Porsche 911 (švihák lázeňský)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  23:42

« Re: Velkolepá loupež na kolonádě...

Není možná vůbec důležité co (na oko) odvezli, ale co jim nakonec uvěří/zaplatí (a za kolik) pojišťovna... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  23:14

Jo tohle? [odkaz]
    Kde byli naši nejhloupější obecní strážníci? Ti by lupiče dopadli, a dali by jim pokutu 500 Kč za to, že se na kolonádu autem nesmí! >:D

PS: to co ukradli má do zlata hodně daleko. Zlato z Albánie to jistí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  23:09

WL, o co jde? Já bych do A6 nesedl, jsem na ni moc sexy... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  23:08

« Re: F1- den zúčtování

Týmová režie? Zamyslete se. Proč by tým nemohl rozhodovat o tom kdo bude první? Je to tým, a ten by si měl dělat co chce,. Jde o velký prachy, rovnoprávnost si nechte do postele... >:D ;-)
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.11.10  22:29

« Velkolepá loupež na kolonádě...

Šviháku, prý prodáváš nějakou, zezadu bouchlou, stříbrnou A6ku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  22:07

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: >:-[] >:-[] Bylo štěstí že tam ten pomalej jezdec nechal tolik místa :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.11.10  22:04

JOOO !! TO JE WONO !! :yes: I po těch letech nádhera :yes: :yes: Skvělý manévr. Na rozhodnutí měl zlomek vteřiny a krásně se pak natlačil na střed a Schumi byl v háji >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  21:50

Thomasino: asi myslíš tento kousek žeano? :-) [odkaz] Opravdu skvělá práce! :yes: :yes: >:-[] Byly to skvělý časy :yes: :yes: :-) Ač jsem byl opravdu malej, a většinu si z mých prvních šesti roků nepamatuju, tak formule je věc kterou si pamatuju opravdu moc dobře :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.11.10  20:47

Naprosto souhlas! :yes: Mika a David je jiná třída než nějaký Schumi Když ti dva jezdili, to byly časy ;-) A nikdy nezapomenu na krásný předjížděcí manévr Miky na Schumiho ve SPA na konci dlouhé rovinky, když předjížděli o kolo jedoucí formuli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  20:03

>:D Tak naopak to určitě nebylo, Mika byl slušnej. Mě už od malička lezla krkem týmová řežie :-! McLaren od malička je prostě nejlepší a ty sezony co tam byl Mika a David Coulthard, byly to mega supr sezony :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.11.10  18:08

hakinena som nemal rad >:D a kamarat mal v penazenke skvelu fotku hakinen obehoval ho šumi vo ferrari a ukazoval prostrednik >:D alebo to bolo naopak ja uz teraz neviem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  18:05

>:D To já sem se díval jako malej taky na každej závod, ale né kvůli Schumimu, kterej podváděl, ale kvůli Mikovi Hakinenovi :yes: :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 15.11.10  17:52

šumi moja mladost kvoli nemu som pozeral kazdu f1 vzdy ked sa povie ferrari tak ho mam pred ocami je to moj hrdina >:D navzdy >:D tento rok som nevidel ani jednu VC ani neviem ako to tam uz funguje ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 15.11.10  12:48

Dylan: Jo na vývoji se hodně podílel to jo, ale jak už nezávodil tak už (si myslím) není až tak dobrej jak bejval...
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.11.10  12:43

Neházejte Šumiho do koše. Bez něj by už Ferrari nebylo v F1, bez něj by nebyly monoposty tak dokonalý. Jeho zásluhy v F1 jsou stejně velký, jako jeho srdce, když milióny rozdal na charitu- a nemusel...
    Je to žijící legenda, bojovník, kterej neřekl poslední slovo...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  22:28

Thomasino: Nikdy jsem neměl nokii vlastní, ale když operuju na něčí nokii, tak mi příde to ovládání hodně chaotický... ;-\ Ale znám lidi, kteří si nekoupěj nic jinýho jak Nokii.
    Na titul nemá, to určitě ne. Na bednu může mít, ale uvidíme. Rosberg je mladej, ten potřebuje do své kariéry dobré výsledky, Schumacher už si tam jezdí jenom jako na projížďku 150km kolem baráku.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.11.10  21:49

Tak, tak, zase Nokia, tentokrát C6 s výsuvnou klávesnicí. Navigace s aktualizací zdarma, tak uvidíme, Kolega ji má a je s ní spokojený...
    Uvidíme co Schumi předvede příští rok, když budou konstruavat auto dle jeho potřeb. Ale na titul podle mě nemá, ale kdyby bojoval občas o bednu, bylo by to zajímavé... Ale Rosberga mám raději ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  21:42

Thomasino: Aha..tak to chápu :-) Takže Nokia jo? hmm, co jsem viděl, tak se nedivím že si s ním moc bez manuálu nerozumíš...
    Schumi přišel jako Někdo a jak měl moc nos nahoru, tak si myslim že mu hřebínek opadl když uviděl že už prostě není tak dobrej jak bejval... asi mu neprospělo na akcích machrovat s FXX se kterým se točil jak malej jarda dokolečka >:D a fyzičce se asi tolik nevěnoval...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.11.10  21:30

M3 Ch. jsem stáhl, ale zatím jsem se do instalace nepouštěl. Není čas.. Už 3 dny mám doma nový telefon a kromě toho, že jsem ho rozbalil a nabil, jsem neměl čas se s ním začít "kamarádit" :-O Má to nový Symbian, musím to začít pomalu zkoumat a nejhorší bude dostat do něj všechny kontakty ze starého, kde mi přestala fungovat synchronizace s PC :-( Asi to budu muset přenášet kontakt po kontaktu přes BT :-O :-O
    Ferrari to dnes dost nezvládlo, je vidět, že bez Rosse Browna jsou s tím plánováním dost v pytly >:-[] Taky je zajímavé, že druhý takový namistrovánek Schumacher, měl po sezoně půlku bodů co Rosberg se stejným autem, takže ono to jenom tím autem asi nebude ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 14.11.10  21:23

Thomasino: já jsem šel asi v šestnáctým kole ven se psem a když jsem se vrátil, divil jsem se kdo je to vepředu a kdežeje Alonso :yes: >:D
    " No hlavně jsem spokojený, že ten namistrovaný a vych.caný Alonso ten titul nemá" :yes: :yes: :yes: :yes: :-)

PS: tak co M3 Challenge? :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…