Porsche 911 (švihák lázeňský)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 15.11.10 23:14
« Re: Velkolepá loupež na kolonádě...
Jo tohle? [odkaz]
Kde byli naši nejhloupější obecní strážníci? Ti by lupiče dopadli, a dali by jim pokutu 500 Kč za to, že se na kolonádu autem nesmí! >:D
PS: to co ukradli má do zlata hodně daleko. Zlato z Albánie to jistí... >:D -
David Silver 15.11.10 21:50
« Re: F1- den zúčtování
Thomasino: asi myslíš tento kousek žeano? :-) [odkaz] Opravdu skvělá práce! :yes: :yes: >:-[] Byly to skvělý časy :yes: :yes: :-) Ač jsem byl opravdu malej, a většinu si z mých prvních šesti roků nepamatuju, tak formule je věc kterou si pamatuju opravdu moc dobře :-) :-) -
-
Dylan McKay 15.11.10 12:43
Neházejte Šumiho do koše. Bez něj by už Ferrari nebylo v F1, bez něj by nebyly monoposty tak dokonalý. Jeho zásluhy v F1 jsou stejně velký, jako jeho srdce, když milióny rozdal na charitu- a nemusel...
Je to žijící legenda, bojovník, kterej neřekl poslední slovo... -
David Silver 14.11.10 22:28
Thomasino: Nikdy jsem neměl nokii vlastní, ale když operuju na něčí nokii, tak mi příde to ovládání hodně chaotický... ;-\ Ale znám lidi, kteří si nekoupěj nic jinýho jak Nokii.
Na titul nemá, to určitě ne. Na bednu může mít, ale uvidíme. Rosberg je mladej, ten potřebuje do své kariéry dobré výsledky, Schumacher už si tam jezdí jenom jako na projížďku 150km kolem baráku.. :-) -
Thomasino 14.11.10 21:49
Tak, tak, zase Nokia, tentokrát C6 s výsuvnou klávesnicí. Navigace s aktualizací zdarma, tak uvidíme, Kolega ji má a je s ní spokojený...
Uvidíme co Schumi předvede příští rok, když budou konstruavat auto dle jeho potřeb. Ale na titul podle mě nemá, ale kdyby bojoval občas o bednu, bylo by to zajímavé... Ale Rosberga mám raději ;-) -
David Silver 14.11.10 21:42
Thomasino: Aha..tak to chápu :-) Takže Nokia jo? hmm, co jsem viděl, tak se nedivím že si s ním moc bez manuálu nerozumíš...
Schumi přišel jako Někdo a jak měl moc nos nahoru, tak si myslim že mu hřebínek opadl když uviděl že už prostě není tak dobrej jak bejval... asi mu neprospělo na akcích machrovat s FXX se kterým se točil jak malej jarda dokolečka >:D a fyzičce se asi tolik nevěnoval... -
Thomasino 14.11.10 21:30
M3 Ch. jsem stáhl, ale zatím jsem se do instalace nepouštěl. Není čas.. Už 3 dny mám doma nový telefon a kromě toho, že jsem ho rozbalil a nabil, jsem neměl čas se s ním začít "kamarádit" :-O Má to nový Symbian, musím to začít pomalu zkoumat a nejhorší bude dostat do něj všechny kontakty ze starého, kde mi přestala fungovat synchronizace s PC :-( Asi to budu muset přenášet kontakt po kontaktu přes BT :-O :-O
Ferrari to dnes dost nezvládlo, je vidět, že bez Rosse Browna jsou s tím plánováním dost v pytly >:-[] Taky je zajímavé, že druhý takový namistrovánek Schumacher, měl po sezoně půlku bodů co Rosberg se stejným autem, takže ono to jenom tím autem asi nebude ;-) -
David Silver 14.11.10 21:23
Thomasino: já jsem šel asi v šestnáctým kole ven se psem a když jsem se vrátil, divil jsem se kdo je to vepředu a kdežeje Alonso :yes: >:D
" No hlavně jsem spokojený, že ten namistrovaný a vych.caný Alonso ten titul nemá" :yes: :yes: :yes: :yes: :-)
PS: tak co M3 Challenge? :-)