství. Podle mne úpadek pokračuje-kde jsou doby RR a Jaguárů,svižných i ostrých a zajímavých diskuzí ? Současná úroveň MACZ mi nevyhovuje a zase se sem dlouho nepodívám. Nashledanou v lepších časech. -
David Silver 12.11.10 22:10
Dylan: Ono je možný i že dneska jak se všechno modifikuje (třeba jako C130 Hercules) se mění i motory a ty vypadají i jinak. Ale fakt neuvěřitelný letadlo to bylo :-) Je parádní že člověk může podobný exklusivity vidět ve vzduchu nejenom na airshow :-) Je možný že to byla souhra světel a stínů a proto se mi zdálo že to je dolnoplošník, což bude asi nejpravděpodobnější. :yes: Je fakt, že když to člověk vidí poprví v životě tak těch pár vteřin než přeletí, je strašně krátkej čas. Navíc když se na něj nedívá každouchvíli na internetu na fotky protože se mu opravdu líbí. to C17 Globemaster jsem poznal hned na poprvý, kráska :-)

3 hodiny jsem lítal gripenem, bylo to super! Ať už je jaro!