Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.11.10  21:17

« Re: F1- den zúčtování

Tak formule byly dneska dost zajímavé, druhou půlku jsme sice prokecali s White Labelem, takže jsem ani pořádně nevěděl, jak to že je de.bil Alonso tak vzadu. Stále jsem si myslel, že ti co byly v boxech hned na začátku, že jim nemohou vydržet gumy a pojedou ještě do boxů a ehjle, ono ne >:-[] Celou sezonu jsem fandil nejvíce Webberovi, ale v poslední kvalifikaci a také posledním závodě zklamal, asi na to nemá nervy 8-s Vettel byl hned druhý v pořadí komu fandím, je sice ještě mladý a občas dost střelec, ale rychlost mu určitě nechybí, ten těch titulů bude ještě pár mít ;-) No hlavně jsem spokojený, že ten namistrovaný a vych.caný Alonso ten titul nemá :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  20:58

rendoš: No, už jsem myslel že se někdo zbláznil, ještě že jsi napsal tu poslední větu :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.11.10  20:49

Je mi Alfonza líto,takový skromný ,tichý ,obětavý člověk. Ryzý charakter,loajální k týmu i kolegům,pro kamarády by se rozdal a teď taková smůla.....Na koho asi podá stížnost teď?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  20:21

Zip: to je fakt. jak odjížděli kolikrát ještě s tankovací hadicí, bylo to vtipný :yes: >:D

Švihák: Já na motory nic neříkám. S tím jsme byli jakštakš spokojení, až na nedostatek výkonu, ale za to nemohl žeo. Já mluvím o topení, to by jim věčně netopilo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  20:19

Spolehlivost motorů Renault v F1 je legendární. Jen vzpomínky na časy spojení Williams-Renault stačí. To jste si ale ještě hráli s Legem, chlapcí... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  20:15

Vzrušujou tě hadice koukající z nádrže? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.11.10  19:32

Ten motor není špatnej, ale má jen minimální trvanlivost. To si zase Ferrari může v klidu fandit, protože jejich motory toho vzdrží víc. Ale už se těším na další ročník. Jediný co mě štve, tak že se nebude opět tankovat, takže mi zase budou chybět ty neskutečně brzo vypuštěný auta z boxu s tankovací hadicí v nádrži. >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  19:16

Ještě že v těch formulích nemají topení :yes: >:-[] >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  19:01

zipe, nesouhlasím, představ si jinej motor- ani by si bez Renaultu neškrtli! A taky další sezóny nechtějí jinej motor. Prostě Renault může učit i Ferrari... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  17:44

Tomu říkám zrychlení ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  16:56

Já jsem taky spokojen, hlavně se mi líbí že Vettel vyhrál závod i mistrovství, a McLareny byly oba na bedně :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 14.11.10  16:52

kdyz jsem videl vylestenyho lexu,tak jsem se musel >:D :yes: ..

jinak vettelovi jsem fandil a na konci mi ukapla i slza..ve svym veku(je stejne starej) vyhrat titul je neco uzasnyho :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 14.11.10  16:27

Já jsem rád, že to nevyhrál ten španělskej šulín :yes: Ale z Vettela taky nejsem moc odvařenej, kdyby onehdá nesestřelil Hamiltona, tak titul pravděpodobně nezíská :no:
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 14.11.10  16:25

Ano Petře, titul i pohár vyhrál motor Renault, největší slabina monopostu RedBull. >:D >:D >:D Já z toho teda zrovna odvázanej nejsem. Továrna na limonádu vyhraje šampionát. To přece není možný. :-O :-O :-O :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  16:13

Vettel je šampión! :yes:

Nemůžu se zbavit pocitu, že Webberovi přiškrtili auto, asi natankoval u ONO... ;-\
    Alonsovi prohrál titul tým Ferrari, moc brzy zajel do boxů, jindy slabá konkurence dnes byla nečekaně silná, a spoléhat na to, že se znovu probije vpřed byla chyba.

Já jsem spokojen. Titul i pohár vyhrál motor Renault... :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  08:55

Já bych to přál Vettelovi. Když né on, tak Webber a když ani ten, tak Hamilton. V žádném případě nafoukanec Alonso

PS: v tom Autosalonu včera - [odkaz] čas: 18:20
    Jestli jsi to včera neviděl v tv ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 14.11.10  08:51

« F1- den zúčtování

Tak konečně! Dnes se rozhodne o šampiónovi roku 2010. Zájemců ve frontě je dost, ale rozhodující slovo bude mít režie týmů. Snad nedojde na to "ty sestřel toho, a ty pusť před sebe toho", snad nedojde na "zdržování" někoho v depu.

Nejvíce přeju titul Webberovi, Wettel teprve zraje, a s Alonsem bych to pak doma nevydržel... ;-)

Ať vyhraje ten nejlepší, a ať je to krásná podívaná! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 13.11.10  20:32

« Re: změna

Brandone, s novým designem všechno nové! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 13.11.10  20:20

Dylan: Mě se nelíbí že odpálí raketu na několik kilometrů ani skoro cíl neviděj a ono už to zlikviduje a už se o to nemusej starat. To v druhý světový a korejský válce a i jinde to bylo určitě záživnější... Teda nevím jak v reálu, ale teda hra mě nebaví když nemám to kropit z jednoho letadla na druhý kolemetem a ještě se starat o to že mám pomalejší letadlo tak musím využívat různých věcí abych se ho udržel. vzlítnout, odpálit raketu, přistát to není hra :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 13.11.10  14:53

dnes som ukazoval spoluziacke foto gripena pytala sa ma ci som bol v tej prahe ako som jej spominal tak som ukazal dokaz >:D a spravil som si aj povest neslo mi pridat avatar tak som povedal do ri.ti potrebujem surne foto brandona walsha a nejak to poculi vsetci >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…